Şimdi beraber olduğunuz veya ayrıldığınız sevgilinizde sizi ilk etkileyen neydi?
Cevabın nedir?
+1 yılOndan etkilendim çünkü,
Hiç ummadığım anda beklemediğim zamanda girdi hayatıma.Renkler gibiydi benim siyahıma karıştığında kendimi renk cümbüşünün içinde buldum.Belime bağlayan bir iple beni kendine çekiyordu sanki. Gidiyordum tutanamadan tutunmak istemeden onda doğru gidiyordum. yaklaştım ve gördüğüm şey öyle güzeldi ki. saf temiz ve sevgilerin en güzelini hak eden bir kalpti gördüğüm.etkilenmemek elimde değildi kalbimdeydi.hissettim kalbini kalbimin üzerine düzgünce yerleştirip sıkıca bağladığını hissettim.canımı acıtmadan yapıyordu bunu.Bağlandım yapıştım kalbimin üzerinde ki o kalbe.onu kirletmekten korktum bana tüm berraklığıyla bakıyordu.şuan o benim ve düğümlenmiş bir vaziyette kimsenin çözemeyecği bir yerde. İçimde onu benden almaları için ölmem gerekli sanırım.Ondan etkilendim çünkü kalbini kalbimin üzerinde hissetmemi sağlayan tek kişi o'ydu.
Not: ben yazdım şuan.34 Yorumla- +1 yıl
birlikteliğiniz devam ediyor mu?
- +1 yıl
evet neden sordunuz ?
- +1 yıl
en iyi cevap seçilmeyi isterdimmm :)
En İyi Cevaplar
+1 yılona saygı duymama neden olacak sağlam karakterli,güçlü ve gücünü doğru kullanabilecek kadar zeki,ince düşünceli,anlayışlı,nerde nasıl davranacağını bilen,kesinlikle güvenilir,hissettiklerini iliklerime kadar hissettirebilen,beni iyi tanıyan,beni bir baba gibi koruyup kollayan, erkeksi kalın ve tok bir ses tonuna sahip,selvi boylu ve etine butuna dolgun bir erkekten etkilenmemek mümkün değil zaten.hayalimdeki insanı okudunuz,iyi günler :p
bu özellikler erkek arkadaşlarımda tek tük olmuştur ama hepsini birarada barındıranı henüz yakalayamadım :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle benim gibi at gözlüklü birini seçtiğinden etkilenmiştim..
Zamanla adam olmayı,oturup kalkmasını öğrettiğinden,saygılı olmayı,konuşmasını,hayvanları sevmemi,doğaya saygı göstermesini öğrettiğinden..
Evetleri,nin yada hayırlarının kesin değişmezliğinden.İşime,aileme çevreme sarılmamı sağlamasından,çiçek dikmeyi öğretmesinden,bir kap dışarıdaki hayvanlara su vermemi alışkanlık haline getirmemi sağlamasından..
Dün,deki herşeyin dün,de kalmasını,bugünü benimsetmesinden..Hediye almanın vermenin maddiyatla ölçülür değil maneviyatını göstermesinden..
Cinsiyet ayırmadan flörtçe değil,arkadaşça davranmasını göstermesinden..
Hayatı bana,tekrar doğru şekilde,bana sevmeyi sevilmeyi öğretmesinden dolayı hayatın ta kendisi ondan etkilenişimdir,sorunu bana cevaplatan...92 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşkkürler,buble..
+1 yılsesini duymadım,yüzünü de görmedim (yok zaman yolcusu değilim-1800'lerden gelmedim) beni etkileyen samimiyeti oldu,evet yüzünü bile görmediğim birinin samimiyetine inandım...
not:sonrası içün hiç pişmanlık duymadım,bir buçuk yıl sevgili kaldık...(kaldılar)00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
64Cevap
" En iyi sevginiz bile sadece tutkulu bir taklitten ve sancılı bir ateşten ibarettir ! "
Doyumsuz olan bizler bu soruya nasıl cevap verebiliyoruz ? Etkilenme eylemi bir yerde bitmiyor ki, hep farklı şeyler arıyoruz ve doğal olarak hep etkilenme peşindeyiz.. Şeklen çok düzgün birinden elektrik alamasak da etkilenmek için ona bazı etiketler yapıştırıyoruz, görmek istediğimiz şekliyle görüyoruz.. Birinin gülüşünü hoş buluyor, birinin saçlarını.. Nerede bitecek peki ? Aşkı bulduğumuz da mı ? Aşkı yaratan da bizim bilinç altımız, egomuz değil mi zaten ?
Herkesi etkileyen şekildir..11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılen etkileyenn ve ilk aklıma gelen eski sevgilimle ayrılma noktasına gelmiştik ve son konuşmamızı yapıcaktık (ben o amaçla gittim) ben sustum o konuştu ben sadece bitti dedim..
tuttu suratıma yüzüne çevirdi gözlerime bak dedi kafamıda kıpırdatmama izin vermedi bittimi demişti..
diyememiştim bitti
bi
bit
bitt bitmediiiiiiiiiii
çok etkilenmiştim..
sonra sarılmıştım falan salya sümük..12 Yorumla- +1 yıl
buyrun benimm
Kendini tanıtırken öyle bi anlatmıştı ki. İşte tam aradağım adam çocuklarımın babası diye düşünmüştüm. Sonra sevgili olduk bi baktım anlattığı kişiyle alakası yok. Olduğu kişi yerine olmak istediği kişiyi anlatmış resmen. Sonra yine de ayrılmadım. Anlattığı kişi olabilmesi için elimden gelen her şeyi yaptım ama sonuç değişmedi. Sonunda pes ettim.
Yani yalanlarından etkilenmişim.21 Yorumla1.Güven vermesi.(Her ne kadar büyük ölçüde kaybetmiş olsada ilk başlarda böyleydi.)
2.Zeki olması ,mantıklı çözumler üretebilmesi.
3.Herşeyimle ilgilenmesi( kıyafetlerimi bile kombinlerdi.)
4.Herseye ilk arkadaş olarak başlamamız.Atlamamıştı oyle ilk günlerden .
Ahh ahh eskileri özledım bak :)20 YorumlaDiğerlerinden çok farklıydı. Bana yaklaşımı sonda neyse baştada oydu. Baştan bana arkadaş gibi yaklaşmadı.Niyeti hep belliydi. Açıktı ve netti. Beni ona bağlayan etkenlerden biri espirili olmasıydı. Bir süre sonra farkettim ki onun espirileri olmadan mutlu olamıyodum. Ayrılırken bile espirilerle ayrıldık :))
00 Yorumla
+1 yıl.bi gün metrobüste dokunma davasına adamın teki bizimkilerden birine laf etmişti.Benimki de adama ağzının payını vermişti.Ne bağırarak ne de tekme tokat dalarak.Zekasıyla.. O anda ona karşı bişeyler hissettiğimi hissettim.Sonrasında da sevgilileştiydik.
01 YorumlaBeyaz teni, (koyu) sari saclari, alnindaki cizgiler, dislerinin arasindaki aralik, o güzel ela gözleri, o cocuksu sesi, bazen igrenc olan esprileri, kisaca ilk görüste tipine, tanisip konustukca tümüne :)
10 Yorumla
+1 yılÖnce fiziksel özelliklerinden zerre etkilenmedim.. Çok itici, apaçi geliyordu. Sonra bana yazmaya başladı, ilgi gösterdi bana. Müzik zevklerimiz de aynı gibiydi. Bi baktım, aşık olmuşum.. Şimdi de fiziksel tüm özelliklerinden etkileniyorum elimde olmadan. Yeşil gözleri, kısa olduğu için sürekli içinde olduğu dik durma çabaları, dudakları.. Hepsi o kadar etkileyici ki.
00 YorumlaSaçlarının siyahlığına tezat oluşturacak biçimde beyaz bir teni ve aynı benim gibi bir müzik zevki vardı..
Ama merhametsizdi.. Salaktı da..43 YorumlaSoğuk davranıp uzaklaştırmama rağmen benden vazgeçmedi ve peşimden koştu.Şu an geldiğimiz nokta çok seviyorum. ( Bir erkek güven kazanıp güldürebilmeli bence )
11 Yorumla
+1 yılözlemini duyduğum kişiydi o,
sevgisi,saygısı,bana bakışı,hürmeti,mutfakdaki mahareti,görüntüsü,herşeyi işte,
birde gitmeseydi,gittikden sonrada bu kadar vefasız olmasıydı iyiydi...20 Yorumla
+1 yılBenden olgun olması, asabi olduğu kadar gülümsemenin ona acayip yakışması... Üzerime diğerleri gibi çok düşmemesi... Hep arayı bulması... Neden seviyorum neden beraberim anlamadım hala...
10 Yorumlabakışına vuruldum,ama bilseydim 4 yıl sonra papucumu elime ters vereceğini gözlerini oyardım o an...
31 Yorumlaçok heycanlıydı bana bakıp gülümsediğinde ne hissettiğini çok iyi anlıyordum birbirimize çok benziyoruz bana düşkün olmasıda etkilemişti sanırım
11 YorumlaÇocuktum,o bakış,o gülüş daha önce hiç hissetmediğim bir mutluluk vermişti bana.O an o bakışın,gülüşün hayatım boyunca gözümün önünden gitmemesini istedim.İlk defa aşık olmuşum meğer o an.
02 Yorumla- +1 yıl
yaş kaç 'dı o zaman?
+1 yılo donem neye ihtiyacim varsa ihtiyacima denk gelen kisiden etkileniyorum. bir cesit cekim yasasi. ihtiyacim olani cekiyorum sanirim
10 YorumlaEspirili olmasıı
Onun yanında rahat olmam
Çok iyi anlaşabilmemiz
**
Sonucta da ayrıldık zaten :) (3.kişiler yuzunden.)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılılımlı sıcak tavrı ısrarcı ama zorlayıcı olmayan halleri, içi dışı biroluşu, rahatlığının yanı sıra yanındakininde rahatını düşünen. sıcak kanlı sevecen ummadığın anda ummadığın kadar çılgın, yerine göre davranan.
00 Yorumla
+1 yılKişiliği, tavırları, düşünceleri, duyguları, davranışları, dostluğu ve de gerçek sevgisi, kısacası herşeyinden etkilenmiştim :)
00 Yorumlaçünkü çok akıllıydı ve çok güzeldi eğlenmeyi biliyorrdu, nerede güzel kaliteli birşey var biliyordu, iyi giyiniyordu, iyi konuşuyordu, hep gezmeye çalışıyorduk off off
10 Yorumla
+1 yıldüşünceleri,
ben onun zihnine aşık oldum.
evet saçma bir cümle farkındayım :D
ben onun düşüncelerinden hoşlandım diyelim, ilk etapta ^^00 Yorumlaküçücük bir oglan cocugu gibi tatlı sevimli ve masum olusundan uyurkennn dudaklarını büzüşünden, ve cok sevimli durusundan...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılolgunluğu
konuşması
bakışları
yürüyüşü
hırslı oluşu
lannn seviyorum ben bu keratayııı...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sıcak kanlı olması delidolu olması eğlendirmesi beni. zeki olması konuşmalarıyla içimi rahatlatması ve anlamlı bakabilmesi.
00 YorumlaHer şeyi. Bir kusur bulsaydım zaten hayatımda olamazdı.
10 YorumlaEn son birlikte olduğum sevgilim yokluktandı kabul ediyorum :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılGülümsemesi çok hoştu, ayrıca esmerlere bayılırım.Esmer bir gülücük :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ses,koku,görüntü, mental farkındalık, aynı frekanslaraa reaksiyon verebilme
00 Yorumla
+1 yılEtkilendim ama bilmiyorum bir sürü şey var soyle desen anlatamam ki ...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yıldürüstlügü (bazen gereginden fazla dürüst olsada haha) ve esprilerini
00 Yorumla
+1 yılyalanları.seni seviyorum diyordu halbuki sevmiyordu.geleceğim dedi gün verdi fakat gelmedi :-) )
01 Yorumla
+1 yılyaban gülü gibi ormanların dikenlerin arasındaki o çiçeğin sadece sana görünmesi beni en çok etkileyen buydu
10 YorumlaYa benimki öyle olmadı ama :( Zaten çok uzun zaman arkadaşım olarak kalmıştı :) Platonik dönemimin başlamasına neden olan şeyi söylesem :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. efendi
ağırbaslı
mütevazi
karakteri cok sağlam sanmıstım
sadece mütevazi hatta asi:d05 Yorumla
+1 yılAma hic bitmeyen ask'la bakmasi.. Benim onunla olmam bana güven veriyor.Tanidigim cogu kisilerden degisik, acik sözlü, menfaat düsünmeyen bir kisi olmasi. Iyiki o Ela gözler benim..
10 YorumlaDüşünceleri, hayata bakışıydı sanırım
bir de gerçek bakışları O.o :D00 Yorumlaçok anlayışlı olduğu çok sevdiği ve beni mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yaptığı için
00 Yorumla
+1 yılaslında ben erkekte tipe bakmam isterse dünyanın en çirkin insanı olsun ama zeki esprili olsun derin düşünebilsin
10 Yorumlabakışları yokmu beni benden alan. başka bi dünyaya götüren . biraz daha yazarsam şarkı sözü cıkacak :)
20 Yorumla
+1 yılbirbirimizle her türlü muhabbeti edebilmemiz , yeri gelince arkadaş yeri gelince sevgili olabilmemizden , şakalarıma olgunluk göstermesinden etkilenmiştim.
00 Yorumla
+1 yılmüslüm babanın dediyi gibi öyle duruşu öyle bir bakışı vardı gönlümü sevdaya saldı bir anda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaraştırmalara göre insanlar arasında hormonsal çekim olabiliyormuş ben buna inanıyorum çünkü çok zıt insanlarız ama ikimizde birbirimiz için ölüp bitiyoruz
00 Yorumlafikirleri,konuşması,sevgisi,davranışları,güzelliği.. saymakla bitiremem. çok farklı..
00 YorumlaBeynimi durduran gumus bakislari. Hala aptala donuyorum tek bakisiyla.
00 Yorumlaanlayışlılığı.
bende kimsenin göremediğini görmesi.
anlayış. beni en çok etkileyen bu sanırım.00 Yorumlakonuşmasından çok tatlı dilliydi dilini eşşek arısı sokacasına
20 Yorumlabenimle uğraşması pes etmemesi kendinden emin olması samimiyeti
10 YorumlaKendinden emin ve güçlü görünen kadın beni etkiler. Sonra da ben onu tavlarım.. Hepsi bu..
20 Yorumlayıktığı herseyı daha sağlam sekılde yerıne koyuyordu..farklıydı en azından
00 Yorumlaçok doğal ve rahat biriydi..bazen sakindi...içinde ne düşünüyor bilemezdim..galiba bu bilinmezliğe aşık olmuşdum...
10 Yorumla
+1 yılZekası,özgüveni ve sesinden etkılenmıstım.Ama ilk basta sesinden.kız gibi garip bır sesi vardı ama etkıleyiciydi:)
00 Yorumla
+1 yılBirbirimize çok benziyorduk, farklıydı.
Yani o zamanlar bu düşüncedeydim ama anladım ki o da herkes gibiymiş..00 Yorumlaetkılendım etkılenmedım gerçeği sorgulattırdın bana... uydurduğum krallıkta taxi ıle gezıyorum.. her yerde yalayıcılar..
10 Yorumla
+1 yılYasak aşk gibi olması riskli olunca eğlenceli oluyor
00 Yorumla
+1 yıldünyann en i...nesi, en iyi yalan söyleyeni, en çapkınıydı. neyini beğenmedim bilmiyorum :D:D
00 Yorumlaağırbaşlı olmasaydı erkek dediğin ağırbaşlı olucak :)
10 YorumlaBana bakislarindan etkilendim ozellikle gozlerinden. Konusmasindan hal ve hareketlerinden. Bana ettigi iltifatlardan. Beni baska erkeklerden kiskanmasi etkiledi beni:)
00 Yorumla
+1 yılgözleri yeterliydi bence ben herşeyinden etkilenmiştinm
00 Yorumlane cekiyorsam bir bosnak kizlarindan iki Fenerden cekiyorum..
12 Yorumla- +1 yıl
ahahaaa :D
Zekası, güven veren bakışları ve beni mutlu etmek için elinden geleni yapması. Cok seviyorum onu.
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem