Abimin arkadaşıyla bir şansım olabilir mi?

Abimin en yakın arkadaşını karakter olarak çok beğeniyorum. Herlade 5 yıldır tanıyorum. Evimize de çok gelir giderdi. Abimden çok o benle ilgilenirdi.

Bir kez abimin düğününde dans ettik. Aynı yaştayız. Sonra o nişanlandı. Nişanladığı kız ve ben üçümüz birlikteyken senin gibi kızım olsun istiyorum dedi. Sonra nisnalisi bozulmasın diye yani ikinizin karışımı dedi.. Zaten ben yurt dışına gittim ve çok nadir görüyorum çocuğun yüzünü..

Ama bir keresinde bana internetten şöyle yazdı nişanlıyken seni benden başka düşünen yok burda sana sadece benden fayda var. Ben çok şaşırdım ama renk vermedim sonuçta nişanlı ve abimin arkadaşı. Arada şakayla karışık beni de yanına al diyordu. Ben de nişanlısı olduğunu hatırlatıyordum. Kızla onu birlikte gördüğümde gayet kötü hissettim kendimi. Benim duymak isteyeceğim ama aşka hiç bir sevgilimden duymadığım sözleri ona söylüyordu. Sen kariyerini yap ben her zaman desteklerim diye. Oysa benim sevgililerim hep köstektirler. Hep kariyer manyağı derler bana. Her neyse bu çocuktan arkadaşlarıma söz edince bana gülüyorlar. Çirkin diyorlar. Ama bence hiç çirkin değil. Yani ne bilim bilmiyorum..

Neyse 6 ay önce bilinmeyen bir sebepten ayrıldılar.

Ama şimdi ne yapabilirim ki? yani gerçekten beni kardeş olarak da görüyor olabilir. Arada abim olmasa kur yapardım ne bilim belli ederdim ama şimdi elim kolum bağlı olmuş oluyor. Beni yemeğe götürme sözü var döndüğümde. O zaman nasıl davransam?

Ne yapsam ki? Yani çocuğu beğeniyorum ve acaba nasıl olurdu diyorum yoksa aşkından olmuyorum zaman zaman aklıma geliyor.

Ne dersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir de utaniyorum simdi eski nisanlisiyla arkadas degilim ama selamlasmis olduk. Cok kotu seyler mi dusunuyorum sizce. Kotu niyetli miyim?
Abimin arkadaşıyla bir şansım olabilir mi?