Madem çok meraklısın defol git Rusya'ya. Rus kızları da sana götlerini dönmezler o ayrı, sonra gelip Türk kızlarına yalvarmaz mısın? Bizde senin kadar ulusunu kötüleyen bir gerizekalıya, İspanyol erkekleri, İtalyan erkekleri tercih ediyoruz ama kusura bakma. Biz senin kadar terbiyesiz değiliz. Bir genelleme yapıp da Türk erkekleri çirkin diyemeyiz. Çünkü bazıları bilmez ki o genellemenin içinde ATATÜRK de var! Ha ayıcıklı pijama ha gecelik. Çok mu dokundu? Çok mu battı? Biz seksi güzel olmak yerine sempatik, içten olmayı tercih ediyoruz belki. AYRICA HERKES KENDİNİ YARATMIYOR. ELİMİZDE BÖYLE BİR ŞANS OLSA, ZATEN KENDİMİZİ HERKESTEN GÜZEL YARATIRDIK. Neyin kafası bu? Biz senin don atlet yatmana karışıyor muyuz? Abi tamam, Rus kızlarının ırkı çok güzel, biliyoruz. Ama nedir bu Rus sevgisi? Sen git bir, yüzüne bakmazlar senin mal. Gerizekalıya bak. Hani şu şekilsiz sorunun altına, onlar Türk kızının tırnağı olamaz diyenler var ya hani, candır onlar.
132 Yorumla- +1 yıl
ohaaaaaa alkışlıuyorum ++++++ :D
ırk ayıımı yapanalra aynen senin şu dediğini demek istiyordum hep HERKES KENDİNİ YARATMIYOR. ELİMİZDE BÖYLE BİR ŞANS OLSA, ZATEN KENDİMİZİ HERKESTEN GÜZEL YARATIRDIK. bir kzı güzelse onu sadece anası yapmadı kız güzelse annesi güzel babasıda çok yakışıklıdır ki çocukları güzel olyuor dimi :D ki öyle sorular soranlara aldırmam çünkü çirkin değilim :D
En İyi Cevaplar
+1 yılRus kızları ''gecelikle'' uyuyor çünkü ilişkileri genelde tek ''gecelik''..
Türk kızları ''ayıcık''lı pijamayla uyuyor çünkü ömürlük ilişkilerinin başkahramanları birer ''ayıcık''
Bilmem anlatabildim mi =))505 Yorumla- +1 yıl
wow dostum supersın... en ıyı cevap secılmelı
- +1 yıl
çok iyi bir cevap olmuş :)
- +1 yıl
ahahahaha helal :D
- +1 yıl
Ayi ayiyla uyur
Cevaplarda neden : Türk kızları çok tatlı cevabı yok ?
Bence sağ sola vurdurmaktansa pijaması ile yatsın hem daha da sempatik daha tatlı bence.
Rus kızları gecelikle uyuyor...
Türk kızları ayıcıklı pijama ile uyuyor...
Bunun mantığını çözemiyorum...
Rus kızları çok kibar gecelikle uyuyor...
Rus kızları çok çağdaş...
Hem zaten ;
Rusya Federasyonu: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri toplam ikamet süresi 180 gün içerisinde 90 günü aşmamak kaydıyla, her giriş için 30 günü geçmeyen turistik ve iş görüşmesi amaçlı seyahatlerinde vizeden muaftır.
Yolun açık olsun Üstelik sadece 392 TL ye
link80 Yorumla
link
ne ayıcıklı dona bile fantazi kuran vardır :DDDDDDDD00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılDiğer erkeklerde boxerla uyuyor ve sixpackleri var siz ise paçalı donla uyuyup göbek büyütüyorsunuz kısasa kısas
143 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
:))) 1+
+1 yılBen senin anket mantığını çözemiyorum canım yaa. Geçenlerde de Türk kızları mı Rus kızları mı diye sormuştun seçeneklere Rus kızları harika, Rus kızları melek, Rus kızları mükemmel vs yazmıştın Türk kızıyla ilgili tek bir seçenek koymamıştın sonra da güncelleme yapıp 'vaay anket gerçekleri gösteriyor, anket beni yanıltmadı Rus kızları çok oy almış' yazmıştınTürk kızı ile ilgili bir seçenek koymadığın halde. valla iki saat soruya bakıp kahkaha attım :D :D
153 YorumlaTürk kızları genellikle ailesiyle yaşar. Gecelikle uyuyup aile fertlerine mal beyanında bulunmak hoş bir şey değildir bizim örf ve adetlerimizde.
Ayrıca bundan sanki eminmiş gibi yazman ayrı bir tartışma konusu. Nerden biliyorsun? Bütün Türk ve Rus kızlarının pijama ya da geceliklerini mi gördün? Aynı evde Türk ve Rus kızlarla mı yaşıyorsun da uyudukları kıyafeti biliyorsun insanların?152 Yorumla21 yaşındayım hala bunlarla uyuyorum link :))
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. " Çeneni tutmasını bilseydin, ne kadar aptal olduğunu kimse farketmezdi " demiş almanlar.. Senin bu sorun da öyle dedirtiyor. Ben daha Pijamayla yatağa giren Türk bayan görmedim. Sanırım sen de Beyaz Lastikli paçalı don giyenler kısmındasın ki, çevrendeki kızlarda Pijamalı yatıyor.
Hele Bunu götürüp Rus kızlarına bağlamışsın ya.. pes vala...
Benim bildiğim ve duyduğum kadarıyla Rus kızları sadece Tanga giyip yatıyor. Bu konuda da cahilliğin ortaya çıkmış oluyor.
Hadi sana hayırlı Fantaziler gani..gani... :-)))10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede gördüğüm en saçma soru inan :D
Senin işin gücün yok herhalde.Hadi diyelim Türk kızını çekemiyorsun, Rus kızı ne alaka? Neden Alman falan değil de Rus? :D Herkesin de yatağına mı gidin sanki?
Senin bunu kafaya takmanın mantığını çözemiyorum, çünkü ortaya mantıklı bir düşünce atmamışsın zaten..72 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- +1 yıl
ben röpteşambırla ilgili soru sorunca kızların hepsi itici dedi
Cevap sahibi+1 yılyarası olan gocunur :) rahatsız olduğunuza göre...
italyan erkekleride jilet gibi giyiniyor çok şıklar. siz hala hangi ayakkabı hangi pantolonla giyilir onu bile çözemediniz. bence kızların gece ne giydiğini bırakında insan içine çıkarken göz zevkini bozmayacak kadar giyim kuşam öğrenin.
110 YorumlaRus kızları 13 yaşında kadın olurken bizimkiler kendisini koruyor.Rus kızlarında annesi görecek babası veya akrabası görcek gibi bir dert yok.Bizimkiler de öyle bir düşünce var.Ayıcığa gelirsek içlerindeki çocuk ruh diyorum tatlı oluyor :)
152 YorumlaRus kizlarida zaten cikip artik pijamalarimizida kesfetsinler diyordu . Kac rus kizi gecelike gordun kac turk kizini ayicikli pijamayla gordun :D sen evlenecwgin hatuna gecelik giydirirsin gerisi seni ilgilendirmez zaten
140 Yorumla
+1 yılİtalyan,İspanyolar sabah spor yaptıktan sonra ellerinde bir fincan kahve ile evde seksi seksi dolaşırken bizim Türkler neden banyoya gidip iğrenç tükürük sesleri çıkarıp geğiriyorlar?
100 Yorumla
+1 yılArkadaşım herkezmi ayıcıklı pijama giyiyor ? 1 tane olmadı 2 tane gördün veya ard ard sana denk geldi. Her kız ayıcıklı giyinmiyor .Sonra de türk kızları neden böyle. Bari sen yeme bunu. Özellikle bu Türk kızları neden böyle durumu espriden başladı. sonradan ciddi alanlar oldu bunlardan biride sensin. TÜRK ADINI KİRLETEMEZSİN !
80 YorumlaAbi çok meraklıysan defol git rusyaya madem. Ben bütün gece kıçım başım açılacak diye diken üstünde yatamam kimse kusura bakmasın yani. Çağ ile ne Alakası var bunun bu nasıl bir zihniyet yani? Ayrıca ben hala ailemle aynı evde yaşıyorum ve benim ailem bunu kaldırabilecek yapıda değil kaldırmasını da istemem o kadar mezhebi geniş insanlar değiliz.
30 Yorumla
+1 yılSahsen bana ayicikli pijama ile yatan kizlar daha sirin gelir.:))
sonucta herkes nasil yaticagi hakkinda kendisi karar verir ister gecelik ister pijama ister baska birsey yatmak insanin en özgür alanidir bana göre ya :)
Bunu Türk Rus Alman Fransiz ya da baska milletlere göre ayirmakta pek mumkun degil :))30 Yorumla
+1 yılitalyan erkekleri hergün seksi seksi plajda gezip püskevit satarken siz neden burda salak salak sorular sorup kıç büyütüyorsunuz ?
180 YorumlaYa bıraksan o pijamada ki ayıcığa sulanırsınız burada yok rus kızı şöyle türk kızı böyle.Hayatında kaç tane rus kızını gecelikle gördün amip.
161 Yorumla
+1 yılKaçtane kızı ayıcıkla uyurken gördün :) olsa olsa pijamalarında ayıcık vardır.Yanlarında yattığı ayıları kastediyorsan bak o tartışılır işte :)
101 Yorumla
+1 yılBen cok rusla tanistim ve hepsi cok pasakli italyen kizlar temiz bana gore. Rmanya polanya rusya bunlarin hepsi rukus yatak modasi. Nerden biliosun diosan burda insanlar pjama ile disarda dolasiyor bazen ve arklarim var. icindrki onemli bence herseyden biraz olmali kadin
20 Yorumlabuz dağının görünen yüzü derler senin bu dediğine bence... kaç rus kızıyla bir gecelik değil bir ömüür geçirmeye karar verdinde her gece yanında jartiyerle yattı...
saçma sapan karşılaştırmaları bir yere bırakıp önünüze ve gerçekleere bakın biraz..70 Yorumlaben gecelikten önce şunu sorgulamak istiyorum türk erkekleri hep rus kızları ve türk kızlarını karşılaştırıyo yani ayıcıklı pijamayla uyuyan rus kızları yok mu ya da gecelikle uyuyan türk kızları? şimdi gecelik meselesine gelirsek kişiliğe bağlıdır birazda çevreye mesela ben neyin içinde rahatsam onu giyerim olay budur
10 YorumlaNatasha-Ben Rus'um ben de istediğim zaman sevimli pijamalar giyiyorum.Seksi gecelikler güzel ben giyiyorum jartiyer,tanga,gecelik bazen çıplak uyuyorum ama canim istediği zaman da sevimli pijamalar giyiyorum.Ne var bunda?
Pelin-Ben gecelik giyerim genelde.Hayır aslında çıplak uyurum ama orayı karıştırmayalım :) Tanga ve jartiyer de severim ama bu kızlarla yaptığımız pijama partilerinde ayıcıklı pijama giymeme engel olamaz ve benim tanıdığım tüm Türk kızları da bu tarzda.12 Yorumla
+1 yılRus kızlarının evde uyurken bütün bacakları açıldığı için bacaklarını kıracak babaları yok evde de ondan
123 Yorumla- +1 yıl
bu yoruma güldüm :))
- +1 yıl
valla ben bu yüzden giyemiyorum :)
- +1 yıl
cok mantıklı aslında
+1 yıltürk kızları tam uyuz yaa.bukadar salak kız topluluğu başka hangi millette olabilirki? 20 yaşındaki kız kendini şirin göstermeye çalışıyor.yok bebek gibi konuşmalar.yok çocuk gibi giyinmeler.yok kendilerince acayip şeyler.bu nee yaaa biraz olgun olun yaa.
10 Yorumlasevgilimin yanında jartiyerle uyurum evde ayıcıkla... sapık mıyım lan ben anamın babamın yanında saten gecelikle mi dolanıyım ? sen o beyni nerden buldun oğlum
164 Yorumla- +1 yıl
:))))))))
Rus kızının sevgilisi kış geceleri sarılıp yattığı için onlar üşümüyor. Bizimkiler kıçını dönüp uyuduklarından bizi ısıtacak bir şey lazım tabii. Piyamada ayıcık olması da partnerin yansıması olsa gerek. Sen sarılmasan da ben sana sarılırım aşkım!
43 Yorumla- +1 yıl
:))
belkide bir ayıya aşık oldugumuz için normal karşılanmalı :O
134 Yorumla- +1 yıl
rus erkelerinden daha mı ayı :))
- +1 yıl
evet yeterince ayımız var :)
italyan erkekleri nedensabahları spor yapıyor da bizim türk erkeleri genelde kelle paça yiyor
138 Yorumla- +1 yıl
=)))))
- +1 yıl
İtalyanlar Türkmüş :D
- +1 yıl
İtalya'da yaşayan biri olarak söylüyorum gerçekten Türk erkekleri benziyor İtalyanlara :)
- +1 yıl
Gülüm bir şey sorabilirmiyim? ?
Özden gelsene - +1 yıl
@ozlem1999 özelden gel bir
- +1 yıl
senden yardım isticektim herşeyi yüzüme gözüme bulaştırdım yardım etmediğim için çok teşekkür ederim en sevdiğim varlık artık bana güvenmiyor olurmu
Rus kizlari bunlari yapinca neden cagdas oluyorlar Türk kizlari ise o...?
110 Yorumlatürk kızlarında seksilikden önce gelen değerlerimiz masumiyetimiz var
164 Yorumla- +1 yıl
seninle övünçjyorum :D
Yanında yatan/ yatacak olan Türk erkeklerinin, kızların pijamalarına düşen yansımasıdır o..
123 Yorumla
+1 yılE cunku rus kizlarinin malum yerleri hava almali yoksa kokudan durulmaz.turk kizlari misss.efendi guzel.ahlaklı.sewiyorum ulan kuzlarimizi;)) ruslarda kimmiş? ?
100 Yorumlakaç tane rus kızla beraber uyudun?ya da kaç tane türk kızıyla beraber uyudun?:)
112 YorumlaBahsi geçen o Rus bu mu bilmem ama ayıyla uyum sağlamaya çalışıyor olabilirler. Evlenince bocalamamak için :)
70 YorumlaRus erkekleri de beyaz atlet altına gaffur pijaması giymiyor,bence aynı nedenden
253 Yorumlaneden örnek almalıymışız? onlar bizi örnek alsın.. ayrıca madem örnek alınmasını istiyorsunuz o zaman sizde italyanları örnek aldın.. var mı dünyanın başka yerinde slip donla uyuyan, geçtim onu denize giren?
30 YorumlaYine aynı kişi
Yine Türk ve Rus kızı karşılaştırması
Yine günün sorusu81 Yorumla
+1 yılgecelikle uyuyunca kibar ve modernmi olunuyor tam anlamadım ama bence ayıcıklı pijama bizim yapımıza daha uygun.
60 Yorumla
+1 yılsen hayatinda kac rus kizi gordun cok merak ediyorum. yurtdisinda okudum ve bikac rus arkadasim oldu onlarda kaldigim zamanlar onlarda normal bizim gibi pijama ile uyur. genelleme yapmayin artik.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldefol git rusyaya madem bu kadar meraklısın işiniz gücünüz kendi ülkenizin insanını asagılamak ne meraklısınız ya rusa kim nasıl rahat ediyosa oyle giyinir ben oyyle rahat ediyorum demekki sanki sanamısorcaz ne giycegimizi
40 Yorumlao senin gecelikle yatan rus kızlar neyse sen kurban ol türk kızlarına
80 Yorumla
+1 yılTürk olmak her zaman ayrıcalıktır. Bu kadar basit :D
70 YorumlaBiz hiç diyoz mu yabancı erkekler niye bu kadar kibarken türk erkekleri kalas diye.Neden örnek almıyorsunuz hangi çağda yaşıyoruz?
60 Yorumlakanka turk kizlaari once ayicikla uyur sonra ayicikli pijamayala uyur en sonda da ayinin kendisiyle uyur
285 Yorumla- +1 yıl
:D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini gece gidip izledinmi Potorla bile uyuyan vardır rusya soğuk memleket evlenmeden de oyle şeylerle uyumam
50 Yorumla önemli olan o ayıcıklı pijamayla dahil sekssi gözükebilmekte ayıcık ;)
71 Yorumla- +1 yıl
bravo
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha başlığı okur okumaz sorunun sana ait olduğunu anlıyorum artık.
Ben gecelikle uyuyorum ve Türk kızıyım, çok şükür. Sorun nedir?80 YorumlaGecelikte güzel kabul
Ama seviyorum ayıcıklı pijamalari birde altında puf terlik giyiyorlar
Sevimli oluyorlar la :-)60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde aile var ayıp denen bir şey var, onlarda yok.
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
Bildikleri tek şey süslenmektir evlerini özür ama bok götürüyor. Temizlik diye birşey yok paran bittimi yeni bir tane senden bulur:) Ha bildikleri tek yemekte patates haşlama hahaha:)))
50 Yorumla
+1 yılAnket calismasi mi yaptin? Eger dogruysa Turk kizlari dogrusunu yapiyor. Gecelik uyurken rahat olmaz sanirim.
40 Yorumla
+1 yılo nasıl bir anlayış :D sanki onlar gecelik giyip senin yatağına mı uzanacaklar :D gereksiz şeyler olm bunlar :)
41 Yorumla
+1 yılpeki siz nezaman lastikli donlarinizdan kurtulcaksinz?
61 Yorumla
+1 yılBelkide bizim türk kızları ruslar kadar kaşar olmadığı içindir ha?
112 Yorumla- +1 yıl
Kedi değilim ha sende ciğersen ben ciğere bakmak bile istemem Sen insanların tipiyle alay edebilecek kadar düşük biriysen aynı havayı solduğumuz için insanlığımdan utanıyorum
Rus kizi geceligi giyiyorda ne oluyor.Türk erkegiyle evlenenleri görüyoruz.Kocalari catir catir aldatiyor. :D Ülkelerinde kadina deger yok.Gecelik giyiyorlarda ne oluyor yani Demek ki gecelikte is yokmus. :P
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. güzel yorum bide şuna cevap versinler rus kızları neden 1.90 boylarında belıne kadar uzun saçlara sahıp sarışınlar ve neden bu kadar güzeller ?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgece hepsini gidip kontrol mü ediyorsun kardeşim naapcan :D
92 Yorumla- +1 yıl
seri sapık herhalde
+1 yılKocamız mı giyip uyuyalım,Allah Allah ne alakası var anlamadım,bekar kız jartiyer giyip mı uyusun ? :D
32 Yorumla- +1 yıl
Kocamız mı var diye yazıcaktım,eksik yazmışım :))
yönetim niye senin sorularını günün sorusu olarak kabul ediyor ki anlamış değilim
94 Yorumla- +1 yıl
ben geçenlerde agnostizm ve agnostikler hakkında fikirleriniz nedir diye sordum. gayet seviyeli ve güzel bir tartışma oldu, bol bol cevapda geldi. ertesi gün admin sorunuzu uygun bulmadı diye kaldırılmış. ama bu gibi sorular buradan asla kaldırılmaz. çünkü sitenin genel politikası burayı olabildiğince boş beleş muhabbetlerin yeri olarak konumlamak. ciddi şeylere girilirse hedef kitleleri olan ergen abazanlar kaçar diye korkuyorlar sanırım.
+1 yılSanki çok rus kızlarıyla yatmışta konuşuyor gerizekalıı
71 Yorumla- +1 yıl
oooo sen onun rus sevgililerini bilmiyosun sanırım ne başımızın etini yerdi buu rus sevgilirendinden bahsederek eheh...:Dafdhhj
- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat