Aşık olmadan evlenirmi erkekler?

erkekler başka birini severken ya da bir kıza çok aşık olmadan onunla evlenirmi? ya da unutamadığı birisi varsa gidip evlenirmi? gerçi her evlenen mutlu gözükür arkadaşlar. ben evlenmem ama evlenenide anlamıyorum, erkeklerde bizim gibimi acaba? sevmediği insanla nasıl evlenebilir, ya da başka birini isterken başkasıyla evlenmesi olağan bir durummu?

uzun süreli flörtlerden sonra evlliliklerde çok tuhaf, yani insan sevince neden o kadar uzun süre bekler ki? birde seven bir erkeğin sevdiği kadını alması için o kadar dayanabilmesi çok zor degilmi, bence uzun süreli flört eden erkeler gerçek aşık değiller, insan kavuşmak iste, yıllarca beklemek neden, maddi sıkıntı falan demeyin bence, oyalıyanlar var
Güncellemeler
+1 yıl
aşık olmadan evlenmek demek isterken, yani flört ediyorlar, konuşmuşlukları var ama olsada olur, olmasada olur gözüyle bakanlar var, yoksa görücü usulüyle yapılan evlilik değil kastettiğim, ama onsuz olamıyacagı için evlenmiyorlar, o olmazsa başkasıylada evlenebilyor erkekler, yani ben bunu anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
gerçi çapkın adamlar bir sürü kızla flört edebiliyor, aşık olmadan evlenmeside normal, sadece beğeni varsa ve ortada evlenmemesi için bir sebep yoksa evleniyor, buda bana tuhaf geliyor, her erkekte sevmeyi bilmiyor doğrusu, uzun süren flörtlerden sonra gerçekleşen evliliklerdede heyecanı ayakta tutmak güç, zaten yaşanmış bir geçmiş var geride kalan, değişen pek bir şey olmuyor evlenince, bence flört dönemini uzun tutmamak her iki kişinin hayrına
Güncellemeler
+1 yıl
erkek evlenmeye arkadaşları evlenıp çoluk çocuga karışınca kıskançlıgından karar verır, ya da ailesı kızı çok severse karar verır, ya da kız çok akıllıysa köşeye sıkışır karar verır, ya da kızın çok talıbı varsa sahıp olmak ıster gaza gelır, ya da en yuksek tercıh sebebı budur, kız ona çok huzur verıyodur,arkadaşlarını sevıyor onlarla ıyı geçınıyordur,ailesı hakkında sevgı doludur yanı kısaca kız bıraz çakaldır erkekte tongaya gelır evlenır. Bu satırı çok tuttum... Alıntı
Aşık olmadan evlenirmi erkekler?