3 yıldır tanıdığım arkadaşım iyi günde kötü günde yanımda olan 6 ay önce elimi tutmaya başladı.. Sinemaya yemeğe plaja giderken elimi tutuyordu sürekli. Sonra bir akşam öpüştük birlikte uyuduk ( gerçek anlamda uyumak). Ben sevgili olduğumuzu sanıyordum. Çünkü beni kuzenleriyle tanıştırıyordu. Arkadaşlarının yanında yine elimi tutuyordu. Hemen her gün görüşüyorduk konuşuyorduk. Facebook statümü ilişkide olarak değiştirdim ona sormadan. Altına bir sürü yorumlar ve likelar geldi 40 dan fazla. O sırada beni aramış ama ben evde unutmuştum telimi işten dönünce aradım. Bana başka bir şey için aradığını söyledi sora da hayırdır diye sordu ilişki durumumu ne oluyo die. Biz şenle konuşmadan bana haber vermeden yaptın dedi.. Neden diye sordu? Bizim şenle görüştüğümüzü zaten ortak arkadaşlarımız biliyor dedi..! Goorüşmek kelimesini kullandı.. Altına da bi sürü yorumlar gelmiş dedi. Ben yorumların hepsini silmiştim zaten onun ismi de geçmiyordu.. Böyle konuşması çok keyfimi kaçırdı.. Bir kaç saat sora tekrar aradım. Neden rahatsız oldun diye sordum.. Bana ciddi ilişki istemediğini söyledi. Ben de sana evlenelim demiyorum ki zaten dedim.. Ne demek ciddi ilişki dedim ben seni sevgilim olarak görüyorum başkasıyla görüşmüyorum aldatmıyorum ciddi ilişki budur dedim,. O ertesi gün konuşmak istedi. Ben ısrar ettim beni sevmiyor musun dedim... O da bana aşık olmadığını söyledi. Beni aşkla sevmiyormuş. Arkadaş olarak seviyormuş çok eğleniyormuş v.s. v.s. Erkek zırvaları sen çok iyisin çok özelsin farklısın ... Ben bir ay önce yine ayrılmaya kalktığımda bana bir şans daha ver diye resmen yalvarmıştı.. Bunu hatırlattım sevmiyorsan neden böyle bir şey yaptn die.. O da işte ben salağım aptalım konuşamadım daha önce böyle gibi zırvaladı. Ben de hiç kızmadan sakince artık görüşmek istemediğimi söyledim. O da neden görüşürüz filan dedi.. Yok dedim merak etme ben de aşkından ölmem en fazla 2 ay sürer diye...
Acaip şekilde üzgünüm... İçmeden sarhoş gibi geziyorum.. Canım yanıyor.. Saç diplerime kadar acı hissediyorum... İse konsantre olamıyorum ağlıyorum sürekli.Hem de en yakın arkadaşım sanıyordum onu ..3 yıl ... Kendimi dünyanın en aptal insanı gibi hissediorum. Ayrıca yalanları ortaya çıkmaya da devam etti bu süre içerisinde. Ama ben ne kin ne nefret duyuyorum ne de kötü bir şey söyleyebildim ne bir laf soktum ne sesimi yükselttim.. Şaşırdım sadece... Öyle ciddi boşanan çiftler gibi o zaman şunu şöyle bunu böyle yaparız bir şey olursa da şu arkadaşımla bana kontak kur beni arama dedim...
içim bomboş... Bir saniye bile elimi bırakamayan adam... Her fırsatta sarılan ne kadar güzel olduğumu söyleyen.. Benimle ne kadar mutlu olduğunu anlatan sürekli ne istersin onu yapalım diyen. En kötü hasta iğrenç pejmürde hallerimi bile çok güzel bulan adam... Bana beni sevmediğini söyledi.. Benim en güvendiğim en yakın olduğum insan ... Daha önce de biten ilişkilerim oldu ama çok canım acıyor tek hissettiğim acı...
Acaip şekilde üzgünüm... İçmeden sarhoş gibi geziyorum.. Canım yanıyor.. Saç diplerime kadar acı hissediyorum... İse konsantre olamıyorum ağlıyorum sürekli.Hem de en yakın arkadaşım sanıyordum onu ..3 yıl ... Kendimi dünyanın en aptal insanı gibi hissediorum. Ayrıca yalanları ortaya çıkmaya da devam etti bu süre içerisinde. Ama ben ne kin ne nefret duyuyorum ne de kötü bir şey söyleyebildim ne bir laf soktum ne sesimi yükselttim.. Şaşırdım sadece... Öyle ciddi boşanan çiftler gibi o zaman şunu şöyle bunu böyle yaparız bir şey olursa da şu arkadaşımla bana kontak kur beni arama dedim...
içim bomboş... Bir saniye bile elimi bırakamayan adam... Her fırsatta sarılan ne kadar güzel olduğumu söyleyen.. Benimle ne kadar mutlu olduğunu anlatan sürekli ne istersin onu yapalım diyen. En kötü hasta iğrenç pejmürde hallerimi bile çok güzel bulan adam... Bana beni sevmediğini söyledi.. Benim en güvendiğim en yakın olduğum insan ... Daha önce de biten ilişkilerim oldu ama çok canım acıyor tek hissettiğim acı...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer