Hayatımda biri var diyor ama umut vermeye devam ediyor. Nedir bu mesele?

Ona duygularımı açmak için defalarca bekledim ve herseferinde yanında başkaları oldu fırsat bulamadım ve konuşamadım ama o farkındaydı. Sonra ilk dönemin sınavları bitti ve onu yaklaşık 1 ay göremeyecektim.Onunla en son otobüste konuşmuştum yine yalnız değildi ama ben başkasından bahsederek ona ima ettim duygularımı, gözlerimin içine bakarak anlamlı bir şekilde gülümsedi. Facebook profiline ulaştım ve onu ekledim.Beni kabul etmeden önce profil resmi sıradan bir resmiydi kabul ettikten sonrakiyse bir kafede önünde kalp şeklinde birini kendisin tuttuğu yan yana 2 bardağın bulunduğu bir resim yapmıştı. Ve benimle arkadaş olduğu gibi bu fotoğrafı eklemişti.Manalı mı bilmem ama benim ima etmemle aynı gündü.

Dayanamadım, aslında hata yaptım açtım duygularımı ona Faceden, hayır dedi. Bende sadece 'Tamam' yazdım. Aradan 8 gün geçti ve o bana İnançlı olup olmadığımı sordu ve konuşmaya başladık.Çok yazıştık. Sonra bana ' Hayatımda bir var ' dedi sonra ona hayatındaki kişiden bahsetmesini istedim.Filozof, bilge, üstün yetenekli... vb. ondan bahsederken sanki metafizik varlıklardan söz ediyordu.İnanmadım ama ona yine tek kelime olarak 'tamam' yazdım gönderdim.Aradan 5 gün geçti ve yine mesaj attı 'Hangi seçmeli dersleri seçtin' diye. Yine konuşmaya başladık.Yine aynı senaryo ve bu seferde "Bak benden farklı birşeyler bekleme hayatımda biri var, eğer farklı şekilde yorumluyorsan konuşmalarımı, yanılmış olursun".Bu seferde 'tamam öyle olsun' yazdım gönderdim yine koptu bağlantımız.Aradan 11 gün geçti, ben sınıf arkadaşımı eleştirdiğim bir yazı paylaştığım o yorum yapmak yerine dönüp mesaj attı.'Evet ya o çucuğun o halini hiç unutamam heralde' Sonra yine mesajlaştık.Biraz öncesine kadar.Telefon numarasını istedim hayır dedi.

Yine aynı senaryo..."Tamam" yazdım bu seferde.

kız konu her benim onunla ilgili durumuma geldiğinde konuyu hep değiştiriyor.

Ona Beni tercih etmemesinin mantıklı sebeplerini defalarca sordum ve herseferinde kaçamak cevaplar aldım. Bir defasında çok üsteledim."Eğer olsaydı bu şimdide olurdu" sonrasında da " Eğer hayatımda olması gereken kişinin sen olduğunu hissetseydim bunu en başta hissederdim".

Çok şüpheci bir kız ve erkekleri güvenilmez yaratıklar olarak tanımıyor.Felsefeye çok düşkün bende öyleyim.Bana "Umutlanma ,umut işkenceyi uzatır" diyor ama umut veriyor sonrada hayatımda biri var diyor.Pinpon topu gibi hissediyorum kendimi. :) . Ders öncesi yanımdan yüzünü gizleyerek bana bakmadan geçiyor, lavaboya gidiyor sonra gelip benim görüş alanımda durup başkalarıyla sohbet ediyor ama göz göze gelmek istemiyor.

Aramızda 1084 mesaj oldu Hemde brüt 22 günde. :) Nedir bu mesele...
Hayatımda biri var diyor ama umut vermeye devam ediyor. Nedir bu mesele?