Sizce, beyler sevgililerini neden Sinemaya götürmek isterler? (;
Eminim ki film izlemektir, sizce de öyle değil mi? :P
Eminim ki film izlemektir, sizce de öyle değil mi? :P
:D ortam loş olur ondan :D her sinemaya gidişimde öpüşüyor millet sağım da solumda önümde arkadamda tek sinemaya gidince filimden çok onların sesi öpüşme sesigeliyordu sevgilim vardı gidiyodum da koymuyodu ama sevgilin olmayınca insana koyuyor bende yemin ettim bidaha gitmem diye :D
-aşkım sinemaya gidelm mi?
-sanki izlicez.
((:
çok hızlı yazıyorsun bea :D
Soruyu sordum hemen çıkmıştım işim vardı. (:
hmm ne işin vardı :))?
Hımm, çok meraklısın. Bu kadar merak iyi değil desem? (:
haklısın demesem :)
(::
teşekkür ettim :)
Rica ederim (:
tabii ki öpüşmek için bir kere sinemedayım dibimde bir çift var kız oğlanı yedi yaa sinir oldum bütün sinema boyunca öpüüştüler höhh yani :)
ar damarı çatlaması diye adlandırıyorum ben öyle insanlara özenmek değil anlatmak istediğimi anlamayan insan
Koptum ((:
Anneannem sıkı sıkı tembihledi erkekler fanfinifinfon yapacakları fişpirik kızları sinemaya götürür diye. :D
Valla doğru demiş (:
Cevap
18Cevap
Kızı öpmek için sinemaya götüren kişi zayıf erkektir. Kızı öpeceksen bu doğal yollardan olmalı, yani kızı öpmeye kendini odaklamamalısın. Öyle bir an gelir ki kızı öpeceğin andır. İşte o anda hiç çekinmeden kızı öpmelisin.
Aklınıza İlla Kötü Şeyler Sokucanız Demi :D Neyi Kasteddiğin Belli :) Götürdüğü Filmin Türüne Göre Değişir.. Diyorum.
((:
film izlemek için neden olacak? :)
evet çok iyi niyetliyim, sırtımda kanatlarım var :D
(((: Güzeldi.
Senin için fesatmış. Sinemada yapılacak en saçma şey, o aklından geçirdiğin düşünce bana kalırsa. Ancak sinema yerine tiyatroyu tercih ederim.
Emin ol karanlık, loş köşelerde film izlemek içindir.
yoo ben istemiyorum çok sıkıcı. öyle bir niyetim varsa onun da varsa eve giderim halka açık yerlerde takılmam.
başka amaçta mı oluyo? ben şahsen sarılarak izlerim ne yapıyonuz ki başka?
Bu ne alaka?
Sinemaya yalnız film izlemek için giderim.
Başka fesatlıklarla beni sinemaya götüren bir erkekle de işim olmaz.
öyle deme sevgilimde film izliyorum diye kızar bana hep erkekleri ortaya atmayın :P
Hem sanatsal yonlerını gelıstırıyorlar , hem de hayvani duygularını:)))
napçak vakit geçmiyo bari film izleyin eve de gelmiyosun ki beraber netten izleyelim?
SEVİŞmenin kolaylıkla başlayıp ilerleyen zamanda sevişebilmenin doruklarına varmak için
Filmin türüne bağlı, animasyon filmi ise başka işler peşinde. Normal film ise fazla dert etme :)
eve götürmek istese dahamı iyi :D
ben de filmin ortası ya da sonu olmazdı hiç :D
kulturlu bir aktivite yasamak için olabilir
öpmek icin :)
Karanlik oldugu icin
sevişmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar