Herkesi, herşeyi öldürmek istiyorum!

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım, bilmediğim bir sebepten dolayı herkesi öldürmek istiyorum. Mesela yolda gördüğüm bir adama 20 saniye kadar kilitlenip cinayet planları yapıyorum. Ara sıra resimler yapıyorum örneğin kafaları kazığa geçirilmiş insanlar vesaire. Artık korkmaya başladım bir keresinde kendimi kaybedim yanıma bıçak aldığım bile oldu. Kaç tane psikolog'a gittiysem fayda etmedi birisine zarar vereceğim diye korkuyorum. Asıl kötü olan şey Bunu 15 yaşından beri devam ettirmem. Lisenin ilk yılları pek arkadaş bulamadım ve böyle sorunlar çıkmaya başladı. Bir kavgamda bir çocuğun kafasını ezip öldürecekken arkadaşlarım geldi. Öldürme içgüdüm ağır basıyor, herkesi öldürmek istiyorum herkesi ve herşeyi. Lütfen birileri bana bir çözüm yolu önersin eğer kavga ederken yanımda birileri olmazsa dayanamıyorum onu öldürene kadar bırakmıyorum ki çok şükür şimdiye kadar kavgada hep etrafta insanlar oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum AİLEMİ ÖLDÜRMEK geliyor içimden. Şu ana kadar 6-7 defter tamamladım öldürmekle ilgili resimler çizdim yazılar yazdım psikolojim mahvoldu evden çıkamıyorum. Uzun bir süre uyuşturucu madde kullandım fakat bıraktım ama bu olay maddeden sonra oldu. Psikologların neredeyse hepsi uyuşturucuyla alakalı değil diyor. Lütfen bir çözüm yolu gösterin bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca yazmayı unuttuğum bir olay var, zekam diğer insanlara göre dahada gelişmiş. Üstün zeka gibi birşey sanırım.
Herkesi, herşeyi öldürmek istiyorum!