Babamı öldürmek istiyorum yetti canıma .

Arkadaşlar ben babamın istediği gibi bir evlat olamadım abilerim ablam onlarda olamadı . Babamız bize kendi kafasına yatan meslekleri söylüyor mesela sen şunu ol filan bizim söylediklerimizin hiç önemi yok . Ben babamın istediği biri olamadığım için bana karşı ve diğer kardeşlerime karşı sürekli sitem , öfke içinde . Genç insanlarız eğlenmek filan bizimde hakkımız 2-3 gün eğlensek burnumuzdan getirir . Bişey demeye kalkıncada hemen ben sizin iyiliğinizi istiyorum diyor . Eve geliyorum yorgun argın ne yüzüme bakıyor ne bişey düşman gibiyim onun için . Tek başına oturduğunda öfke bize küfür ediyor . Bıktım bu hayattan yemek yiyorum b.k ye ölün yesin diyor . Ölürsem eğer babalık hakkımı helal etmem sizlere diyor . Böyle baba olur mu ya ? Şerefsiz miyim ben karı mı satıyom içki mi içiyom sigara mı içiyom ne yapıyorum ben ne ne ne . Bana yardım edin bişeyler söyleyin . Baba diye sevmiyorum her geçen gün sinirleniyorum . Sinirli anıma denk gelecek öldürüp atacam olacak bitecek herşey . Ne olacak böyle nereye kadar gider ne yapıyım ben lütfen benide anlayın . Evimi terkedip gidiyim ?
Güncellemeler
+1 yıl
Gideceğim yer olsa 1 dakika bile durmam en azından tek başıma zorluklar yaşarım .
Babamı öldürmek istiyorum yetti canıma .