evet ben bir ara aşırı derecede sivilce sorunu çektim gitmediğim doktor okumadığım kitap kalmadı sonunda kurtuldum ve eğer kurtulursam sivilce sorunu olan arkadaşlara yardım edicem diye yemin etmiştim. öncelikle bana cildinz Yağlımı Kurumu onu öğrenmem lazm ve sivilce türünü söyleyin Kızarak mı beyaz iltihaplımı küçk küçk pıtır pıtır mı ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugüne kadar birçok şey denedim fakat en etkilisi ve en az maliyetli olanlar:
1) her banyoda sadece yüzünüze kullandığınız life Arap sabunu sürüp kese yapmak (gözenekleri açar ve cilt tonunu dengeler)
2) haftada bir 3 aspirin ve 1 tatlı kaşığı gül suyunu karıştırıp 15 dk bekletmek (yeni sivilce oluşumunu engeller)
3) elma sirkesini her gece yüzünüze bir damla su damlatarak pamukla masaj yapın.
Bunları yaparsanız kısa sürede sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz10 Yorumla
En İyi Cevaplar
arkadaş bende cilt kuru 3 ay cımıyo bir ay boyunca bir çıkıyo en az 5 tane sonra geçiyo 3 ay yok 1 ay var anlamadım nasıl iştir ergenlikte çıkmadı bir kaç yıldır bunla uğraşıyom ya kil maskesi falan filan ne varsa yaptım olmuyor ya bide siyah nokta problemi var sıkıyom akşama yine aynı.aynaya bakınca siyah noktalara sövmekten bıktım ya
01 Yorumla- +1 yıl
Yediğin yağlı yicekler varsa Üstüne Nefsinede yenik düşüyosan bir anda çıkması normal senin cildin sivilceye yatkın değil anlaşılan cünki her zmn çkmıyomuş.
+1 yılYediklerine dikkat et, hazır tuzlu acılı gıda yeme, saglıklı yag ye (zeytinyag tereyag) nohir ye ve haşla suyunu iç vucudun zehirini toksinleri atar.1 veya 2günle olmaz 21 gün, karacigerine bibakdır hepsi normalde hala devam ediyorsa suna dumankayanın instagram facebook hesaplarından ulaş ya da verilen tarifleri uygula geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim yağlı biraz ama geç yaşlanır diyorlar
bazen tek tük çıkıyor ve biraz hassas..
Ama yeğenimin yüzü korkunç dermanı ne..?17 Yorumla- +1 yıl
yeğenin yüzünü görmeden bişey söylyemem. eğer cildin yağlıysa köpüklü sabunlar var onlar faydası olur doğal olarak limonu kes ve suyunun yüzüne sür yarım saat beklet Hem temizliyo hem içindeki asitle sivlce ckmasını önlüyo cok etkili gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılAnladım sağol.
- +1 yıl
dene sadece 3 gün her akşam yap ve 3 gün sonra bana koşarak teşekkr etmeye gelceksn :)
Cevap sahibi+1 yıllimon sürüp bekletip sonra yıkıyor muyuz?
- +1 yıl
evet fazla bekletirsen geçici bir kızarklık yapar yarm saat beklemen yeterli
Cevap sahibi+1 yıltamam
- +1 yıl
Herkesin cildi aynı değil limon kullanıpta yüzünü yakanlar var asit geçici bir çözümdür ve riskli dir bu işin en doğrusu yağsız bir sabunla yüzünü sabah akşam yıkamak ve saçlarının pis olmaması 2 3 ay içinde sivilcelerden kurtulabilir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
32Cevap
olm daha geçen gün "kızlar kaslı ama sivilceli erkeklere bakar mı" diye soran sen değil miydin? ne ara işin kompetanı oldun?
34 Yorumla- +1 yıl
sebepsizce gülüyorum :D :D
- +1 yıl
evet ama ben kas yaparsam protein tozu kullancam oda yan etki yapyo sivlce yapıyo göze alcktm kullnsaydm suanda yk sivlce
- +1 yıl
bilmiyom arkdşlar bana cok etkisi var dedi onu denicektm ama cok sivlce yapıyomş ya
Tencereyi yarısına kadar Su ile doldurun ve ocağa koyun. O buhar oluşturana kadar sizde bu arada yüzünüzü yıkayın ve havlunuzu yanınıza alın. Buharlaşmaya başlayan suya başınızın üstüne havluyu koyarak eğilin ve 10 Dakika bekleyin. Bunun düzenli yapılması cildinizin sıklaşmasına ve sivilce oluşturan ortamın zamanla yok olmasına yarayacaktır.
10 Yorumlainanmıyorum aynı benim yüzüm benim yanaklarımda da vardı ama söndüler sinoz diye markanın cilt bakım maskesini aldım insta da ünlüler hep tanıtıyordu korkarak aldım internetten şiparşiş olduğu için ama efsane ürün bir kutu bitene kadar söndürdü denemeni öneririm senin de
00 Yorumla
+1 yılkarma cildim var pek sivilcem yok ama merak ettim neymiş
11 Yorumla- +1 yıl
ahahaha oda güzel :)
+1 yılNivea'nın yüz sabunlarından kullanabilirsin çok işe yarıyor. Ayrıca günlük maske ve peelingler deneyebilirsin hala geçmediyse bir dermatolağa ( nasıl yazılıyorsa :D ) danşman gerekebilir.
00 Yorumlakaraciğerinde bir problem olabilir. benim arkadaşta karaciğerdeki yağlanmayı önleyici bir ilaç içip sivilcelerden kkurtulmuştu. ama dediğine göre o ilacın bir riski varmış. kısır bırakabiliyormuş. o yüzden imzayla veriyorlarmış. doktorla konuşursan daha iyi yine de
01 Yorumlahangi doktora gitmem gerekir?
fito diye bir yara kremi var. akşam yatmadan önce tüm yüzüne uygularsan sabaha etkisi gözle görülebiliyo. 1 hafta kullandım ve yüzüm şu an çok iyi. benimki gibi yağlı bir cilde bile iyi geldiyse... Kokusu da güzel üstelik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce dua edip sonra ilaç kullanman lazımn ustam. dertlerine derman araman lazım. bu da Allah'ın isteği zaten hiç bişey yapmadan olmaz çalışmak lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
tbikideşu anhla tek tuk cıkıyo temelli geçme imkanı yok ama azaltablrsinz
Kozarıklık şeklinde çıkıyor. Öyle her dönem çıkmaz ara ara ama sanırım şu sıra kullandığım ilac yüzünden sayısı arttı. Ne yapabilirim. İlacı bırakacağım zaten.
10 Yorumlaarkadaşlar şu an 20 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri ağır sivilce ve leke sorunu çekiyordum kullanmadığım yüz jeli ve kükürt sabunu veya diğer yüz kurutucu sabunlardan ve fito madeccasol, benzoxin kremlerinden kullanmadığım ürün kalmadı. yaklaşık 3 yıldır 50bin tlye yakın harcama yaptım ama geçen hafta antalya da bi tane aktardan aldığım gül suyu toniği ve adamın kendi yaptığı sivilce kremi ve en son olarak rusül taşı o kadar iyi geldi ki cildime keşke doğal ürünler kullansaymışım diyorum
00 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle,
Yağlı bir cilde sahibim gitmediği doktor kullanmadığım krem ve sabun kalmadı fakat geçmedi. Yanak bölgemde sivilceler fakat iltihabı dışarda değil böyle değişik içinden şiş sivilceler. Ve sivilceyi sıkmamama rağmen kırmızı kırmızı lekeler kaldı. Nasıl geçer10 Yorumlaya enim cildim kışın resmen kalıp gibi kuruydu şimdi yaz geldi baya düzeldi ama hala kuruluk oluyo ama bazende yağlı oluyo. aşırı değişken. buna tek yüzüm değil ellerimde dahil. oldum olası sivilceliydim sadece 1 senedir yok sadece iz vardı oda geçti. aloe vera ve limon karışımı dayesinde. ama farklı bir şeyle kesin çözüm istiyorum doktora gittim fayda etmedi. bu ara yeni ergen olmuş gibi yüzümün her yerinde var kafayı yicem. bana bi şey deiyn nasıl geçecek bu?
00 Yorumla5 senedir sivilce akne sorunum var yüzümde yok ama göhsüme cok vurdu iltihap iz kızarıklık yapıyor hastaneye gittim yarım bıraktım yan etkiden sonra Baska yollar bakıyorum ilac almak istemiyorum yan etkisini cok gorucem diye endişe ediyorum sence napmam gerek ilac almak mı yoksa dogal bir yolu var mı
00 Yorumla
+1 yılBizler sana yeterince yardımcı olamayız bence, cildiyeye gitmen gerekiyor bu durumla. Şimdi buradan biri birşey söyler ve sen yaparsın, herşey daha da kötüye gider :)
00 Yorumla
+1 yılSükretmesini ögren. Kimse mükemmel degil, herkesin elbet bir noksani vardir, buda bir imtihan. Ama sen hala soyunma derdinde olduguna göre, mesaji anlamamissin.
00 Yorumlaİlla ki bir hastalık belirteci değil bu. Aslında tek tük de olsa çoğu insanda var bu sorun. Benim yüzümde T bölgem hariç cildim çok kurudur bende de çıkıyor. Ben seviyorum onları.
00 Yorumlakızarıklık ama hafıf kabarık sivilce gibi ama intihafsız cildim normal ne yağlı nede tam kuru ama sivilcelerim var 1-2 tane
05 Yorumla- +1 yıl
öncelikle kızarıklık için yoğurt cok iyi geliyo bn hla kullanıyorum cildi beyazlatıyo ve nemlendiriyo sivilce cıkmasını engelliyo. öncelikle cips kola bira bunlardan uzak durmalısın aşırı derecede sivilcelenme yapıyo
- +1 yıl
siyah nokta için doğal çözüm buhar tencerede su kaynat suyun buharı hem cildi temzler hemde siyah noktaları temizler yaklaşık 10 dkka yüzünü buharda tutman lazm sonra yüzünü ılık suyla yıka zaten yıkadıktan sonra yüzünde bir rahatlama ferahlama hissediceksin haftada 1 yap bunu
- +1 yıl
rica ederim ben arada bir yapıyorum siyah noktalar için zaten aramalara bakın buhar tedavisi cıkıyo :)
kimisi kızarık şiş oluyor kimiside ucu beyaz.bide siyah noktayla ilgili bildiğin bişi varsa onuda söyleyiver hayrına :)
06 Yorumla- +1 yıl
ucu beyaz olanlar için sarımsak sür cok etkili 1 günde sivilceyi küçltüyo önce biraz sararıyo snra yavaş yavaş kurumaya başlıyo etkisini kesin görceksin ;) kızarık şiş olan sivilcelerin bir çoğuda yediğin besinlerden kaynaklanıyo sanırım cok yağlı yiyosun sen :)
- +1 yıl
evet ya da ezdikden sonra suyu cıkıyo pamuk yardımıyla yüzünüze sürebilirsiniz yarm saat 40 dkka bekletmeniz yeterli olur
- +1 yıl
rica ederim denedkten sonra durumunu bana yazarsan sevinirim : )
Ynagımda ve cenemde cıktı yanagımdaki kızarık cenemdeki iltihaplıydı patlattım yara,oldu hshdhfjfnfd cildim kuru bide yüzümde beyaz sivilce gibi bir.şey,var iki tane gitmedi hiç göz kenarına yakın :D
03 Yorumla- +1 yıl
kızarıklar pamuk yardımıyla limon sür 1 günde etkisini görürsün iltihaplı sivilceler içinde sarımsak çok etkili 2 3 saatde etkisini gösteriyo eğer yeni çıkan bir sivilceyse 1 günde faydasını görürsün sarımsak cok etkili en geç 1 günde kuruyo denemelisin ama o beyaz sivilce gibi bişeyi hiç duymadm da görmedm de o konuda yardmcı olamıcam :D
- +1 yıl
tamam dene bakalm faydasını mutlaka görceksn ;)
+1 yılHa ha ha :)) güldürdünüz beni :)) Dönütünüz de pek hoşmuş :)))
07 Yorumla- +1 yıl
ben burda komik bişey göremedm bir çok kişiye faydam oldu senin gibi gereksiz insanlar dışında
- +1 yıl
Niyetiniz hoşuma gitmişti, hepsi bu...
- +1 yıl
ama dalga geçer gibi yazıyosunuz farkındaysanız ben insanlara yardımcı olmayı seven biriyim
- +1 yıl
Hayır olur mu, ne had ile dalga geçeyim, öyle incitici bir alışkanlığım yoktur, hoşuma gittiğini tebessüm ederek belirtmek istemiştim...
- +1 yıl
öylemi kusura bakmayın o zaman ön yarglı davrandım çok özür dilerim :/
- +1 yıl
Estağfurullah, unutun gitsin anlaştık nihaiyetinde :)) Hoşça kalın,
- +1 yıl
anlayışınız için teşekkür ederim : )
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyi görüşteki erkek arkadaşın yüz banyosundan sonra yüzünü hafif kurut ve buz koy bu gözeneklerini kapatacak mikroplar giremiycek sivilcelerini kurutacak ben bu sayede kurtuldum sivilcelerimden
10 Yorumlaiyi bir cildiyeye git. muaynesi 150-300 arası degisebiliyor ama git burda soru soracagına. sonra bana tesekkur edersin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖzele gittim ama yine bir değişiklik olmadı
+1 yıllimon suyu kurutuyor. diş macunu ufaltarak kaybediyor. veya doktora gidebilirsin krem verir sana
00 Yorumla
+1 yılcildiyeye git ve hemen aknegen tedavisine başla 2 aya çook rahatlarsn
00 YorumlaVücut kremlerinin nelerden yapildigini biliyorsan ve bu kadar uzun süre sivilce sorunu yasadıysan doğru cevabı illaki bu gunekadar duymuş olman lazım :)
02 Yorumla
Gizli SoranHayır duymadım
+1 yılCilt kuruluğu muhtemelen bende de var. Genetik birazda. Geçmiyor tamamen sadece azalıyor kullandıklarınla.
00 YorumlaBu % 100 sonuç vermez.
En makul olanı doktora baş vurmak.11 Yorumla- +1 yıl
yani ama doktorun verdiği ilaçlarda pek fayda etmiyo yan etkileri cok oluyo ben gittimde biliyorum hergün doktordaydım.
Merhaba benim yüzümde aşırı sivilce çıkıyor 14 yaşında başladı ve 1 seneyi geçti yüzüm aşırı yağlı tam çok az kalıyor bitmek üzere ve daha çok çıkıyor çok giciktim Allah için ne olur yardım edin Allah ne muradiniz varsa versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlpha-H liquid gold gercekden iyi bir dene derim biraz pahali birsey ama sonuc goren cok ve bende goruyorum yuzumdeki kirmizi izler gitti bakalim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFiyatı önemli değil teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Hahah cok iyi olmus. Aknilox diye krem var onu sur kuruyor
02 Yorumla- +1 yıl
nerden bula bilirim o kıremi tatlı kız?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYağlıda değil kuruda ara sıra çıkıyor yüzümde onlarda çıkmasa tadında yenmeyecek. :))
01 Yorumla- +1 yıl
herkezn ayrı cild türü vardır
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraciğerinde sorun var gibi duruyor. Böbrek üstü bezlerinde yağ oranı fazlaca yüksek olmalı. Hem cildiyeciye hem de kadın-doğum doktoruna görünmelisin. Polikistik over dahi olabilir. Sakın ihmal etme.
00 Yorumla
+1 yılbu belin bir bayana ait olma olasılıgının olasılıgını biriniz hesaplayabilirmi lütfen
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDüzgün okusaydın parantez icindeki resmi internetten aldım yazısını görürdun
- +1 yıl
tüh millet gelenegimiz işte onu en sona yazmayacaktın
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok merak ettim :D:D kuru ... çıkıncada 1-2 tane cıkıyo kırmızı sis iltihaplı :D
00 Yorumla
+1 yılkardeş doktora git cildiyeye acnetrend hapini söyle çok iyi geliyor
00 Yorumlaturabiyimi buldun işaretlicek gece gece midem bulandı şu puştun tipini görünce :D
00 YorumlaNemlendirici kremlerle takviye yap kozmetik değil bitkisel ürünler kullan
00 YorumlaBenim yizum cok yagli ve hasas devlet hastanesunde cildiye yok ve yuzum doldu ozellikle anlim ihtihapli gibi kirmizi icten agriyor ne yapmaliyim
00 Yorumlacildim yaglı hem beyz ilthaplı hemde pıtır pıtır varr canım hadi insallahh yardım edebilrsinn
01 Yorumla- +1 yıl
iltihaplı sivilce için sarımsak cok etkili gerçekten 1 günde kurutuyo yok ediyo pıtır pıtır sivilcelerde stresden ve Yediğin yağlı besinlerden dolayı cıkar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltOtomda var. Kuru cilt ve çıkık çıkık değiller sadece pempe lekeli.çünkü cok sert keseliyorum
03 Yorumla- +1 yıl
ben yüzdeki sivilceler için biliyorum ama totodan pek anlamam ama totoda cıkanların bir çoğu yediklerinden kaynaklanıyo doktorun söyledği bu yani.
- +1 yıl
Yuze limon surme mantigiyla yaklasirsak totonada sur gitsin
- +1 yıl
totoyada faydası olablr amma yüe etksi var
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de Sırtım böyle oldu İstanbul da
Şimdi yine seyreldi yavaş yavaş gidiyor ilaç etki etmez00 Yorumla
+1 yılTelevizyon reklamcısı gibisin maşallah gel vatandaş gell
01 Yorumla- +1 yıl
yardmcı olmayı seviyorum insanlara.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcildim karma lekeler için ne yapmak gerek ay gibi parlamak için esmerim gerçi ama
01 Yorumla- +1 yıl
Yoğurt sivlcelerin ckmasını önler çıkan sivlceye etkisii olmaz aynı zamanda cildinin rengini açar günden güne cild rengin açılr
- Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBi sn ergenliğe girenler toplaşsın öyle anlat
010 Yorumla- +1 yıl
Fantoncuk ne atlıyon kardeş ya
- +1 yıl
cildiniz nasıl _
- +1 yıl
Az yağlı Burun çevresi baya yağlı Yağ içindeyim tohtoor
- +1 yıl
benim cildmde öyleydi allaha şükr kurttum doğal bakmlarla doktorn tavsiyelerini dinledm hep. cok yağlı olan yerlere limon sür biraz kaşndırcak kaşndrması iyileştiğini gösterir yarm saat sonra yıka bunu 3 gün her akşam yap zaten ilk günden etksini görcen
- +1 yıl
:D sen benim suratı haşat edecen heralde limona alrjim var
- +1 yıl
owww kullanma o zaman bak cild için yoğurt iyi geliyo nemlendiriyo ve beyazlatıyo yüzü bn 1 gün önceden sürüyom yarm saat snra ykıyom 2 gün bem beyaz kalıyo yüzm :)
- +1 yıl
:D sağol bildiğim kürleri söylüyonda ben esmerim beyaz yapmıyor
- +1 yıl
esmer oldğuunu bştan söylesene :D
+1 yılIsotrexin jel kullan cok faydali
00 YorumlaIlk kismamlazim bir dakkaya geliyorim
00 YorumlaPeki peeling yapmayı denedin mi?
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayır
Gizli Soran+1 yılSagol
+1 yılCildim karma sivilcem iltihapsız
01 Yorumla- +1 yıl
Derinin altnda
20 yaş öncesi ben de böyleydim
00 YorumlaKaraciğerine baktırdın mı hiç
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayır
Gizli Soran+1 yılYaptırırım bilgilendirdiğin için sağol
Gizli Soran+1 yılSağol
Cildim normal ama kucuk pitir pitir sivilceler var
00 Yorumla
+1 yılpatlatmaya çalışma cildiyeye görün bence
01 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçecek inşallah.
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü görünüyor. Iyi bir doktora git araştırıp
00 Yorumla
+1 yılBazı bayanlara seksilik katıyor boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yasindayim cildim normal ne kuru nede yagli masallah ergenlikte bile sivilce çikmadi :)
05 Yorumla- +1 yıl
sivilce ilthaplı mı __
- +1 yıl
N art niyetli insanlar var böyle ya :/,
Cevap sahibi+1 yılne alaka hiç çikmadi diorum ne iltihapi? artniyetimde yok
- +1 yıl
yok art niyetli olan sen değlsin zaten aşşağıdaki kişi
Cevap sahibi+1 yılbana nedn yazdin ki ozmn onu kendime alindim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yardım edersen cok sevinirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYağlı ama kolumda da sivilce çok ne önerirsin
01 Yorumla- +1 yıl
kolunda varsa yüksek ihtimal alejik durumdur o yüzden o konuda yardmcı olamam bir doktora görünsen iyi olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılYağlı-küçük küçük pıtır pıtır
011 Yorumla- +1 yıl
çoğunlukla bu tarz sivilceler besinlerden dolayı cıkıyo bendede vardı doktorumun söyledklerini söylyorum suanda sana yediğin besinlere dikkat etmelisin çiğdem veya yağlı şeyler yiyosan azaltmalısın
Cevap sahibi+1 yılyağlı yiyorum evet ama kilolu değilim
- +1 yıl
kilolu değilim? hahaha kardeş bu kadar kilo kompleksi yapma ya şişmansan şişmansındır.
Cevap sahibi+1 yıl48 kiloyum
- +1 yıl
yağlı besinlerden uzak durmalısın azaltt yağı zaten faydasını görceksin ama cok yağlı besleniyosan n yaparsan yap azaltamazsın yine çıkar. kaç yaşındasın ergenlik sivilcesi mi ?
Cevap sahibi+1 yıltamam sağol cildim yağlı olduğu için pürüzsüz kalamıyor
- +1 yıl
cok yağlıysa cildin limon sür hem büyük sivilcelere etkili hemde cildi biraz kuruyo gece yatmadan önce yaparsan daha cok faydasını görürsün
Cevap sahibi+1 yıllimon yıpratmaz mı cildimi
- +1 yıl
hergün yapmıcaksın zaten 4 5günde 1 yazmayı untmuşum k.bakma ayrıca yıpratmaz eğer cildin kuruysa tariş eder sadece yağlıysa faydası olur
Cevap sahibi+1 yılevet cildim yağlı,o zaman başlıyorum bunu yapmaya. teşekkür ettim
- +1 yıl
rica ederim yarmdcı olabildisem n mutlu bana :)
Hani sütyen izi bizi yiyon kardeş?
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFotoğrafı internetten buldum o sadece bir örnek
Gizli Soran+1 yılSağol
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!