Sorunun içeriği farklı...
Kim kardashian'ın nesini beğenirsiniz ki? -resimli açıklamalı-
Sorunun içeriği farklı...
şimdi gerçekler ortaya konulcaksa büyük dolgun popo erkekleri baştan çıkarır büyük göğüslerde dolgun yani. gelelim zayıf fit bayanlara şimdi sadece şu noktada iyi olabilir yatakta erkeği çok zorlamaz kolay zapt edilebilir ama kim gibi siyle bu işler saatlerce günlercede sürebilir zordur sanırım...
Çok iğrenç bence.Kalca dediğin ölçüsü 80i geçmez.Hadi tolerans 85 olsun :D
Fit olanlar.
Bu kadar kadın zayıflayıp ince olmaya ve fit görünmeye çalışırken erkeklerin çoğunun balık etli bir kadını beğenmesini tuhaf buluyorsun...
Aslında algıyla alakalı bir durum.Güzellik değil esas ölçüt bu noktada seksilik...
Evet, seksilik. Bunların hepsinin farkındayım aura ve enerjilerle de ilgileniyorum ama genellemeleri ne kadar sevmesem de bu durum böyle arkadaşım. Cidden dolgun, yağlı kadın ilgi çekiyor. Ve bu bana çok saçma geliyor. Ortalama bir göğüse bile küçük diyen ve "sırf göğüsle, kalçayla seksi olunabilir" felsefesini benimsemiş erkeklerimizden bahsediyorum.
Seksi kadını, o doğuştan gelen cazibeyi anlayan adam yok denecek kadar az.
soruyu kim kardeşinin neresini beğeniyor diye okudum :D
soruna gelecek olursak link sence böyle bir kzıdan hoşlanmayan ekrek var mı?
var diyenlere inanma o kız gelse kalp krizi geçirirler herhalde
Hiç sanmam, sadece bakıyorlar o kadar.
bırak yaa kim bunalr mı sadece bakıyorlar onalr cinsiyeti kzı olan herkese bakarlar çünkü abazalar
Cevap
7Cevap
Fantazi meselesi kimseye birşey diyemezsin herkesin beğenileri farklıdır dişi domuzlardan bile hoşlanan erkekler varken kim kardashian dan hoşlanmaları normal
Güzel kalçasi var ne demişler yemeğin kalçalisi kadinin salçalisimiydi neydi karişti.
sorunun içeriğinin hepsini okudun mu sen?
Ben tipinde değil de kişiliğinden nefret ediyorum yoksa kadın hamile bırak da kilo alsın yani.
Herhalde kilo alacak. Her kadın gibi... Anlamak istemiyorsunuz hiç biriniz sanırım soruyu : )
Fiziğini pek beğenmiyorum kalçası çok büyük. Para olunca tabi meşhur olmak için silikonlar işe yarıyor. Pek bir çekiciliği yok şişman.
Kim beğeniyor ki bunu allasen :)
Erkeklerin çoğu. : )
Iyi de kim Kardashian çok cok seksi bir kadın. Yüzü cok güzel ve havalı. Kıskanmaya gerek yok şimdi
sen kendini hangisine benzetiyosun
Yanlış kişiye yazmışım. Fit olanlar. Çok mu şanssız biz yani? Nedir bu yağlı kadın takıntısı sizde?
şahsen minyon ve ince kızları tercih ederim
kim kardaşan kim
içerikte var her şey, gözlerin var ve kullan.
şimdi ufaklığı nasıl uyutacağım :/
Filmi var onu beğeniyorum.
bu kadının ayrı bir havası var
her kadının ayrı bir çekiciliği var işte
poposu iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar