Seven insan herşeyi göze alır, değil mi? İyi akşamlar, bir bakarsanız sevinirim .

iyi akşamlar hepinize.

Arkadaşlar benim ilişki biraz sıkıntılı. Birbirimizden çok uzaktayız o Türkiyede ben Almanyadayım. Birbirimizi seviyoruz, yani ben seviyordum. O bana yeterince vakit ayırmıyor. Hele ki yazmadığı zamanlar düşünsenize, aldatıyormu, kime bakıyor fail-i meçhul. Internetten çıkarken vedalaştığımızda ben çıktıktan sonra o hala nette oluyor. Sorunca da açık kalmış diyor. Ondan tek büyük bir isteğim olmuştu. Yanıma gel ikimize dair bir hayat kuralım dedim. Tek istediğim onunla beraber mutlu ama huzurlu bir hayattı. Ingilizcesi yok diye korkuyormuş, lakin üniversite diploması var elinde. Ingilizceyi öğrenenler nasıl öğreniyor sanki. Sanki yurtdışına gelin gidiyor beyfendi. Bana sen gel Türkiyeye diyor ama ben kız başımla yapamam buranın hayat şartlarına alıştım Türkiyeye kolay kolay alışamam. Türkiye güzel bir ülke ama herkes kaçmaya çalışıyor oradan. Hazır burada bir temelim varken onun üstüne hayat kurayım demiştim. Ben aslında Iskandinavya'ya yerleşmek istiyorum. Asıl huzur orada. Yurtdışında kazanıp ülkeme yatırım yapmak istiyorum. Sevdiğim benimle bu büyük değişimi göze alamayacak kadar korkak olduğu için ilişkiyi noktalamak gerek. Seven insan herşeyi göze alır, değilmi? lütfen akil verin.

Soruma düzgün cevaplar atanlara teşekkürler.

Cevaplayanlara gelsiin :) link
Seven insan herşeyi göze alır, değil mi? İyi akşamlar, bir bakarsanız sevinirim .