İlk sevgiliyi lisede mi edinmek daha mantıklı üniversitede mi ?
Tabikide üniversitede ne yapcan lisede hepsi ergen :)
Lisede yaparsan iyi olur :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
lise boş ve eğlencelidir hayal kursan bile genelde hayalde kalır ama üni düşüncesi bile heyecan verici bence seneye üni1 olacağım umarım sen de öylesin sanırım ama eğlence ve güzel anılar istiyorsan lisede olabilir derslerini etkilemeyecekse tabi ama hem eğlence hem olgunluk diyorsan üni tabi ünideki herkes olgun değil mesela gıda müh. okuyan insana olgun demem ben ne alaka dersen yani bir insan gıda müh. eğlencesine okur aklı başında insan okumaz ve bir insanın olgun olabilmesi için önce aklı başında olması gerekir
ben lise boyunca aman dersim şöyle böyle olur diye yapmadım biraz pişmanlık var son senem olmasına rağmen hala yapma şansım var ama kendimi uzak tutmaya çalışıyorum çünkü beni etkiler :)
üni. iyi ya :D
Sen lise misin? Uni mi?
lise son :)
ikisindede olmadi hic :)
tesekkurlerde bana eksi veren bunun neyini beyenmedi :D galiba kendisi ... oyuzden inanamiyo
yaş kaç ?
21 yasindayim
neden olmadı peki benim bildğim 20 yaşını geçmiş her bayanın en az 2-3 tane sevgilisi olmuştur erkekler neysede :)
tek olsun son olsun istedim kafa dengimle karsilasmadim
hımm olabilir gerek var mıyapmaya ?
hic olmadigi icin gerek varmi onu bende bilmiyorum :)
boş verya en iyisini yapıyon valla :) bende 18 yaşındayım benimde 1 kere oldu çok kötüydü :D
:) daha zamani var diye dusunuyorum
he valla :)
lisede edindiğin sevgili hazırlık maçı gibidir. Düşe kalka bir şeyler yaşarsın ama hiç birinde gerçek aşkı bulamazsın. Üniversite biraz daha profesyonel olur ancak hala daha okullsundur ve bu seferde aklında gelecek kaygısı olduğu için sadece günü geçirmekle uğraşırsın ve haliyle yine bir şey anlamazsın. Ancak iş hayatına girdikten sonra ise bulduğun sevgili işte o aynı zamanda hayatı paylaşacağın kişi olur ve onunla dolu dolu yaşarsın.
Lisedeki ile ünideki bambaşka tecrübeler yaratıyor. İkisinden de aldığın ders, edindiğin tecrübe ayrı. İkisinin yeri ayrı. Her şey zamanında güzel ama bence okul bittikten sonra yapın iyiyse evlenin zaten iyi olmayanla çıkmazsınız o yaşlarda; düşünce ve seçim sisteminiz farklı çalışır iki mavi gözle bebek poposu surata kanmazsınız. ( Kızların % 71 inin mavi gözlü erkeklerden hoşlandığı anketine dayanarak bu örneği verdim. )
Cevap
18Cevap
Bunun vaktini zamanını ayarlayamazsın ki :) Neyin ne zaman ne şekilde geleceğini hiç bir zaman bilemezsin. Deli gibi ders çalışırsın lise veya üni. Bir bakarsın biri çıkagelir hayatına karşına öyle kalakalırsın..Kısacası Bu tarz saçma kısıtlama kısıtlama demeyelim aslında bu kadar saçmaa düşünce olmamalı.. Netice de yarına çıkacağımız kesin mi ? Hayır Tabikide..
Liseye veya üniversiteye ''sevgili edinmek amacıyla gitmek''doğru mu sence.Bu hem sevgiye,aşka yapılan bir saygısızlık hem de eğitime yapılan bir saygısızlıktır.Bırak aşk sana gelsin.Aşk bir yerde edinilen bir duygu değildir.
doğrudurda aşk erkeklere gelmiyor yalnız kızlara geliyor onun için :) hiç görmedim erkeklere geldğini aşkın hep gidiyorlar erkekler
bunun zamanı yoktur. ama kısacası her konuda hayata gözlerini erken açmak kişinin lehine olur. üniversiteye süzme gidipte çok dürtülenler oluyor sonra.
bence belirli bir filtresi yok.. yani bir sürü lisede tanışıp ünide de sevgili kalanlar var.. tamamen ilişkideki kişilerin birbirine ne kadar uyumlu olduğuna, iradelerine vb. bağlı :)
öyle ya da böyle diye ayırma bence ben sevgilimle orta okulu bitirip liseye başlarken tanıştım ve ilişkimize bşladık şükür devam ediyoruz
sevgili yapmanın zamanımı olur ya insan sevdiği zaman birlikteliğe başlar şu ya da bu zamanda değil.
lisede sevginin ne olduğunu bilmiyorlarki çocuklar bence yapamıyoralar bir tavırlar felan üni. biraz olgun oluyor :)
Nasıl mantıklı bir sevgili edinmekten bahsedebiliyorsun? Sevgi mantıkla olur mu hiç. Bu yüzden zaten sevgili 'edinmek' ne demek ya. Hiç akıl karı değil.
tövbe bir daha asla üniversiteden sevgilim olmayacak ben oraya okumak için gidyorum sevgili bulmak için değil
tabikide ölede oldu diyelim ? :)
EN İYİSİ HİÇ YAPMA :)
Tabikide üniversitede ne yapcan lisede hepsi ergen :)
demi :D
sevgiyi ne zaman bulursan o zaman sev zaman yer mekan bekleme..
Ünüversitede daha mantıklıveve ünüversiteden olmalı mesafeler araya girince iyi olmuyor
olgunlasman lazim 18 i bitirrinmi ister lise isteruniversite ister cevren farketmwz...
İlk sevgilim ilkokul 4.sınıfta olmuştu hiç unutmuyorum o kızı
ilkokul 3. sınıfta aşık oldum. ve halende aşığım o kişiye :)
lise aşkı daha saf masum oluyor lisede de olması iyi ki genelde lisede sevgilisi olmayanlar ünide sönük oluyorlar.
yoo benim tanıdığım bir abi var adam şimdi üniversite 2 ye gidiyor hatta veterinerlik okuyor 3 tane kızı birden idare ediyordu ben gittim konuştum abi ikisini boşver dedim 2 hafta sorna falan ikisine yol vermiş biriyle ciddi düşünüyor ve bu adamın lisede sevgilisi olmamış
istisnalar kaideyi bozmaz.
alakası yok :)
otogarda bitecek aşk için üzülmeye değmez ;)) o yüzden lise aşkı başkadır
ama 2 haftada sonra birbirini öldürüyorlar ayrılıyorlar daha çocuk olarak görüyorum ben onları :)
hiç sevgili yapmamış biri üni. yapsa nasıl olur peki ?
EN İYİSİ HİÇ YAPMA :)
seni 18 yaşına kadar cam kavanozda mı tuttu lan evdekiler ?
çok komik boş insan :P olmayınca ne yapalım kardeşim ?
Farketmez artık üniversitelerde ergen dolu .
biraz daha olgunlarya onun için dedim :)
yuh 22-23 yaşına gelmiş insanlar bilemi öyle :D hani lisede 15-16-17-18 dir çocuk deriiz 23 yaş olgun biraz daha :D
gerçkten haklınız sizin tercihiniz nedir ? lise biraz çocuksu gelmiyormu peki ?
lise bir basamaktır. amaç üniversitelidir.
üniversite kesinlikle
aynen
lisede yaptın yaptın. üniv. bulunmuyor :)
niye hep derler üni. ayağımı basar basmaz sevgilim oldu diye :D
c) sevgiyi bulduğun yerde/zamanda.
anaokulu iyidir. en temiz aşk o zaman olur.
Üniversitede tabiside :)
'sevgili edinmek' manavdan karpuz mu seçiyosun
ne diyeyim sevgili yapmakmı diyeyim ?
yok armut seçiyo a.. q.. :)
Unv 3te en guzeli
aynen
lise bence
lıse askı farklı ama unıversıtede farklı oluyo
ne gibi ?
lisede başla antrenman olur :P
üniversitede olmalı
aynen
ilkokul
yok sağol :D
ortaokulda..
hepsi ergen
aynen ayrılıyorlar en fazla 1 ay sürüyor iyi olmuyor :D
Bu devirde kızlar erkeklerden daha azgın erkeklerin dikkatli olmaları gerekiyor :D bide erkeklere derler abaza diye :D
haklısınız gerçektende hepsi değil dediğin kişilerdeki kızlar kim bilir içinde kendi kendini yiyorduda dışarı göstermiyordur bence :)
Lise iyidir.
lise yıllarında.
liseden başlamalı
liseden başlamalı,genelde liseli kızlar bakire oluyor,antreman gibi olur sevişmeler,üniversitede ise gerçek maça çıkarsın :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar