sevdiğini söylerler ama hayal kurmam zamanında yıkıldı ya yine yıkılırsa diye hayal kurmazlar.
Bunun açıklaması ne. insan sevdiği insanla hayal kurmazmı?
Bunun açıklaması ne. insan sevdiği insanla hayal kurmazmı?
Bunun tek açıklaması var
Ben evliliğe kadar net birşey düşünmem, çünkü cesaretim yok korkuyorum terkedilmekten veya sevememekten...
Seven insan özgüvensizliğiyle böyle düşünür ve tam olarak sevemez, çarpıktır...
+1 kesinlikle beynimi okudun. haklısın ne kadar reddetsede beyefendi. erkek düşüncesi benim düşüncelerimi kanıtladı. en iyi cevapsın.
Bazı kızların hayalleri çok kıttır , örneğin ben bu yüzden kız arkadaşımla ortak hayaller dünyasına hiç bulaşmam.
Tek bildiği evlen çocuk yap , şunu al ,şunu sat .
bu kdr basit dğl bndki
Çok saçma insan sevdiği biriyle ister istemez hayal kurar kurmicam dese bile onunla evlendiğini falan düşünüyo bulur kendini.
kurmuyormuş beyefendi ya olmazsaları varmış. zamanında kazık yemişde. beni onlarla kıyaslıyor bide düşüncelerimi anlamadın diyor neyini anlamadım ben ilginç .
bende. bana hayallerimi soruyor anlatıyorum pat diye ya olmazsa diye laf atıyor. bende artık haya kurmayacam haklıymışsın senin bizim hakkımızda hayal kurabileceğini düşündüm olmayacakmış cidden yıkılıyormuş falan dedim beni yanlş anladın falan yaptı biraz hep banacı. ama geriyede çekilirim kururum ama kurmam derim hayat müşterektir o yapmazsa bendee boşa çaba harcamam
haklısın çekilip kendimi aratmalıyım belki hayallerinde bulur beni.
kuruyordur elbet.zamanında canı yanmış guven problemi var okadar.guvenını kazanmaya bak
kurmam diosa kurmaz tanıdım az buçuk
Cevap
8Cevap
hayal kurar ama gerçekleşemeyeceğini bildiği için sınırlar koyar. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer...
malesef dostum ben hiç kurmam artık diyor hiç.
desene bizim ilşkinn sonu yok :)
kimin ilişkisinin sonu var ki? hayal kuranları da görüyoruz.. bir bir patlıyor. hesapla kitapla taktikle olmuyor bu işler. anı yaşayacaksın. güzel anları arttıracaksın. bir bakmışsın o anlar aylara o aylar yıllara dönüşmüş. hiç bir şey yaşanmadan görülmez. ayrıca sonunu düşünen kahraman olamaz :)
geleceği düşünmeden yolda alınmaz o alsın anı yaşasın bende onun gbi yaparm ne yaparsam belli etmem artık
:))
neden olmasın ki kurduğun hayal eğer olacaksa kurarsın neden kuramıyorsun
o kuramıyor
bnimle bağlntsı ykmş buneden snra hç bir olay hkknda kurmam ben zmnnda ykldm çok dio
zamanını bkliorm.
aynen katlıorm dostum
kurmam kursamda anlatmam geri çekilcem arasın biraz beni belki hayallerinde bulur.
nasıl yakınlaştysam uzaklaşmasınıda bilrim
oda onun sorunu kendisi kaybeder
sağolasın insanlar farklı işte
insanlar her zaman farkıl sorunda burada o farklı olmayı göre bilen insan hayatı yaşamış insandır benim gözümde bir gün olurda gerçekten seni sen oldğun için hayal kuran birini bul arkadaşım seninde hayallerin var mutlu olmak seninde hakkın benden buraya kadar var mı başka yardımcı ola bileceğim bir şey kafana takılan
yok sağolasın yarında okulum var kaçıyım bende en iyisi iyi geceler dostum ;)
yaşamış yiyceği kadar kazık yemiş ve olgunlaşmıştır...
ama seven insan hayalsiz nasıl yaşar. beni onlarla kıyaslaması aptalca. bende kazık yedim yemeyen yoktur dünyada. hayal kurarım yinede saçma ama.
sevdiği konusunda şüpheliyim
bende
yalnız da hayal kurabilir
sanmam odun o.
malesef genel konuşmadım öyle ama
oo hemde ne hayaller kurarım. hayal kurmuyosa herkesin yapısı farklı işte.
hayata zkissel bakar
anlamadım
desene iş yaş
zamanını bekliyorum
hayal kuramayan insan boş yaşar
hayalsiz yaşanmaz
yaşıyo. millet yatmadan düşünür benim sdce gözlerim acır sonra uyurum hayal kurmam zamannda ykldı artık kurmam diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar