Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Beni hayata bağlayan bir şey yok.

Hayvandan hiçbir farkım yok. Ye iç yat sıç. İnternette geçiyor vaktim kıçım yatakta. Hayatta ne kimse bana çabalıyor. Ne de ben onlara. Kimse görmüyor duymuyor varlığımın farkında bile değiller. Olsam ne olmasam ne. Bu sene sınav senem lise son. İnanın strese bile girmiyorum. Hiç umursamıyorum. Kimse yok. Beni anlayan kimse yok. Sen şöylesin böylesinde niye böylesin diyen yok. Hayattan hiçbir zevk alamıyorum. İnsanlara şaklabanlık edip kendimi yiyip bitirmek istemiyorum. İçim kan ağlarken hertarafa kahkahalarla gülmek istemiyorum. Ne olduğum gibi görünüyorum. Ne de göründüğüm gibi olabiliyorum. Otum ya ot. Hiçbir farkım yok. Geçti sanıyorum. 1-2hafta mutlu oluyorum ya da öyle olduğumu sanıyorum. Geri en ufak bir lafta nüksediyo. Tekrar dön başa. En ufak bir aşama kaydedemiyorum. 2-3 senedir böyleyim. Hayatın anlamı yok 0. Ne bir arkadaşım var ne dostum ne sevgilim hiçbir şey. Ailem var. Onlarlada ne iyiyim ne kötüyüm. Sahip olduğum hiçbir şey yok. bir çöpüm bile yok. Napacağım ben? Lütfen yardım edin. Böyle gitsin istemiyorum. Şimdi yorumlara ergenliktendir, bir hobi edin, sosyalleş vs diyen birileri çıkacak. Bu tarz yorumlar yapacaksanız lütfen gelmeyin. Teşekkür ederim.
Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Beni hayata bağlayan bir şey yok.