Hastalığımı ona söylemediğim için beni bırakacak diye korkuyorum, ne yapmalıyım?

Bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim endişeliyim

suan yeni erkek arkadaşımla birlikteyim ama aramızda 18 saatlik uzaklık mesafe var. tanıştıktan sonra aniden aşık olduk yani hoşlandık ama ilk defa başımıza böyle geldi. nasıl desem bilmiyorum ama o diyor bana herşey güzel olacak güven bana korkma falan diyordu yani herşey güzel gidiyor, ama ben bazen korkuyorum ama bundan değil ama bi tek hastalığımı ona söylemediğim için bundan beni bırakacak diye korkuyorum.. herşey tabiki önce sevgi önemlidir. işitme engelliyim ama tam olarak doğuştan hastalık değil 5 yaşında bu hale hastalığı geldim ben Allah'ima önyargılı olmuyorum ALLAH gerçekten çok büyüktür ALLAH'a herzaman inanıyorum. ben bu halimden çok memnunum. işitme cihazı kullanıyorum sizin gibi duyabiliyorum konuşabiliyorum genelde buradaki çoğu arkadaşlarım sorun etmiyolar içki ve sigara kullanmıyorum.. ama erkek arkadaşıma işitme cihazı kullandığımı bilmiyor ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum suan kafam karışmış durumda duygu ile ilgili değil endişeliyim şuandaki.. ama sence ne yapmalıyım? çok acil yardım istiyorum :S
Güncellemeler
+1 yıl
gercekten çok geç kalmadan ona mesaj attım önemli konusacaklarımız var kendim ile ilgili hastalıgı ile falan dedim öyle şu an ondan cevap bekliyorum. sizden yardım etmeseydim böyle bi durum ona söyleyemecektim ama artık ona söyleyecegime karar verdim umarım bana kızmaz. ben biraz cekingenim zaten bundan utanmıyorum ama gercektende cok duygusalım :S
Güncellemeler
+1 yıl
umarım beni kızmaz oda çok hassas biridir ve duygusaldır. ne olursa olsun artık yapabilicegim birsey kalmadı ona kaldı karar emin olup olmacagı belli olur konustuktan sonra bakalım ne olacak
Güncellemeler
+1 yıl
önemli olan insanlık. işitme olsun kolsuz olsun farketmez gercekten önemli olan sevgi ve insanlık
Hastalığımı ona söylemediğim için beni bırakacak diye korkuyorum, ne yapmalıyım?