kızlar bu güne kadar duyduğunuz en ilginç laf neydi erkeklerden ?
erkekler kızlara attığınız en ilginç laflar neler?
erkekler kızlara attığınız en ilginç laflar neler?
çok eski bir anımı paylaşayım bir kızdan çok etkilendim minyon tipliydi parkta banka oturmuş yanında 3 yaşlarında bir kız çocuğu vardı yanınıza otura bilirmiyim dedim tabi dedi bikaç sohbetten sonra bu şeker kız kardeşinmi dedim hayır dedi ozaman yiğeniniz dedim yok dedi komşunuzmu emanet etti dedim yooo kızım dedi inanmam felan dedim evliydim 2 ay oldu ayrıldım felan dedi sohbet iyice koyulaştı bayan benden bir teklif bekliyordu fakat ben tez canlı olduğumdan yine çocuğu kucağıma aldım sevdim bıraktım çocukları çok severim dedim ne güzel deyince sizden bir ricada buluna bilirmiyim dedim tabi buyur dedi bende;MALZEMESİNİ VERSEM BANADA BUNDAN BİTANE YAPARMISIN dedim ve olay orda koptu hem gülüyor ve hem söyleniyordu demekki Şok olmak böğle birşey :)))
kazağında kalp resmi olan bir kıza kalp bir insana bu kadar mı yakışır dedim,o. çocuğu dedi direkt :) mal gibi kaldım
Kuzenimle yolda yürürken karşımızdan iki tane genç geliyordu bizde pantlon giymiştik arkadaşına dediki aaa bak kızların fermuara açık bizde o an çok utandık fermuarımıza baktık açık değildi bize güldüler daha sonra aynı taktiği biz erkeklere uyguladık fermuarı açık diye onlarda eğilip bakıyorlardır :D
Dişe diş göze göz :P
Bugüne kadar hep çok güzelsin, gözlerin harika, işte manken gibisin diye atıldı. Hayatım boyunca 2 kez acayip laf atıldı bir tanesi parfümüm için atıldı çok hoş kokuyorsun dedi ama feci şekilde dedi o yıldan beri asla parfüm kullanmıyorum..
Cevap
17Cevap
tam köşeyi dönüyordum o sırada aynı anda köşeyi döen bir kızla burun buruna geldik istemsiz bir şekilde "bismillahirrahmanirrahim" dedim kız "efendim" yok bişey ben 2 rekat şükür namazı kılıp geliyorum dedim şapşik dedi bana ee bu kadar daha yok bitti hikaye :D
benim lisede sinif arkadasima atmislar kiz bir cevap vermis cocuk yerle bir olmus :D
cocuk : yavrum hepsi senin mi demis
arkadasim : yok yarisini annenden aldim
hayvan gibi memeleri olan orta yaşlı bir bayana, birazda istemsiz olarak çüüşşş demiştim.o da beni yakınındaki bir erkeğe şikayet etmişti.bende kaçtım.hayatımda ilk kez bir bayanı taciz etmiştim.bi daha tövbe.
Bi kere demiştim bir kıza hey maşallah karacabeydenmi kaçtın :P
Pet şişeden Su İçen Kıza laf atmıştım o şisenin azı olmak isterdim dedim oda bana işim bitince çöpe atacam demişti
fena ağzının payını vermiş..
lisedeyken türkçe bilmeyen bir turiste laf atmıştım...eğlence olsun diye valla bak..sasfd
ben bir kere kıza yanımdan geçerken koş koş koş diye bağırmıştım kız koşmaya başladı :D :D :D
bak şimdi aklıma geldi hala kahkahalarla gülüyorum
bana yanmdan geçerken a..mını yerim demişti eve nası gittiğimi bilemedim :D
hic bisey demedin mi :D
ne dicem diyom ya nası kaçtığımı bilemedimm öldüm korkudan :D
vay be bize deseler agızlarına dayarız direk :D :D
şimdiki kızlar çok tehlikeli her türlü yolu yordamı biliyorlar?evdede kedi gibiler açık vermiyorlar laf atarsın hemen polisi ararlar namusluluk ayağı yaparlar biz bunlarıda biliyoruz laf atıyımda başımı belaya sokuyum
çocugun biri bana şöyle dedi:THY da pilotum ama senin kadar güzel bir hostes görmedim dedi bir tuhafıma gitti hostesle karşılaştırılmak:)
kız el parmaklarını gırtlağında gezdirir ve ben napıyorum diye sorar karşısındaki der ki; boğazını kaşıyorsun. hayır der kız boğazda geziniyorum:))))
Hişşşt yavrum hepsi seninmi anam yerim onları offf.
hepsi seninmi? agır geliyosa yarısını ben taşiyim :))
bana hava çok sıcak gelde serinleyelim demişti biri. küfürü yedi tabi.
''Fıstıkkkkkkkkkkkk yer misin abi''
ben hic laf atmayi sevmem. hoslanirsam yuzune soylerim.
zeyniiiiiipe zeyniiiiip geliyoooo
motorun oluyum da ayazda kal soğut beni
posta adresini verirmisin demiştm:D
Dostum , ne sen sor ne de ben söylim :)
kabuklu fıstık.x
kliman çalışıyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar