selam arkadaşlar ben düğün salonunda çalışıyorum dün daha önce hep yolda karşılaşmış olduğum çocuğu gördüm düğünde oda yeni başlamış ise (fotoğrafçı olarak)... sanırım biraz hoşlanıyorum ondan... neyse düğünde servis yapan bir kız arkadaşım çocuğu yeni tanımasına rağmen sanki 10 yıllık kankasıymış gibi takıldı! ben bar tarafında clisiyordum kahve çay falan. ikram ettim.. çocukla hep göz göze geldik benden arada gelip bardak ya da çay falan istedi yani arada sırada hep geliyordu.. bakışlarınıda yakaladım... ama ben neden o kız gibi değilimki bu konuda.. aslında çok cana yakın konuşkanımdır ama erkek konusunda bilmiyorum hep çok ciddiyim.. hiç cıvıtmıyorum.. alsında doğru olanı bu değilmi? ama o kız neden her istediğini elde edebiliyorki? okadar ahım şahim güzelliğe sahip değil (evt,güzellik herkeze göre farklı oda ayrı brsy)
çocuk bana geldiğinde umursamıyormuşum gbi hep konstum ama bu elimde olmayan birşey.. gerçe öteki çalışan erkeklerin hepsi o kızı kaşar olarak görüyor, ya benim sorunum ne acaba yaa :(( neden hep böyleyim! offf karşı tarafta bırak böyle bir insandan! -.-
çocuk bana geldiğinde umursamıyormuşum gbi hep konstum ama bu elimde olmayan birşey.. gerçe öteki çalışan erkeklerin hepsi o kızı kaşar olarak görüyor, ya benim sorunum ne acaba yaa :(( neden hep böyleyim! offf karşı tarafta bırak böyle bir insandan! -.-
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer