1.65 boydaki kızla hangi boydaki erkekler uyumludur ?
1.75
1.80
1.85
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uyum sorununuz olmaz, gerekirse sevdiğiniz erkek 200 cm boyunda olsun. Bunu sorun edecek genellikle erkektir ama erkeklerin yüz ve fiziki güzelliğe daha çok önem verdiklerini düşünüyorum. Boy kriteri olan erkek sayısı fazla değildir zannımca. Benim boyum 186 cm, 160 cm boya sahip biri ile uzun yıllar evli kaldım. Boy problemim de hiç olmadı ya da boyu ben sorun etmeyi hiç düşünmedim.
1.65 boy Türk bayanlari için uzundur.
Aynen bana hiç kısasın diyen olmadı hatta uzunsun dediler
erkeleri boylarına göre mi sınıflandırıyorsun sen
peki uzun olmayan biri var mesela karakterine hayransın tam istediğin gibi biri onu boyu için red mi edersin
şahsen ben topuklu ayakkabıyı çok sevmeme rağmen çok uzun değilse kalbimde ki onun için babet giymeye razıyım yani:)yeter ki kalbim onu istesin
Oyle tabki sadece merk
Benim boyum da 1.65 ve hoşlandığım kişi 1.80 ona göre benim boyum onun için en ideal boy hatta genelde boy konusunu açınca boyun tam kolumu omuzuna atmalik hâlâ uzamamışsın böyle kal böyle iyisin diyor
Cevap
21Cevap
Allah gönlüne kimi yazdıysa o boydaki erkeklerle uyumludur..
evet süper 1 verdım
Orası oylee
Bu soru nedir abi ya vallahi kimseyi küçümsemem etmem ama hakikaten :D komik sorular vallahi.Sevginin boyu ne kadarsa.
Ulan 1.90 adamım illa sevgilim voleybolcu mu olacak .d bıktım BOTAŞ voleybol takımıyla takılmaktan :D
Siz kızlar bu boy meselesine boşuna takıyorsunuz...
175-180 arası gayet uyumlu
Bencede topukluda sorun olmz
gözlerine baktığında seni senden alıyosa boyuna takıntı yapmazsın emin ol
1.65in üstündeki her erkek uyumludur :) şans bol sende
1.65 den uzun her erkek bence olabilir zaten 1.65 türkiye kadın boy ortalamasının 4 cm üsünte o yüzden sorun yok kısa olmasın yeter...
1.80 e kadar yolu var 185 likle yanyana görmem lazım bilemedim şimdi
kendi boyunda biri karşına çıkarsa aşık olmayacakmısın.
Olmayabiliim takıntılıyım çünkü
belli zaten git 1.80 boyunda ki bitiyle çıkta ediyle büdü gibi dolaşın sokaklarda :)))))
Hersey boy ya ve bana kımse kısasın demedii sn gızlıden eğleniyosun oyle kendince
eğlenilecek soru soruyorsun çünkü. Sen bana takıntılıyım demedin mi bende sana diyorum ki git o zaman 1.80 ya da 190 boyundakilerle çık ki günümüzdeki bir çok kızın yaptığı gibi ediyle büdü , noktayla virgül gibi uyumlu bir çift olursunuz :)) Ama sen bana deseydin ki kendi boyumda da olsa boy önemli önemli olan sevmek bende seninle dalga geçmezdim o zaman :)
Ben edi büdü olmacağımın farkındayım zaten ilk defa kısa diyen srn oldun :l)
dostum benim ağzımdan sana sen kısasın diye bir kelime çıktımı bak bakayim önceki yazdığım mesajlarıma acaba hangi cümlende sen kısa boylusun diye bir kelime geçiyor sen bunu anladıysan senin anlayışına söyleyecek sözüm yok. Ama o zaman şunu soracağım bende madem ki sen kendine kısa boylu değilim diyorsun o zaman niye 1,65 boyunda ki bir erkekle çıkmayabilirim dedin bana (Olmayabiliim takıntılıyım çünkü) parantez içinde ki cevap senin cevabın :)
Senin boyun ks.?
1,67 hadi cevap ver bakalım kısamıyım merak ettim şimdi bende :)
Kısasın
bak şimdi çok üzüldüm be dostum sorma ki ne üzüldüm ne üzüldüm :)) Bizim ülkemizin kızları sırma boylu sanki de :) erkeklerini beğenmiyorlar bak sende aynı çıktın neyse ben küçük dünyamda mutluyum umarım en yakın zamanda kendine bir edi bulursun :)))
Zaten sevgilim var ama olabilir hersey boy değil ahlak onemli
o zaman sana şöyle bir soru sorayım sevgilin olmasaydı kendi boyunda biriyle ahlaklı ve düzgün bir insan çıksaydı karşına onunla çıkarmıydın?
Ahlaksıza tercih ederdim mutlu olmam onemli kader kımet kaderindeki hangi boyda bilemezsin
13 adımda nasıl bir cevap tersine döndürülür diye bir kitap yazılsa sanırım bu bir örnek olurdu bana ilk verdiğin cevabı okur musun sorumu zaten biliyorsun gözlerini hafif yukarı kaldırırsan bir kez daha görürsün :)
Olmaya bilirim dedim ama buyuk konuştum hayatın ne getireceği belli olma :)
evet dostum aynen öyle büyük konuştun ama umarım bundan sonra ki hayatında daha farklı düşüncelere yani bu son söylediğin düşüncelere haiz olursun. Çünkü önemli olan insanların boyları değil oluşturdukları katma değerdir :)
o uyumu erkek belirler ,kadın da uyar. ben o altta yazdığın boydan daha alt seviyelerdeyim, 170 ve üzeri bayanlar haricinde bir sıkıntı olmadı
boyu boyuna huyu huyuna kukusu pipisine denk olan uygundur anasını satım :D
sen 165 herhalde :).)ben 185 boyundayım 160boyunda sevgilim var boy önemli degil::)
Evet 1.65 1.66 boyundayım oyle biraz :)
1,65 yemin ederim İddaa oranı gibi..
Ben hep onları banko seçerim..
Haha snin boyun kaç 1.50 lilikler var be
1,81 :/
Aman çok uzunsun
Değilim diye sonuna ":/" yaptım
Eee bana niye idda oranı diyosun
Öyle ama ://
Ben 1.75 altı kızlara bakamıyorum çok ufaklar ehehe
Hahaaa türk kızları manken ya nekadar salakça konuşuyosun ya
Sen 1.86 olda senide görelim
1.87 boylarında iki tane abim var yanlarında oyle minnacıkta kalmıyorum abartm a
Pekala 'küçük' hanım
bi uzun boylu kendini sanıyor herhalde :)))
Ah şu 3. kişiler
senle hiçbi erkek uyumlu değildir. kasma o yüzden...
Senin boyun kaç bay çok bilmişş ?
sandalyeye çıksan yetişemezsin cüce hahahaha
Hahaaa 1.50 1.55 kızlat var :)) ben cüceysem onlar ne
böyle mi avutuyosun kendini hahahaha
Gönülleri bir olsun yeter ki
aynen 1
ona göre mi arama yapacan, elinde metre ile dolaş
ona göremi seçeceksin 173 mesela ben
Hayır merak ettim sadece ne seçicem
seni istemeye gelen var sen de karar veremedın sanırım hangısı diye
175-180 gayet uyumlu olur.
1.80 cıvarı tam uyumludur
170-175
1.70 mi hiç topuklu giymicemmi ben ?
Senin boyun uzun belli ne alaka 10 15 cm ideal
Kaç boyun?
senın ıcın en uygunu 170-175 arasıdır
? 1.70 yanında topuklu nasıl giyerim srn iyimisin
olabılır bende 173üm gızlı topuk var erkeklerınde 178 oluyorum kullanınca. artık erkeklerde cok kullanıyor gayette ıyı duruyor hangı cagda yasıyorsun kapıtalızm herkesın ımdadına yetıstı :)
Hahaaaaa kolların gövdende uzuyomu
senın uzuyormu ?
Erkekde çok belli olurt
yoo gayet normal hc bellı olmuyo. normal bı ayakkabıda zaten 2 bucuk cm topuk var bnde fazladan 2 cm daha var ..
Yatak ta boylar eşitlenir.
1.80 civarı olabilir ...
1.75 1.80 iyi
1.80 fena olmaz
1.70 boy yeterlidir
Ohaaaa 5 cm nrki topuklu giyiyoruzzz
e sen 65 sin işte öbürü de 70 olacak aranızda 5 cm varla yok arasında olur süper olur
boyu boyuna huyu huyuna misali :D
1.75
1.75-1.80
1.70-1.75
1.70 mi sen iyimisin topukluda giyiiyoruz heralde
Sorma ya bazen arıza oluyo beynimde sana denk gelmiş
1.75-1.80 ozmn ama 1.80 den yukarı çok uzun olur belki
Bu arada 1.78 im exlerim senin boyun civarlarında idi
1,75 ile uymlu
170 civarı.
Sen uyumlu ol o boydaki erkekle
Ne beklerdin kezoş ? 180'lik adam napsın 165 kızı.
Sensin kezban asıl topuklu diye bişey var 1.80 lik adamla 1.65lik cıkan görmedin sanki arızamıısın nesein
En azından boy fakiri değilim.
Boyun kç cicim ?
174
Aslaa snin boyunda olmak istemzdim
Topukluyla uğraşmak zorunda kalmıyorum kaldı ki erkek arkadaşım da 179.Hiç de kötü durmuyor.
Fazla boy kadında en güzel duran boy 1.67 1.68 cünkü türk erkekleri uzun değillll sana göre 1.87 falan olcakki güzl dursun rahatlıkla istediğini giy 4 cm cok az..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar