Babamı ağlattımm çok kötüyüm lütfen yardımcı olun

arkadaşlar benim babamla aram pek iyi sayılmaz benim fikrime pek saygı duymaz biraz sıkar beni herşeyime fazlasıyla karışır ve çok çok şüpheci onun yüzünden özgüvenim bile yok kendimden şüpheleniyorum artık . İlkokulda hep yanımdaydı hertürlü destekde bulundu bana ve çok iyi bir lisede okuyorum sonra liseye geçince beni unuttu maddi destek haricinde hiç bir şekilde destek olmadı buna rağmen hedefi yüksek dersleri iyi bir öğrenciyim Şu an üniversiteye hazırlanıyorum ve durum buyken beni motive etmek yerine hala kavga ediyoruz geçen çok ağır konuştu bana baya ağladım sonra özür diledi ve dün yine aynısı oldu çok ağladım odamda sonra yanıma geldi azarlamaya devam ettim sonra dayanamadım ve devirdim döktüm bugune kadar olan herşeyi anlattım çünkü içime atsam dayanamam senelerdir atıyorum zaten ve stres yaparm çok zor bir senedeyim. belkide biraz ağır konuştum 1 saatten fazla anlattım ve babam ağladı karşımda sonra evden çıktı hava aldı biraz bende uyudum durum bu ve çooook üzülüyorum herşeye rağmen o benim babam ve çok seviyorum size sorum bu yaptığım yanlışmıydı ve olan olmuş bundan sonraki durum ne olmalı lütfen yardımcı oolun çok kötüyüm hepinize şimdiden teşekkürler
Babamı ağlattımm çok kötüyüm lütfen yardımcı olun