Açıköğretime nasıl kayıt olabilirim?
Bankaya para yatırılıyormuş. Ne kadar ödemem lazım?
Birde çok zorlanır mıyım açıköğretimde?
Bankaya para yatırılıyormuş. Ne kadar ödemem lazım?
Birde çok zorlanır mıyım açıköğretimde?
bu dönem geçti kayıtlar. kayıt olmak istiyorsan ilk olarak kayıt süresini takip etmelisin ve tabiki lise mezunu isen üniversite sınavına girip barajı geçip tercih yapman gerek. ön lisans mezunu isen buna gerek yok diye biliyorum. para yatırıyosun bankaya fakat o daha sonraki iş, şuan harçlar 230 lira civarında 1 dönem için. seçeceğin ders sayısına göre bu rakan artabiliyor
ek tercihlerde yazdım ben yarın kayıtların son günü
hee detaylı bigli vermediğin için sıfırdan anlatayım dedim :) bildiğim kadarı ile internetten başvuru formunu doldurup çıktısını alıyosun ama bunu aöf bürosundanda yapıyor olabilirler. onun dışında giderken yanında bu internet başvuru çıktısını, diplomanı (noter tasdikli fotokopisinide isteyebilirler) bir 4 5 tanede fotoğrafını götürmen yeterli olur sanırım. en sonra para yatırıyosun dediğim gibi 230 lira civarlarında bir rakamdı o da.
öğrenim bedelleri için 205 lira yazıyor çok fazla değil mi
:) yalnız bu 205 lira harç değilde öğrenim bedeli
Dershaneye gidersen çok zorlanmazsın. Murat eğitime gittim ben önlisanstan sonra şuan mezunum diploma notum 3.5. Ayrıca 3 tanede onur belgem var. Kayıt parası derse göre değişiyor bu arada.
kayıt parası mı ödüyoruz birde :/ halka ilişkiler ve tanıtım okuyacağım ben ne kadar öderim?
Bildiğin harç ödüyosun normal yani.
Cevap
4Cevap
4 5 ay sonra kayıt yaptıracaksın kayıt tarihleri bitti 65 tl yatırıyorsun kolay sınavların hepsi test sallasan tutar..
bugün bnde yaptrcam yerinden öğrencem
kayıt yaptırdıktan sonra buraya yazar mısın lütfen bende yarın yaptıracağım
nerde otryosn ki sen ? ve hangi bölümee gidiceksin
mersin halkla ilişkiler sen
adalet bana mesaj at ben yaptığımda sna dönerm
ek tercihlerde yerleştin değil mi?
evet
geçti kayıtlar mesleki açıköğretime git o daha iyi
ek tercihlerde yerleştim ben ya pazartesi başladı kayıtlar yeni tercih yaptım
dersaneye gitmessen zorlanırsın anasını satım:D
4 Ekim son gündü
hayır pazartesi başladı