Gizli Üye(25-29)+1 yılEski post galiba neyse bugünkü tarih 26.04.2018 soruna yanıtım olarak birisi vardı Çerkez. Her neyse ben bunun hakkında her şeyi biliyordum ama tanışmak kalmıştı geriye ve hoşlanıyordum da. Gittim konustum filan pek sohbet açamadım. Mesaj atmıştım bir kere orada soğuk yapmıştı. Ama yüzyüze konuşurken bir anormallik yok gibiydi. Birkaç defa yüzyüze kısa muhabbetler etmiştim. En sonunda bir kere daha yüz yüze konuşayım demiştim gözümün önünde sevgilisiyle telefonda konuştu bilinçli olarak yaptı hayatım minik kuşum vs. Dedi (02.04.2018 tarihinde) ve ben baya baya sevmeye başlamıştım kendisini. Halen icimde bir yara icimde, hatırladıkca gözlerim doluyor. Ben de artık selam bile vermiyorum delikanlılığa sığmaz diye. Yani durduk yere soğuk yapmaz kimse geçmişini sor sevgisine bağlı biriyse ilgi veremediği içindir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 ihtimal var
birincisi senden hoşlanmadı.
ikincisi taktik uyguluyor.
ikincisini açacak olursak, öncelikle bir kıza yakınlaşırsın sonra soğuk davranmaya başlarsın, ona iltifat etmeyip ilgilenmezsin.
zaten kızın çevresinde ona yavşayan bir sürü salak vardır, eğer sen onlardan olursan şansın biter.Yani o kızın burnu zaten havadadır, ona kendisinin aslında değersiz bir salak olduğunu gösterdiğinde eline düşer.
tanıştığında seni iplemeyen kız, şimdi senin için deliriyordur.
%90 işe yarar, kızların çoğunun beyni aynı şekilde çalışır. diğer %10 zaten çatlak olduğu için onlarla uğraşmıyoruz.
not:Taktik Türk kızlarımız için geçerlidir.99 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler bu gzel cevaba..ancak şu var 2.görüşme için istekliydi baya bu yüzden 1 olmayabilir
2.durumiçinse şunu söyliyim tamam soğuk davranırsın ama bu hepten kesildi.. yani aramız iyiyken benim hakkımda hiç olumsuz bişey düşnmedğini derken bir anda yazmamaya başladı.. bunu ben bizzat yaşadım ve bunu yapanda çok insan var çevrmde kız arkadaşlarıma amaç ne maşallah kafamız karışıyor bu durmlara- +1 yıl
o sana soğuk davrandıkça senin ilgin ve merakın daha da arttı dimi?
Soran+1 yılama ortada neden yokken yaparsa tabi ne oldu diyosun... ama bu uzadıkçada soğudum
- +1 yıl
Bir hareketin veya mesajından dolayı senden soğumuştur.
eğer sürekli iletişim kurmaya çalışıyorsan, iletişimi kes.Egosunu tatmin ediyor da olabilir.
Soran+1 yıloyle idi ama 1 aydan fazladır kestim adım atmayı o da yazmıyor bir açıklamada yapmadığı için küs mü bitr miş mi anlayamıyorum ya da taktik mi beni deneme için bilmiyorum sence amacı ne ne yapsam
- +1 yıl
git konuşmak istemiyorsan bir daha mesaj atmayacağım bana oyun oynama yaz olacağı varsa olur.
Soran+1 yılhm.. ya peki eğer bitirmişse oo bu hala beni düşünüyo falan yapıp havalanmaz mı ya da bir açıklama yapmaması sadece trip olablir mi bitmemiş de yani..
- +1 yıl
fazla düşünmek iyi değildir :) kaybedeceğin bişiy yok git sor neden konuşmuyosun diye gene terslerse iletişimi kes
Soran+1 yılyo tersleme yok beyefendide ama 1 aydır yazmaması kafamı çorba yaptı ..bide şimdi ters bişey yaparsa ççok sinir olurum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkekler marstan kadınlar venüsten kitabını al ve oku. orada bu mesele oldukça detaylı işlenmiş. hem ilerideki ilişkilerin için de innaılmaz iyi taktikler veriyor. dene derim ;)
74 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ilgilenicem ...bu konu hakkında ne diyor orada neden yaprlar mış
Cevap sahibi+1 yılkızları denemek için. yani acaba bana yük olacak mı? kendine ait bir yaşamı var mı yoksa sürekli benden ilgi mi bekleyecek vs. diye düşünürlermiş. o dönemi erkeği aramadan kendi yaşamına odaklayarak geçiren ve erkek aradığında tepkisel davranmadan normal şekilde yaklaşan kızlar erkekten tam puan alırlarmış. erkeğin çok yakınlaşma korkusu yüzünden oluyormuş bu
Soran+1 yıl1 ay olur mu bu süre acaba ki
+1 yılGerçekten hoslanma yoktur- bı anlık hevestır dıye dusunuyorum yanı ısın olmıcanı anladıgnda gerı adım atarlar.
31 Yorumla
Soran+1 yıloylee dicem ama hoşlanmasa 2.ye buluşmak falan istemzki bir kız erkek bunu da yapıyor buluşmak istiyo istiyo bişey yokken iletişim kayıp oluyo bir anda amaç ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçekten kızdan hoşlanmamıştır hoşlansa geri çekilmez,bırkmaz hiç ilgi devam ederdi
30 Yorumla
+1 yılBiz erkekler hoşlandığımız kıza yavaş yavaş karşıdaki hanımefendiyi rahatsız etmeyecek biçimde yaklaşırız sonra siz naz yaparsınız size çok değer veren sizi gerçekten seven bu naz karşısında kırılır ve bizden hoşlanmadığınızı falan düşünürüz sonra uzaklaşırız ama hep aklımızdasınızdır kırmışsınız kalbimizi bir kez adım atmanız gerek bu tür durumlarda onarmalısınız kırdığınız kalbi. naz yaptığınızda erkek bu nazı takmıyorsa sizden hoşlanmıyordur kötü amaçları vardır o yüzden naz yaparak sizi seven erkekleri uzaklaştırırsınız. hoşlanmadığım kız bana naz yapsın şeyimde olmaz ama gerçekten seviyorsam kırılırım
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCevaplara bakip kendini sakın kandırma. Seni beğenmemistit ama o sıralar yazacak başka kız yoktur. Sana yazmistir alıştırma yapar öyle spor olsun diye:) napsin erkeklerin isi bu otomotige baglamislar artik yalnizken habire kiz ararlar. Cogu orali olmaz bazilara oltaya gelir ama cirkindir bari ona yazayim biraz diye dusunurler ama onunda sonunu getirmezler pat diye keserler uğrasmazlar daha. Ama gungelir aradigi gibi birini bulur mutlu olur
52 Yorumla
Soran+1 yılbelkkkkide oyleydi kimbilir
- 1 yıl
O bahsettiğin tipteki erkekler mutlu olmanın m'sini bile hak etmiyorlar !!! İnsanların duyguları oyuncak değil bir kere bunu bir kafanıza oturtun !
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sürekli konuşacak konu yaratma endişesine gark etmeyin bizi, diyecek biieyiniz yoksa zırt pırt cevap ekleyen mesaj neyin atmayın, konuyu gereksiz uzatmayın...hem konuyu uzatıp hem de o konuda inat etmeyin. Anladık uzatmak istiyorsunuz, konuyu değiştirin.asdfg
33 Yorumla
Soran+1 yılya tabi ki kimseyi zorlama gibi bir dert yok .. ama normal konuşmayı selam ı sabahı kesmek benim kastım bişey demeden etmeden
Soran+1 yılama iletişimi kesti yazmıyo artık bişey de demedi küs mü bitir di mi onuda blmiyrum ki
+1 yılerkek kıza yaklaşınca baktıki kız yavşıyor bir yerleri kalkıyor ukalalık yapmaya başlıyor o an kendi haline bırakırlar :) bir nevi had bildirmek diyebiliriz
112 Yorumla
Soran+1 yılya biriyle görşüyoduk 2.görüşme sonrası bişey yazmış soğuk cevap vermişim 2 gün yok oldu.. ne oldu yazdım 2 gün sonra " o akşam soğuk davrandın Seni Kendi Haline bırakmak istedim dedi"yani senin soyledğin bu cümleyi kurdu blueDreams... 3-4 gün normal konuştuk o kişiyle bu yine kayboldu ben devamlı peşinde olmş olmıyım diye bnde yazmadım 1 ayı geçti ..tık yok..face.te online görüyo biraz durup çıkıyor yani senin cümlenle konuşuyo burda haklı kim sence ..yada yazılmama mantığı ne ki
- +1 yıl
ona karsı kötü tavrın oldumu hiç
- +1 yıl
ihtimalleri sıralıyorum şimdi sana önce o sana DİLBAZ lık yapıp sürekli yazıyordu sende işin vardı yazamadın veya gec cevap verdin sonra bu ortadan bu sekildemi kayboldu ?
Soran+1 yılkötü derken kavga gibi bir durumsa kastın hiç olmadı hatta hep çok anlayışlısı n diyrdu ama şu var ki ailem haberdar olduğu için 1.görüşmeyle ikinci arası 1 ay uzayarak geç oldu oda buna biraz takılıyodu ama anltyodm aile durumu bnle ilgsi yk diye sadece bu,
- +1 yıl
anlıyorum seni bendede yasanmıstı böyle bir durum ve sonrasında görüşememekten ayrıldık :) ama biz 1 yıl sabrettik görüşmek için kusura bakma ama sevgi eksikliği var arkadasınızda veya hayatında baska biri var bu anlattığın turde insanlar çabuk alınır alıngan bir yapıya sahiptirler bu yuzden sürekli ilgi beklerler senden yakınlık göremezse eger hayatına baskasını cok rahat alabilirler
Soran+1 yılya başkası varsa neden beni hala face.te ekli tutsun ki de diyrum hem seni tebrik ederim 1 yıl .. baksana 1 ay dayanamadı ya o da başlarda böyle az izin çıkar ilerde buluşma sorunu çok olmaz dedğim halde.. tabi sevmeye bilir daha2.grüşme tanıma safhası ama en azından bir açıklamayla sonlandırması gerekmez miydi ki sence bişey yapmalı mıyım onun yüzünden face.e bile giremez oldum ..
- +1 yıl
ne kadar birlikteliğiniz oldu ?
Soran+1 yılbaşlarda tanışmak için 1-2 ay bekledi ..1 ay görüştük tel...
- +1 yıl
:) vay anam vay 1 ay görüşmeyle bu derece onun eşinden kosacak kadar bağlandıysan eger senin zaafın onun kacma sebebi dirayetli olman lazım dediğim gibi eltek enerji otomasyon a mesaj gönder eklemeden face de nasıl olsa ikimizde aynı dertten muzdalibiz ben daha tecrübeli olarak sana yardımcı olmaya calışayım olamasamda en azından terapi niyetine gecer fikirlerin değişir rahatlarsın biraz konusmak istersen yaz okey
- +1 yıl
yazacaksan bekliyorum yoksa kapatıp uyumak istiyorum ne diyorsun cevap bekliyorum senden ?
Soran+1 yılya peşinden koşmadım ki ona bişey demiyorum ama nedenini merak ettğim için araştırıoyrum bu çok tuhaf değil mi hakkında olumsuz hiç fikrim yok diyen bir adamın bir anda ortadan kaybolması yani bu koşma mı oluyo benim yptğım..
Soran+1 yılekledim mesaj atılmıo yoksa
+1 yıldönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır mantığında bu erkek.eğer sen de ona az da olsa ilgi göstersen devamı gelicektir
110 Yorumla
Soran+1 yılya daha önce küstü ..2 gün yazmadı..ben adım atmıştım ilk şimdi yine bunu yaptı.. küscek bişeyde yokken yine ben mi düşücem üstüne ama..?
birde bişey sorucam neden bitirmiş gitmiştir falan demedin neden dolayı- +1 yıl
o zaman erkekte tuhaflık vardır.aklıma başka bir neden gelmedi
Soran+1 yılsilmem gerekir mi face.ten falan erkek olarak sn daha iiyi bilirsin fikrin yok mu
- +1 yıl
son kez daha şans ver derim.baktın yine böyle yapıyor.sadece mesaj atmadan sil ya da engelle.son kez şans ver dememin nedeni bakarsın belki son dakika golü olur ve erkek de ilgilenmeye başlar.acelen yok nasıl olsa.
Soran+1 yılşans ver derken silme dursun olarak mı şans ver belki yazar diye mi diyosun yoksa ben mi mesaj atayım şans vereyim şans ver derken ?
- +1 yıl
silme 1-2 gün bekle.bakarsın yazmaya başlar.baktın yazmıyo silersin.
maximum 2 gün bekle.son şansı zaten yazmazsa sil gitsin.sana erkek mi yok :D
Soran+1 yılyani yazmazsa en fazla 2 gün mü bekle diosun
- +1 yıl
Ewt en fazla 2gün
Soran+1 yılaydır yazmıyo hala ekli ya =)geç mi kalmışım e o niye silmiyo ki sence
- +1 yıl
o zaman ya tuhaflık vardır ya da başka birini bulmuş olabilir.inşallah tuhaflık vardır.hoşlandığın kişi seni bırakıp gitmesin.çünkü çok acı bir durum.ben de yaşadım :(
yine de 2 gün daha sabret baktın cevap vermiyo silersin.
+1 yılsenin durumun nasıl oldu bilmem ama kendimden örnek vereyim. ben bir kızla sohbet ederken sürekli sohbeti ben yürütüyosam monolog yapıyosan. yani sürekli ben konuşup o kısa kısa cevaplar veriyosa ve hiç sohbete katılıp soru sormuyosa direk sşnşr olur sohbeti anında keserim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olmuyor ben kendimden örnek veriyim bilerek kendimi çekerim ve bazen konuşmam çünkü yıpranmak istemeyişimden ve daha çok özlemeyi kendime şiarı edinmek için yaparım daha çok hoşuma gidiyor bu tarz ha karşı tarafıda düşünmek lazım zaten benim huyumu bildiği için sorun yok.
11 Yorumla
Soran+1 yıliyide daha tanıma safhası benim dedğim kimse kimsenn huyunu doğru düzgün bilmezken buluşalım diye 2ç.görüşmeye kadar ısrar sonra bişey demedn bir açıklama olmadan kayboluş ortada n iletişimi kesme amaç ne ya madem hoşlnlmıyor 2.kezde buluşma yapmayın dimi ya da açıklama yapmama ne si oluyor
+1 yılkişilik meselesi ama genelde ucuz et peşinde olanlar çabuk bıkarlar.
30 Yorumlahep erkek konussun ben dnleyim diyen bir tipsin galiba.Bence sende ara ara konusmaya girsen mesela geçen surda yemek yedim dediginde "aa evet bende arkadaşımla gitmiştim çok güzel bir yer oranın felan yemegi güzel oluyor " örn. diyerek onun konusmalarınada eklemeler yaparsan ve 2 tarafta birbirini dinlerse o konusmadan hem zevk alırsın hemde karsındakini sıkmazsın.Çünkü sıkılırsa senle bir daha konusmak istemeyebilir o derece :)
04 Yorumla
Soran+1 yılya mesela bir gün o günaydın diyorsa ertesi gün ilk yazanben oluyordum.. bence bu bir ıspattır oyle olmadığıma.. ya da 2 gün yazmadı hayırdır ne oldu bir sorunumuz mu var diye ilk adım atan yine ben oldum soğuk davrandın seni sana bıraktım diye cevaplamıştı düzldik 3-4 gğn normal konuştuk sonra yine kesilde bu sefer hep adım atan olmıyım diye yazmadım 1 ayı geçti o da yazmıyor sence burda ben dediğin gibi birimiyim turkdll.. sence bunu yapan erkekte amaç ne olabilr?
- +1 yıl
söleyim hemen 1.senin dışında başkalarıyla konuşuyor olabilir iyi araştır. 2.senden bbi sogukluk almışsa sana ne söliyecegini bilemez mal mal düşünür lan ne yazsam kıza ok diyo tamam diyo falan yapar sallar. 3.Çok utangaç bir tiptir burcunu öğren bana cevabında yaz o arkadaşın. ;)
Soran+1 yılbalık burcu sanırım..ne farkeder ki.. ama sonuçta hayır dmiyorum konuşuyorum onla bayramıda bahane edebilirdi ne konuşacağını bilmese bile oyl edğil mi
C şıkkı ama bakar kız odun anlamıyor ilgilendiğinden bıkar yol verir.
26 Yorumla
Soran+1 yılya biriyle görşüyoduk 2.görüşme sonrası bişey yazmış soğuk cevap vermişim 2 gün yok oldu.. ne oldu yazdım 2 gün sonra " o akşam soğuk davrandın Seni Kendi Haline bırakmak istedim dedi"yani senin soyledğin bu cümleyi kurdu blueDreams... 3-4 gün normal konuştuk o kişiyle bu yine kayboldu ben devamlı peşinde olmş olmıyım diye bnde yazmadım 1 ayı geçti ..tık yok..face.te online görüyo biraz durup çıkıyor ya amaç ne ki..yani bizde ilgilenmesek hiç aramayız mesela bu örnkteki gibi dimi
Soran+1 yılya 1 ay görüştük bn ona hiç zıt davranmadım hem nasıl varıyosun kızın anlamadığı kanısına yani bunu anlamak için ne yapıyosun genlde peki 1 ay sonnda
Soran+1 yıl2 gün yazmadı altta yazdığım gibi ben dedim ne oldu falan soğuk bulmuş o akşam cevpları ondan yazmamış ...3-4 gün devam ederken bir anda tekrar kesildi face.te online görsede yazmıyo şimdi..yani senin dedğiğn gibi bişey yapmışsa o da ben yazmışım sonuçta değil mi benim yapmam gereken bişey kalmamış ? yani bişey yapmalı mıyım bu anda derdi ne olabilr çünkü onunla aynımantıkta senin davranışın anladığım kdaryla
cevresine bak eger bir sürü kiz varsa bunu kesinlikle seni yedeklere koymak için yapiyordur. Dış görünüşünü begenip flört edip birakan çok erkek var. Amaci yuzeysek iliskidir. Derin iliskilerden kaciniyordur bu yuzden cevresinde yurudugu cok kiz olabilir
10 YorumlaBirazda kızlar konuşsun kendi aralarında lak lak konuşurlar erkekle konuşmaya gelince ağızlarından cımbızla laf çıkmaz gibi susarlar herşey karşılık biri susucak öbürü erkek konuşucak bir yere kadar tek taraflı çekilmiyor herşey karşılıklı olucak..
00 Yorumla
+1 yılKendi egosu gereği bana cepte muamelesi yapan bana hiçmişim gibi davranan bana kendimi değersiz hissettiren bahaneleri olan dürüst olmayan ne isteyip ne istemediğini dâhi bilmeyen beni aptal yerine koymaya çalışan bir egomanya ile karşı karşıya kalınca ister istemez şıklardan bunu işaretlemeyi doğru buldum🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılB şıkkı en belirgin şıktır. Çünkü erkek ilgilendikçe kadın havaya giriyor maalesef ve erkek gidiyor. O saatten sonra siz koşa koşa gelseniz de arkasından erkek gitmiş ve bitmiştir.
06 Yorumla
Soran+1 yıliyi de bizde adım atıyruz grüşmek istemesek niye konuşalım ki sizle..ya biriyle görşüyoduk 2.görüşme sonrası bişey yazmış soğuk cevap vermişim 2 gün yok oldu.. ne oldu yazdım 2 gün sonra " o akşam soğuk davrandın Seni Kendi Haline bırakmak istedim dedi"yani senin soyledğin bu cümleyi kurdu blueDreams... 3-4 gün normal konuştuk o kişiyle bu yine kayboldu ben devamlı peşinde olmş olmıyım diye bnde yazmadım 1 ayı geçti ..tık yok..face.te online görüyo biraz durup çıkıyor ya amaç ne ki
- +1 yıl
Ya seninle gönül eğlendiriyor, bunu tek amaçla yapar. Sana muradı vardır. Alınca yine kesin gidecektir.
Ya da taktik uyguluyor ki bu doğru değil, bu sefer kadını bezdiren hareketlerdir bunlar. İlişkiyi boşboşuna çıkmaza sokuyor. Neticede iki durumda da aptallık yapıyor, eğer sen gereğini yapıyorsan?
Soran+1 yılgereğini yapmam derken ?ne yapmalıyım ki kafam çok karışık... niyetim ciddi diyordu ama iletişimi hiç bir açıklama yapmadan kesti.. hem taktik 1 ay sürer mi ki
- +1 yıl
Sen ilgiden ve hürmetten fazlasını vermemelisin. Yoksa evlenmeden evlilikte yaşanıların da hi ister. Boş ver, keyfine bak...
Soran+1 yılhe tabi ki ama bir anda konuşmayı tak kesti derdi ne mrak ediyrum sadece
- +1 yıl
Senin ruh sağlığından daha önemli olmamalı bu merak, belki de sana hiç iyi niyetle gelmemişti?
Kişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. Erkekler hamam böcekleri gibidirler. Bi tarafa doğru hizlica koşarlar sonra aniden duruphic sebep yokken farklı bir tarafa koşarlar :)
315 Yorumla
Soran+1 yılhmm yani mantık arama kafalarına göre mi takılırlar diyosun
Soran+1 yılçok garipsniz
Soran+1 yılo neden miş biz ne yaptık ya.s
Soran+1 yılh aha kadınları o kadar karıştıran erkeklerin dengesiz hareketleridi r ne yapıcanı şaşırtıyolar insana
Soran+1 yılgerçeklerrrr ;)
Soran+1 yılya tabiki iki farklı cins aynı düşünemez ama insanlar mantık çercevsnde ,birbrine saygı duyrk devam ettirmezmi boyle şeyleri..arkdaşlık bile böyledir.. yani bir mantık olmadan çekip giden ya da bir açıklama yapmadan çekip giden bir erkekten bir açıklama beklemek bizim gibi düşnmenizi istemek mi ... bir saygıdır sadece insani olrak açıklama yap nereye gidersen git sessizce yok olmak ne yin nesi ki normal mi
- +1 yıl
Aslında bir açıklaması vardır ama okadar basit biseydirki bunu sana soyleyememistir çünkü kendisinde biliyor ne kadar ucuz bir bahane olduğunu. Kafasında kurmuştur en kolay yol böyle diye. Açıklama yapmaya seninle yüzyüze gelmeye korktuğu için böyle yapıyor. İsteklerin normal kadınlar genelde iletişim kurarak çözer herşeyi ama erkek böyle tripli olur maalesef çoğu yani
+1 yılerkeklerde gönül gezdirmece vardır elinde etmek için herşeyi yapar yapmadıgı sey kalmaz elde eder 3 gün gezer sonra ağlar bir bakmıssın baska kız bulmus :):) biz buna yürekle değil gözle sevme deriz :)
10 Yorumlahoşlanmadığını anlamıştır bu kızlar da olmuyor mu yani ?
011 Yorumla
Soran+1 yıloylee dicem ama hoşlanmasa 2.ye buluşmak falan istemzki bir kız erkek bunu da yapıyor buluşmak istiyo istiyo bişey yokken iletişim kayıp oluyo bir anda amaç ne
Soran+1 yılhayır buluştuk .. buluşmak isteyi p duran ısrarcı olan oydu maşallah.. buluşma akşamından sonra soğu k yazmışım falan diye giden durum sorudaki gibi oldu
Soran+1 yılface.ten beni silecek o zaman hacı haksız mıym
Soran+1 yılhacıı ama ben silersem haklıyken bitirme suçu üstüme kalır,ben ilerde pişman olsun kendi içndede istiyorum bnde o yüzden silmiyorum zaten kafadan silindi de ..
Soran+1 yılterkedenler her zaman pişman olur bence ,vicdan ..rahat bırakmaz ama o zman dönünce kabul etmiceksin tabi ..
Soran+1 yılterketmek ilerde vicdana dokunamaz mı ..
kafasını kurcalayan daha önemli bir meselesi oldugunu düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılKıza taktik yaparlar bakalım ilgi kızdanda gelecek mi geri çekilme taktiğidir en bilindik geri çekilme yani
30 Yorumla
+1 yılB: öyle taktik yapçam naz etçem diye buz kesiliyonuz. ben sıcak insanım istemem beni üşütecek olanı
10 YorumlaF hepsi de ihtimaller arasında. Bu soru yanlış! :):)
10 Yorumla
+1 yılkuş kafese girmiştir sonra kankalarla pes oynamaya gidilir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyo daha tam girmemişti bbişey sormadı cevapda vermedim tanıma safhasıydı henüz
Kişilik & Karakter konusunda 633 cevap paylaştı. Kızdan hoşlnsada kızdan yeterince ilgi görememiş oluyorlar böyle anlarda
00 YorumlaKadın yüzündendir bu durum.İlgiyi dayarsın boylu boyunca karşılığı gelmez mal gibi kalırsın ortada.
02 Yorumla- +1 yıl
ya karşılığı gelirse ? ki var böyle bir durum.
+1 yılGerçekten kızdan hoşlanmamıştır hoşlansa geri çekilmez,bırkmaz hiç ilgi devam ederdi
10 Yorumlahiç bir zaman yapmadım böyle bir şey..ama türkiye de maganda ve kıro dolu..normal
40 YorumlaKendi cinslerine sor bunu yaptırıcak ne halt etmişler diye
06 Yorumla
Soran+1 yılyapıcak bişey yoksada siz bunu yapıosunz kızla muhbbet herşey iyi buluşalım diyip durmalar sonra puffff... ne bu dengesiz haller ki ya bir kere kız ne yapabilir ki ya
Soran+1 yılya biriyle görşüyoduk 2.görüşme sonrası bişey yazmış soğuk cevap vermişim 2 gün yok oldu.. ne oldu yazdım 2 gün sonra " o akşam soğuk davrandın Seni Kendi Haline bırakmak istedim dedi"yani senin soyledğin bu cümleyi kurdu blueDreams... 3-4 gün normal konuştuk o kişiyle bu yine kayboldu ben devamlı peşinde olmş olmıyım diye bnde yazmadım 1 ayı geçti ..tık yok..face.te online görüyo biraz durup çıkıyor ya amaç ne ki
Soran+1 yılçoğunluk kızlara sor herkes bu tarz bir sorun yaşıyor biraz ilgi pat kayboluş ..Allah aşkına hiç mi yapmadın ya da yapan arkadşın yk ya en çok yaşanan şeydir bu
+1 yılfazla naz aşık usandırır diyerek atalara bir selam çakıyorum :))
05 Yorumla
Soran+1 yılgerçkten sevseydi zaten gitmezdi lafıylada ben atalara selam çakıyorum
- +1 yıl
öle bir laf yok ya yeni yetme lafı o :))
Soran+1 yılıspatla.. ya da seninkinin eski olduğunu ıspatla.;)
- +1 yıl
det :)))
Soran+1 yıl;))
+1 yılçünkü fazla ilgilenince bazı uzuvlarınız kalkıyor . Gerek yok
04 Yorumla
Soran+1 yılhe siz çekip gidnce ne oluyor
- +1 yıl
bilmem . ne oluyor sana sormalı :)
Soran+1 yılolan hakkınız da gidiyo
- +1 yıl
tamam haklısın
konuşmalar erotikse,mastır yapar yatar.konuşmak istemez ertesi güne kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılumutsuzca kızdan hoşlanıyodur olan bu
ama %100 diyemem çoğunluk08 Yorumla
Soran+1 yıle hoşlanıyosa nden uzaklaşır ki amaç ne? hem boyle biri eninde sonunda yazar mı ki
Cevap sahibi+1 yılbaşta şansını dener tartar senı
olmıcağına kanaat getirir vazgeçer ya da sen yanlıs anladın
Soran+1 yıltartar şansını dener derken eninde sonunda yazmak durumunda kalır mı ki..hem madem olmayacaığına kanaat getirliyor neden bir açıklama yapmadan gider
Cevap sahibi+1 yılevet biraz yakınlaşmaya çalışır
neyi açıklıcak sana bişey söyledimi?
normal sohbet edip sonradan hiç konusmadıysanız normal ne bekliyodun
Soran+1 yılya 1 ay tel.de devamlı iletişim vardı sonra aramız iyiken tak kesti bir açıklama bile yapmadan ..şimdi face.te bile onlin eolsa yazmıyor
Cevap sahibi+1 yılgenelde böyledir
bende yaparım yüz bulamayınca benı umursamayanı neden umursıyım
sohbeti hiç sen başlatmazsan sorulara kısa cevap verip gerçersen geç cevap atarsan böyle olur
genelde
ya da farklı bi. sebebide vardır
Soran+1 yılya o yazmasa ben günaydın yazıyodum .. bir ara 2 gün yazmadı 2 gün sonunda ben adım attım ne oldu diye.. soğuk cevap verdin geçen akşam flan dedi.. 3-4 gün daha normal konuştk bu yine kesildi bu sefer istemiyo mu diye bnde yazmadım 1 ayı gçti hiç bişey yok e daha napıyım bunlar adım değil mi ki
Cevap sahibi+1 yılelektriği alamamış hala
+1 yılAynısını yasiyorum seni tercih etmiyordur veya kızla konuşmayı tercih etmiyordur
00 Yorumla: Kızdan hoşlnsada kızdan yeterince ilgi görememiş oluyorlar böyle anlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten kızdan hoşlanmamıştır hoşlansa geri çekilmez,bırkmaz hiç ilgi devam ederdi
00 Yorumla
+1 yılÇoğunluk gibi ben de B dedim...
023 Yorumla
Soran+1 yılama gerçekten hoşlanan sabret mez mi ki
- +1 yıl
Kızlar "kolay kız, basit biri, vb" görünmek istemediğinden ilkin olumsuz yanıt verir veya umursamaz davranır... Bu da erkeklerin gurununu en çok kıran tavırlardan biridir...
Soran+1 yılben hiç bir zaman grştğüm kişiye olumsuz davranmadım ... ama ben bu şekild e karşılaştım neden ozaman herşey iyi giderken adam bir anda kesti iletişimi kavga yok bişey yokken amaç?ve çğnlukkla çevremdede bu tarz oluyo ndense amaç ne
- +1 yıl
Bu şekilde bir terkedişten bahsediyorsan;
A- Hakkında olumsuz bir şey görmüş veya duymuştur
B- İlişkisi vardır, yakalanmıştır/yakalanmaktan korkmuştur
C- Kendine güvenememiştir... Sana yakıştıramamıştır kendisini...
Soran+1 yılhakkında hiç olmsuz bir fikrim yok falan diyip duruyodu bir anda yazmamaya başladı yakalamadı olmadı benim olayımda bşkasıyla falan ... açıklama bile yapmadan ileitşimi kesme neyin nesi
- +1 yıl
B şıkkı öyleyse...
Soran+1 yılya biriyle görşüyoduk 2.görüşme sonrası bişey yazmış soğuk cevap vermişim 2 gün yok oldu.. ne oldu yazdım 2 gün sonra " o akşam soğuk davrandın Seni Kendi Haline bırakmak istedim dedi"yani senin soyledğin bu cümleyi kurdu blueDreams... 3-4 gün normal konuştuk o kişiyle bu yine kayboldu ben devamlı peşinde olmş olmıyım diye bnde yazmadım 1 ayı geçti ..tık yok..face.te online görüyo biraz durup çıkıyor ya amaç ne ki..yani bizde ilgilenmesek hiç aramayız mesela bu örnkteki gibi dimi
- +1 yıl
Yanlış lahmacuncuya aşık olmuşsun :D
Soran+1 yıl:) hatlar karışmış mesajda yan i bn ona ilgili davrandım o bişey demeden kesti iltişimi 1 aydır ben ne yapmalyım diyorum aşık falan olmadım da çok şükür
- +1 yıl
:)) Takma kafana :D Bana yaz, her zaman cevap alırsın :D
Soran+1 yıl:)) teşekkür:)ya takma değilde sebebpsz davranan birini amacının merak etme bu ne olablir diye
- +1 yıl
:)) Ne zaman istersen :D
Muhtemelen eline yüzüne bulaştırdı çapkınlık yapayım derken :D
Soran+1 yıl:) anneside devredeydi ama
- +1 yıl
Yok be, annesi de alışmıştır artık, her "sevgilim" dediği kız için devreye girmeye :D
Soran+1 yılya anneler tanışıyodu bizim tanışmamızı istediler ilk onlar devredeydi ama maşallah sonra...
- +1 yıl
Nasıl ya, KS'den üyenin nickini verdin?
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
sonra " o akşam soğuk davrandın Seni Kendi Haline bırakmak istedim dedi"yani senin soyledğin bu cümleyi kurdu blueDreams... Ben lahmacuncu diye buna dediydim :D
Soran+1 yılya o değil dedim ya hatlar karıştı aşağıdaki yorumu kpyalamıştım .. o cevap yazan biriydi senn gibi olayımı yazarken ona yazıdğım yerden kopyaladım ondan oldu ksura bakmayın lütfen .. sonradan farkttim yani olay yazdığım gibi ama blue dreams la ilgsi yok ya
- +1 yıl
Ahaha tamam o zaman iyi geceler :D
Soran+1 yılkaçma fikrnidedin mi soru hakkında ki:)
- +1 yıl
B- İlişkisi vardır, yakalanmıştır/yakalanmaktan korkmuştur
Soran+1 yılama ilişkisi olsa niye beni ekliyo face.e falan yakalanır korkardı bence halada ekliyim hem
+1 yılhalen bu sorudamı takılısın sen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılya şıklar aynı çıkmış ya:) ee sonuç ne oldu şimdi çoğunluk ne dedi diyorum.d
- +1 yıl
en iyi sectiğin cevap veya kafana yatan yorumlarda bulacaksın cevabı bosunamı en iyi cevap seciyorsun :)
çelişme kendinle
Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. senden emin olamadıgı icin vur kaç yapıyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılo zaman eninde sonunda yazar oyle yapıyorsa dimi
Soran+1 yılben muhatap olmamamyı zaten düşnüyorumda yazar mı merak ta ediyorum boyle tipler bu kadar zamn yazmadı sonuçta
sıkıcı olursan adam napsın
20 Yorumla
+1 yılkacan kovalanir taktigi :)
110 Yorumla
Soran+1 yılkız yazmazsa eninde sonun da yazar mı peki
- +1 yıl
bn yazardim ama onu bilmem ;)
Soran+1 yılne kadar sürerdi bu taktiğn 1 ay sürüyosa yine taktik mi dersin
- +1 yıl
2hafta falan kiza gore degisir ama ;)
Soran+1 yılyok artık 2 haftada çok ya kız ne yapmalı peki boyle bir durmda snce
- +1 yıl
kiz olan sensin kizlar etkileyici silahlari donanmis olarak dogarlar dişiligini kullanicaksin ;)
Soran+1 yılya iletişim yokki neyi kullancan:)
- +1 yıl
herseyide devletten bekleme :)
Soran+1 yıloo hemcinsin ya sen bilicen ben mi bilicem:)
- +1 yıl
sen bilicen tabi kiz olan sensin cocugun nelerden etkilendigini nerden bilim aşk emek ister simdi burda sana iliski koclugu yapamam ;) allah gonlune gore versin :)
Benim genelim bu değil
00 Yorumla
+1 yılB seçeneği sizin yüzünüzden.
10 Yorumla
+1 yıl
En yaygın erkek sorunu ?07 Yorumla
Soran+1 yılevet çoğunuz bunu yapıyor kızlara çevremdede çoğu kıza aynı davranış amaç ?
- +1 yıl
3-5 erkek tanıyıp bunu bütün erkelere mal etmek amaç ?
Soran+1 yılçoğu kız yaşıyor diyorum 3-5 değil
- +1 yıl
he hepsini tanıdın değil mi ortalama 5-6-7 milyon genç kız var :D :D :D
Soran+1 yılsen bütün erkekleri tanıdın mı
- +1 yıl
hayır , benim tanıyıp tanımam değil önemli olan senin bunu tüm erkelere mal etmen mantıksızlık
Soran+1 yılya dedğim tüm erkekler değil çoğu erkek diyorum neden buraya takılıysun ki fikini yazsan bunu yapanların amacı ne olablrd diye
Bağlantısı kopmuştur belki.
13 Yorumla
Soran+1 yılne alaka face.tede ekli
Soran+1 yılya face.e giiriyor online görüyo yine yazmıyo "adam"
Düşündüğü gibi çıkmamıştır.
11 Yorumlabegenmesi kısa sürmştr br anlık hevestir
00 Yorumla
+1 yılsıkıldığımız için. :)
10 Yorumla
+1 yıldeneme yanılma diyoruz biz buna:)
02 Yorumla
Soran+1 yılhm deniyosun olmadı başkası he?
- +1 yıl
kesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana burdan ekmek çıkmaz diye düşünür :D
12 Yorumla
Soran+1 yılniyet neyse artık dimi?
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılB
03 Yorumla- +1 yıl
söleyim hemen 1.senin dışında başkalarıyla konuşuyor olabilir iyi araştır. 2.senden bbi sogukluk almışsa sana ne söliyecegini bilemez mal mal düşünür lan ne yazsam kıza ok diyo tamam diyo falan yapar sallar. 3.Çok utangaç bir tiptir burcunu öğren bana cevabında yaz o arkadaşın. ;)
Cevap sahibi+1 yılumrumda değil aslında biliyomusun
peşinden koşmuyorum artık kımsenın- +1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne