benim ayaklarım çok güzeldir 37 no ve çok bakımlı narin ayaklarım vardır bunu yeni öğrendim erkek arkdşlrmdan biri dediki senn ayakalrına bayılıyorum çok güzel bu da benm garibime gitti:D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılResim isterik! Ucundan köşesinden..
Site kurallarından bir tanesi de, kendi bedeniyle çok övünen kişilerin bir resim de olsa bedenlerin parça sunmaları.
Bunu okumadın mı?
Şikayet ederim seni, ona göre..04 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
Gülme ban yersin.
Soran+1 yılpeki=(
- +1 yıl
Haha.
Kıyamam 37 numara seni..
En İyi Cevaplar
kesinlikle katılırım bu konuya işte ayağı bakımlı olan hatunun baştan aşağı bakımlı ve alımlı kadındır ayağı güzel ve bakımlı olan kız herzaman 1-0 önde başlar değerlendir. sevgilinde fetişistlik var bu arada :)
13 Yorumla
Soran+1 yılwalla bilmyrm fetişistlk değilde midesi bulanıyormuş tüm kadınların ayakalrndan midem bulanıyor ama sennkni saatlerce günlerce yalayablrm demişti onunla ayakkabı denemeye gtmştik görevli kız ayaklarnz çok güzel demişti buda bayılıyrm snn ayaklarna demişti:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel ve bakımlı ayaklı kız 10 adım öndedir desem sence yeterli olur mu?
186 Yorumla
Soran+1 yılbncede :Dolur evet
Cevap sahibi+1 yılayaklarına bu kadar özen gösteren bir bayan gördüm ya artık ölsem de gam yemem :D zaten kırmızı oje sürüyosan, çirkin ayağın bile güzelmiş gibi görünür :D
Soran+1 yılkırmızı sürüyorum pembe sürüyrm ve ayaklarıma aşırı özen gösteryrm kremler neler bembeyaz tenlym bide kara olsaydı intihar ederdm heralde :D
Cevap sahibi+1 yılbeyaz ayağın bakımı daha zordur ama. damarlar falan belli olabilir bir de pürüzler daha kolay belli olur. ama bunlar olmadığı takdirde beyaz ayak rakipsizdir :D
Soran+1 yılşükür yok bende öyle şeyler:D
Cevap sahibi+1 yılsen özenle mi yaratıldın ya? bir de 37 numara dimi? yüzünün hiçbir önemi kalmadı artık hahaha :D
Soran+1 yılyüzümde çok güzel yaa ben heryerme dikkat ederm ama ayaklara çok fazla dkkt ederm:D
Cevap sahibi+1 yılbi de yüzü güzel ya sen ceza mısın kızım bize :D bir de şey sorcam kızma ama lütfen. ayaklarına bu kadar üst düzey bakım neden yapıyosun :)
Soran+1 yılben aşırı karşı cinsdede ayaklara çok dkkt ederm kendmdede öyle olsun diye yapyrm tiksnyrm çnkü herkesn ayaklrndan bin kat bakım yapyrm hep parfüm kokar düşün :D
Cevap sahibi+1 yıloha ya parfüm kokan ayak mı olur :D ayak ayak değil temizlik abidesi mübarek :D ayaklarına dokunsam ellerim temizlenir haha :D erkekte ayak güzelliği pek bulunmaz da kızda ayak güzel oldu mu rakiplerine farkı takar net. sen şu an rakipsizsin benim gözümde dünyada :)
Soran+1 yılyaa teşekkürr ederm çok tiksnyrm napym çok önemli geliyor ayak bir tuhaf şey çnkü:D
Cevap sahibi+1 yılgerçekten çok iğrenç bir organa dönüşebiliyor bakımsız olunca. bak senin ayakların çok estetik, çok güzel bir organın ama bakımsız ve çirkin ayaklı bir kızın ayakları da mide denen şeyi alt üst eder :D o yüzden full bakıma devam et, kazançlı çıkarsın :D
Soran+1 yılaynen full bakıma devam valla:D
Cevap sahibi+1 yıl10 numara 5 yıldız kızsın ya :D ama kış geldi artık çoraplardan çıkamaz o ayaklar. gösterebilceğin kimse de yok, bakımı azaltırsın kesin kış boyu :D
Soran+1 yılyok ben yaz kış full bakım yaparm:D
Cevap sahibi+1 yılsen var ya bu sitedeki en özel kişisin :D ama çorap bir yönden daha iyi. hem renkli renkli giyinip daha sevimli gösterebilirsin hem de daha kolay parfüm tutar hehe :D
Soran+1 yılevet yaa içimi okuyosun valla çoraplarmda tertemzdr bir kullnar atarm o derece takıntlymdr:D
Cevap sahibi+1 yılatma be yıka yine giyersin :D senin ayakların kusursuz ama yine de çoraplı ayak bana hep daha sevimli görünmüştür niye bilmiyorum ama :/
Soran+1 yıldaha tatlı ayak gözkmyoya:D
Cevap sahibi+1 yılaynen sen de öyle düşünüyosun dimi? :D özellikle çizgili çoraplar falan çok tatlı durmuyo mu :D
Soran+1 yılevet bende öyle düşünyrm kesnlkle açık ayaga bin basar açıksada kırmızı ojeli ayak:D
Cevap sahibi+1 yılya bu kadar mı aynı düşünürüz tam benim mantığım :D mutlaka çoraplı olcak, eğer çorap yoksa da mutlaka ama mutlaka ojeli olcak :D tercihim benim de kırmızı :D
Soran+1 yılbide erkek arkdşım bir kere sadece ayaklarmı yalamıştı parmaklarımı felan hastym diye:D
Soran+1 yılkesnlkle aynı fikirdyz bir kızın ayakları böyle olmalı frenc felan sevmem ben kırmızı ya da pembe oje olcak.:D
Cevap sahibi+1 yılo derece güzel mi gerçekten? kusursuz olmayan bir ayağı ağzıma sokarsan ben bile huylanırım çünkü :D hiç ayak yalamadım ama seninkini yalamaktan kimsenin rahatsız olcağını düşünmüyorum o yüzden erkek arkadaşına hak veriyorum :D
Soran+1 yılo derece güzel gerçekten ayakkabı denemeye gttgmde orda çalışan kızlar bile ayaklarnz çok güzel dedi benmkde ayaklarn süper felan dedi :Dyalayıp duruyor
Cevap sahibi+1 yılçok normal bir sevgilin var. fetişistlikle ilgisi yok o kadar mükemmel ayaklardan kimse huylanmaz hatta tam aksine, çok ilgi çekicidir. düşün artık kız bile çok güzel ayakların var demiş :D bu arada french konusunda da aynı fikirdeyiz yaa kesinlikle tam oje olcak french beğenmiyorum :D
Soran+1 yılaynen bana french hastalıklı gbi geliyor ayakta elde belki ama ayakta asla :D
Cevap sahibi+1 yılelde olabilir ama ayakta kırmızı veya pembe oje olmazsa ı ıh yok yani :D ya senle ne güzel karşılaştık bu kadar iyi anlaşamazdık ya haha :D
Soran+1 yılaynen benle aynı fikirde olan biri varmış ayak konusunda yaa:Dkesnlkle tam oje olcak kırmızı ve pembe olmalı dier renkleri sevmyrm beyaz asla oolmasn mide bulandrcı ve de çorabı terch ederm şu babetn içine giyilen ten çoraplarnıda sevmyrm naylonya onlarda pis kokutor ayakalrı havasız kalır en güzeli mislikkk:D
Cevap sahibi+1 yılya babet çorabı da sevmiyo olmaz böyle bir kız :D sen gökten indirildin bence haha :D babet çorabından iğreniyorum ama normalde ten çoraplar güzeldir ya topuklu içine giyilenler ama öyle sadece ayağın altını kapatanlar değil, azcık uzun olanlar. onları da mı çirkin buluyosun? koku konusunu bilemem naylon kokutabilir aslında evet :D
Soran+1 yılhayr etegn altına giyilen ten çorabı süper onu bende sevyrm ve gyyrm siyah opak çoraplar ya da hafif teni gösterenler varya onlardan ama bu pantolonn içine giyilen baanene babet naylon ten çoraplardan tiksnyrm :D
Cevap sahibi+1 yılbabet çorabından ben de iğreniyorum ve eteğin altına giyilen ten çorap ve siyah opaklar en sevdiklerim ya sen şaka mısın yoksa beni tanıyan biri misin oha bu kadar ortak zevk olamaz :P
Soran+1 yılwalla bilemyrm aynı şeyleri düşünyrz ben yengeç burcyum ve ykselnm aslan ya da başak sen:Dbelki burcmzdan olblr ortak özellklrmz:D
Cevap sahibi+1 yılhiç illgilenmiyorum burçlarla ama burcum terazi, yükselenim başak. yükselenlerden dolayı tüm zevklerimiz aynı sanırım dimi? :D
Soran+1 yılsevglmde terazi :Dçapkın bir burçsunuz sz dimi:D
Cevap sahibi+1 yılyani burçlarla ilgilenmem ama kendi açımdan bakarsak sanırım öyleyiz :D ama biraz utangaçlık da vardır yani çok da kibarızdır ayrıca :D
Soran+1 yılsevglinz varsa ve uzun bir ilşkidysnzde çapkınlık yaprmsnz dürüstçe cevap please:Dbenmkde hem çok kibar hem hafif utangaç hemde bazen gözler fıldır oluyor ama bazen ama geneli olrk bana aşırı baglı gibi:D
Cevap sahibi+1 yılçok açık konuşcam. ciddi bir ilişkim olsa bile bana ilgi gösteren bir kız olduğunda ona kötü davranmam. hele kız güzelse hoşuma da gider ama yine de sevgilime yanlış yapmam. sevgilim olması demek, başka bir kızı beğenmem yasak diye bir kural yok. beğenirim ama ilgi göstermem. eğer bu çapkınlıksa evet çapkınlık yaparız :D bence sana bağlıdır ve yanlış yapmaz. zaten ayakların kusursuz ve çorap seviyosun. seni aldatan erkeğin kalıbına tüküreyim ben :D
Soran+1 yılbenmki bana aşırı baglı ama göz çapkınlgıda var brzck sanki ama 4 yıllık ilşki her daim yanmda her dk arar sorar hep içli dışlıyız bana çok sadık hayatmn kadınını 5 dklık zewk için asla yanlış yapmam brkmam felan diyor saol teşekkürrlr tam bir terazisin çok incesin:)
Cevap sahibi+1 yılben de sanmıyorum sana yanlış yapcağını. ama hak ver yani yanından çok güzel bir kız geçerken gözü kayarsa aldatmış falan olmaz. mesela yazın terlik giydiğinde erkekler ayaklarına bakmıyo mu? onlar da sevgililerini aldatmış mı oluyolar? yok öyle bir dünya :D için rahat olsun 4 yıllık ilişkiyi o kadar kolay çöpe atmaz diye düşünüyorum. ayrıca çok teşekkür ederim, sen de çok harika bir kızsın :)
Soran+1 yılbende çok güzel bir kızım sevglm bunu blyr herkede blr gttgm ortmlrda arkdşlrm güzeller güzeli bir kızsın felan der yani yengeç burcu hem güzel hem çekici bir burç genede böyle biride olsam başka bir güzel kızada bakarmı sen olsan mesela bu durumda:D
Cevap sahibi+1 yılya gözüm senden başkasını asla görmez ama çok güzel bir kız geçiyosa sadece bakar geçerim yani oturup hayran kalmam. zaten hayran olduğum biri var başkasına gerek yok ki :) onun ağzıyla konuşuyorum yani yanlış anlama :D
Soran+1 yılyanlış anlamadım yaa benmkde öyle zaten öyle olmasydı uzun bir ilşki olmazdı heralde değilmi:Dçok kibarsın yaa saol her terazimi böyle acaba çok tatlı diilli oluyosnz bak bu avantaj:D
Cevap sahibi+1 yıldedim ya burçlarla çok ilgilenmem ama gerçekten doğruları gösteriyosa hepsi böyle olabilir :D sevgilin gerçekten çok şanslı. her konuda çok harika bir kız arkadaşı var ve umarım seni hiç kaybetmez :)
Soran+1 yılumarım:Dteşekkürr ederm ince ve güzel sözlerin için inşçsenide hakeden ayakları ve de heryanı güzel ve iyi kalpli olan birini bulursun ya da varsa öyle biri çok mutlu olursunuz sohbet için teşekkürr ederim saygılar iyi günler..=)
Cevap sahibi+1 yılvar gibi de bakalım neyse sonra konuşuruz ya da konuşmayız burda bitiririz. çok güzel bir ilişkin var ve burdan arkadaş edinmeyi, ona yanlış yapmak olarak görebilirsin bunu anlarım. o yüzden zaten gizliden çıkmadım ve özelden konuşmayı teklif etmedim. sohbet için ben de çok teşekkür ederim, çok güzel vakit geçirdim. umarım başka bir soruda yine karşılaşırız. çok mutlu ol güzel insan, dikkat et kendine iyi günler :)
Soran+1 yılçok teşekkürr ederm bak burdada aynı şeyleri düşünmüşüz wallahi saol çok düşüncelisin bende çok güzel vakit geçirdim sende kendine dikkat et mutluluklar iyi günler =)))
Cevap sahibi+1 yıl5 yıldız veriyim dedim de çoktan vermişim zaten :D hadi çok uzattım seni sıkmadan gidiyim artık. başka bir soruda karşılaşırsak zaten seni tanırım ben üslubundan. hoşçakaaal :)
Soran+1 yılne sıkması en iyi cevap seçtm ne demek yaa inş.hoşcakal:D
Cevap sahibi+1 yılfark ettim çok teşekkür ederim :D bırakıp gidesim de gelmedi seni sohbetin çok hoş diye :D kusura bakma çenem düştü haha :D
Soran+1 yılne düşmesi ayıpsın gayet güszeldi sohbetn teşekkürr ederm :Diyi günlerrr=)
Cevap sahibi+1 yılyine yazmışsın yine hatırlattın kendini güzel ayaklı güzel insan haha :D gidiyim mi yine :|
Soran+1 yıl:Dteşekkürrlr ara ara giriyorum şu ks ya anca gördüm yazdıgını :D
Cevap sahibi+1 yılhiç problem değil ama sen benden sıkılınca söyle bir daha yazmyım :D yoksa kanım kaynadı ya yüzsüzlüğüm tutar hep yazarım haha :D
Soran+1 yılne dmek yüzsüzlük haksızlık etme kenedene çok memnun oldum konuştugumuza:D
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum ben de çok memnunum zaten ama sohbet bittiği halde yazmaya devam ediyorum diye en sonunda kızcaksın diye korkuyorum :D
Soran+1 yılyoo neden kızıyım bende yazıyorum sonuçta gördükçe :D
Cevap sahibi+1 yılO da dogru ya haha :D senle arkadas, dost falan olmayi cok isterdim ama sevgilin izin vermez yakin erkek arkadasa hakli olarak. Hep gizli olarak kalcaz ne yazik ki of :D
Soran+1 yılmalesef böyle arada girdkçe yazarım zaten nadir grp çıkıyrm şu siteye :D
Cevap sahibi+1 yılEvet bu cok kotu cunku sohbetin cok hos ve konusmaya devam etmek isterdim :D
Soran+1 yıliyi bayramlar diliyorum=)
Cevap sahibi+1 yılCok tesekkur ederim bayan, cok incesiniz :) size de iyi bayramlar :)
Soran+1 yılbende teşekkürkr ederm o sizin inceliğiniz:D
Cevap sahibi+1 yılkibarlıktan kırılcaz yalnız :D üstünden 13 gün geçti hala bakım yapıyo musun ayaklarına yoksa sıkılıp bıraktın mı? :D
Soran+1 yılhala hergün bakım yapıyorum hiç sıkılmam asla :D
Cevap sahibi+1 yılseninle değil de ayaklarınla yakından tanışıp arkadaş olabilir miyim izninle? hahahahaha :D
Soran+1 yılpuahahaha:D.D
Cevap sahibi+1 yılnapıyım seninki kadar güzel ayaklı arkadaşım hiç yok :D yani çok güzel ayaklılar var da seninki kusursuz tek ayak bence ülkemizdeki :D
Soran+1 yılwalla benmkde fazla hastalık boyutunda bakıyorum ama genede memnunum saol sen hangi ildendin bu arada ben adapazarı sakarya yani:D
Cevap sahibi+1 yılben İstanbul ama pendik yani kocaeli sayılır haha :D bir gün senle görüşmek isterim ama ayakların kusursuz diye değil senle iyi anlaştım diye yani iyi arkadaş olduk diye hahaha :D
Soran+1 yılahaha inş.=))))))geçen hafta pendiktydm arkdşm evi var oraya gelmiştik ablası dogum y<apmştda bebek görmeye ahhaa:Dbizim üni ben her hafta izmit istnbldaym fenaln filan gezmeyi severm yani:D
Cevap sahibi+1 yılhadi ya tüh keşke görüşseydik :) zaten dışarda görüşceğimiz için ayaklarını görme fırsatım olmayacak malesef :)
Soran+1 yılinş.bir gün görüşürz ben şimdi çıkıyorum misafirlge gtcz gene grdgmde görüşürz inş.ben nadir giriyorm buraya:D
Cevap sahibi+1 yılgirdiğinde mutlaka yaz senle konuşmak çok keyifli :D tırnaklarına da kırmızı oje sür bu soğuk havalarda içini ısıtan bir renktir haha :D çok dikkat et kendine görüşürüz hoşçakal :)
Soran+1 yılhep sürerm kırmızı oje ::Dsende kendine çok iyi bak yazarm sende yaz hoşcakal:D
Cevap sahibi+1 yılhep sürerim dedi ya hep sürerim dedi :D bir öpücük de ayaklarına o zaman :D hadi git sen geç kalma konuşuruz sonra yine güle güle :D
Soran+1 yıl=)))))güle güle<3
Cevap sahibi+1 yılson mesajı ben yazıyım girdiğinde yeni mesaj gör ki hemen cevapla <3
Soran+1 yılşimdi anca gördüm anca girdim cevapladım:D
Cevap sahibi+1 yılşansıma hep ben burdayken yazıyosun bayan güzel ayak :D
Soran+1 yılkaç yaşındydın sen ben yeni hesap açtım orda fotomda var ekleyim seni sonra silerim olmadı=)
Cevap sahibi+1 yılaa çok iyi olur ya yalnız silerim kısmını hemen söylemeseydin bari ya tuvalet kağıdı gibi hissettim kendimi haha :) yaşım 21 senin?
Soran+1 yıliki dk çık gizliden ekleyim=)
Cevap sahibi+1 yılekle çabuk hadii :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
fetişler nerdesiniz goşun goşun :D gökte aradığınız yerde bulduk :D
17 Yorumla
Soran+1 yılama ayak cidden çok önemli bazılarnn ki berabat uzun parmaklar çirkin ayaklar off bak iğrenç adamı şeyden soguturlr:D
Soran+1 yılçok haklılar bence ama ayak en başda gelir ayak güzelliği insanı şehvetlendrr çirknlği bitirr:D
Soran+1 yılahaha yorumunuzu çok sevdm ve çok güldüm oda dogru :D
Soran+1 yılsaolun valla donuyoz gyyrm iyi bakyrm:Dyorumda güzelmiş dogru demiş arkdşn sizde saglıcakla kalın hoşcakaln saygılar=)
Dişler,eller ve ayakların bakımlı olması önemlidir benim için
07 Yorumla
Soran+1 yıldişlerm dzgün ve bembeyaz onlarada çok özen gösterrm el ve ayaklarmada .d
Soran+1 yılevet mutlym puan olştrmada ben kendm için çok önem veryrm saolun:D
Soran+1 yılöyle olyrm zaten:D
evet hadi iyisin gene :D
127 Yorumla
Soran+1 yılama çok önemli bencede :D
Soran+1 yılayak çok önemli aynen yaa:D
Soran+1 yıl:Dayy yazık kıza :D
Soran+1 yıliyi yapmışssn ama çok komik:D
Soran+1 yılo konuda çok haklısın şevknn kırılmasndan iyidr toupuklu ayakkabı ayakalrdan daha seksi bazen dogru ahaha:D
Soran+1 yılahaha evet:D
Soran+1 yılahahaha ayy süperrrmişşş:D
Soran+1 yılayak görnce kaçan adam daha iyi olur ahahaha:D
Soran+1 yıl:DD.D:D:D.D
Soran+1 yılonu mu düşüneden allah ne diyim sana çok güldüm yaa:D
Soran+1 yılayyy yarabbim hakkaten öyle çok komik olrdu ama herkes sapık derdi kaçardı bee o da kötü :D
Soran+1 yılyarısı kaçar yarısı gelirdi kızlarn :D
Soran+1 yılyeter yeeter:D
Soran+1 yılwowww:D
Benim içinde çok önemli...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:Daynn
+1 yılÇok dikkat etmem ama erkek ayağı gibi de olmasın.
01 Yorumla
+1 yılkesinlikleeee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri