bu soruyu cok once sormustum, suanki durumdan bahsedeyim:
hoslaniyormus, ve suanda birlikteyiz :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay ne mutlu.
Bende 12 ciltlik "onun senden hoşlanıp, hoşlanmamasını anlamanı sağlayacak" veya "onun sana neden baktığını anlamanı sağlayacak" veya "onun sana niçin gözlerini kaçırmadan baktığını" veya "böyle olayı bilmeyip ve görmediğimiz halde, o çocuk acaba senden hoşlanıyor mu diye oooo piti piti şeklinde yapılan tahminlerin" ne kadar doğru cevap olduğunu ve senin bu yorumlar doğrultusunda, "onun senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlaman konusunda" yararlı ve içi dolu olan fikirleri o güzelim beynine kazıyacağını ve istediğin sonucu sanki alırmışçasına 1000 Xper puanı harcamanın ne kadar "boş iş" olduğunu yazacaktım ki..
Gerek kalmadı sanırım.
(Bu arada yukarıda kurduğum kafam kadar cümlede bir nokta bile yok gençler, farkettiniz mi?)
O.O
İnsanlar bir birlerine sinyal gönderirler farkında olmadan, bu hepimizin başına gelmiştir hani yolda giderken kafamızı çeviririz ve biriyle göz göze geliriz işte o kişi size hoşlanarak bakmıştır ve bilmeden bir sinyal yollamıştır bakışmak hoşlanmanın işaret dilidir.
hangi ortamdan tanışıyorsunuz? ortamda yalnızken gülümseyerek, gözlerinin içine, uzun uzun mı bakmıştı. ben oralı olmadım, aptallık :(
neyse sonra tekrar aynı ortamdaydık. ben arkadaşımla konuşuyordum. ara ara bakıyordu. daha temkinli, daha çekingen tabii ki.
ama ne bileyim işte...
ne anlam çıkarmalıyım?
bende aynı durumdayım,kendi olayımda çocuğun hoşlandığı kanaatine vardım ama benimde şüphelerim var.senin durumundaysa hoşlanması bir ihtimal ama her bakan hoşlanıyor anlamına gelmez,daha farklı bir şeyler yaşadıysan onları değerlendir ya da aceleci davranmadan biraz daha gözlemle ;)
ilk adimi ben attim gibi :) bir bahane bulup numarasini aldim, sonradan kendi soyledi :)
ne ki yontem :)
cok tesekur ederim :) bol sans sanada :) gelismelerdende haberdar et :)
ay hadi hayirlisi canim insallah ya :)
Cevap
36Cevap
bakışmak, birçok şeyi anlatır aslında. bakışlarını sürekli yakalarsın tabi başta dikkatini çekmez. ama onun bakışlarını sürekli farkedince seninde ona ilgin artar. bir bakmışşın sürekli bakışıyorsunuz. tm dersin benden hoşlanıyor bu çocuk. geceleri sürekli onu düşündüğünü onunda seni düşündüğünü hayal edersin. bir gün sonra bir bakarsın bir kızın elinden tutuyor. geçmiş olsun.
benim bir kedim var bana caktırmadan bakar ben ona baktıgımda kafasını cevırır sonra ben bakmayı kesınce yıne bakar aynadan kontrol ettım ben bakmıyınca bana bakıyor ben bakınca bakmıyor aynı kızlar gıbı:P
Geçen sene bana aynı olay oldu, baktım baktım oda baktı baya sonra bir bok olmadı :D şu an başka birisi var yine öyle, ama bu daha girişken, sonumuz hayır olsun ne diyeyim :D
Bakışmak hoşlantı anlamına gelseydi,öküz trene kara sevdaydı. boş hayallere kapılmayın.
Sizin gibiler yüzünden kızlar kandırılıyor. he hoşlanıyordur kesin ama nerenden bilemem. :D
o ben de olabilirim.kültür üniversitesinde fizik dersine girmiştim.emre hocamın derslerini severim ama onun dersinde bir kızdan hoşlanacağım hiç aklıma gelmezdi.
bakışmalar her zaman o anlama gelmez.bana bakan milyonlarca kız var ama hiçbiri benden hoşlanmıyor.bence kafanı yorma böyle şeylere.
yuhh süpermiş abi :) seninle aynı durumdayım inş bizde birlikte oluruz :)
Erkeğin bayana bakmasının en büyük nedeni, onun dikkatini çekmesidir yani ondan hoşlanmasıdır. Çok kolay arkadaş senden hoşlanıyormuş gayet açık ve net :3
3 saatte anlamış.hatta günlerdir anlamamış. yuh. ilk bakışta anlamayanlarda var demek!
once goz flortu sonra flort allah tamamına erdırsın ;)
her şey olabilir sadece skmek istiyor da olabilir. bilemeyiz.
cevabini sadece sen bilebilirsin...goz goze gelince iyice dikkat et seninle ilgili nee dusunuyor bakislarindan okursun..onar her seyi anatiyor..
%90 hoslaniyordur durduk yere bakip niye gulsun lakin temkinli yaklasmak lazim
acaba tanidik geldigi icinmi yuzum? ozaman arkadaslarininda bakmasi gerekti degilmi
bi erkek bayana baktığında hoşlandığı anlamına gelmiyor, sadece alışkanlık olduğu için herkese baktığı için bakar
bayanın bir erkeğe bakması için ondan hoşlandığı ve beğendiği anlamına gelir. boş boş bakmaz yani..
walla bence " Bakmakla Aşk Olsa Öküz Trene Çoktan Aşık Olurdu"
Bakışmak, göz gezdirmek, süzmek..
Ucu açık bir eylem bu kesin bir şey söylenemez..
valla herkes için geçerli değilmiş bana bakan çocuk, gitti arkadaşıma sapıkça yanaştı , buna ne demeli.
gözler kalbin aynasıdır... bu söz kesinlikle doğrudur.
sana karşı boş değildir ama bu her şekilde olabilir
keske bakabileceğim içimi cız ettiren biri cıksa :D
gelmez sen bakıyosun diye bakıyo olabilir sen bakmıyoken sürekli bakıyomu o önemli
hoşlanıyor mudur bilinmez ama seni gözü sende orası kesin ayarlamaya çalışıyordur seni kendine :D
Bi insan sana 30 saniyeden fazla bakıyorsa ya seviyodur ya da öldürmek istiyodur :DD:DD:
Dikkatini cekiyorsun hemde oyle boyle degil gozlerini kacirma ozguveni yoksa acilmasina yardimci ol
nasil olsam ki ? sirf onu gormek icin ayni ortama gidiyorum bende. acaba, yuzum tanidik geldigi icinmi bakiyordur yoksa?
Soruyu güncellemişsin de zaten belliydi hoşlandığı ;)
ilk o mu adim atti sen mi ? bunu da ben kendim icin soruyorum :)
oooohho...o bakısmalara bakarsan hergun fıtness salonunda kac kızla ole anlar denk gelıyo..
aynen bakışmak ben senden hoslandımın belırtısıdır. ama caktırmadan takıp edeceksın devamlı mı dıye.
Allah tamamini erdirsin, ayni duruma benzer birsey var basimda, böyle göz göze gelirken çok tatli gülümsüyor ya :D
gibi gibi hoşlanmasa ya da hoşlanma ihtimai hiç olmasa bakmaz dimi
kesin hoşlanması gerekti bu anlattıklarına göre zaten, mutluluklarr..
Bir kız varrr surekliii bana bakyoooo ama oyle bir bakmadi varki benii yiycek gibii hoslanyomudur snce
Bizde aynen böyle bakışıyoruz :D ama gelmiyor öküz.
ahahhahahh
Çok güzel bakıyo demi kanki ya kocaman kocaman :'(
Bak sen böyle diyorsun :(( biz zamanında kız bize bakıyor biz de hoşlanıyoruz diye gittik yanına ve bana istemiyorum dedi :((( bu dediğim bakışma 1-1,5 ay sürmüştü :((
O gıcık olduğundan bakıyordur. Bende de oluyo bazen mal gibi bakıyolar "kime baktıydın" der gibi bakıyorum bende. Hoşlansa anlamlı bakar bir güzel bakar her bakana atlanmaz :D
iki de bir sana bakıyorsa hoşlanmış demektir ama duygusuz bakıyorsa ne bakıyon anlamına geliyor :D
6 Kasım 6.Hafta 6-0 ALTI ALTI altı... Şu anki puan farkı da "6" bunu açıklayın :))))
güncellemene sevindim bazen her bakış sevgi olmayadabiliyor
Aranıza .r.sp. p.z.v.nk girmesin.
hyr gelmez hep öyle diyoruz ama baska bir şeyde olabilir ve bu seni sevdigi anlamına gelmez
ay hayırlı olsun kızz :D
cevabını sende biliyorsun : )
sizden rica etsem :)
ewt hoşlanmıştır
hiç mi konuşmadınız ?
konustuk, hatta o sorular sordu,. nereli oldugumu, ne okudugumu hangi universite.. ama cok firsatimiz olmuyor
yüzde yüz erkeğin hoşlanma belirtisidir :)
Belki gözlerinin rengini öğrenmek için bakıyodur
güzel soru sormuşsun cevapları görelim (=
bakışma hoşlantı anlamına gelir bence .
Allah mutlu etsin :')
bi ihtimal hoslanmak .
hoşlandığı için bakıyor ya zaten :)
allah ayırmasın :D diyelimm
O zaman mutluluklar.
İyi bakalım güzel olmuş :D
seviyosan git konus abi :)
Sözsüz iletişimdir.
evet kesinlikle:)