inanin ayartmayi birakin bir erkekle duzgun nasl konusulur unuttum. size soruyorum bana fikir verin";
uzun suredir yanliz ve boslukta olan bir erkegi nasil ayartirim ?
uzun suredir yanliz ve boslukta olan bir erkegi nasil ayartirim ?
boşukdan kastın sevgilisi olmayan erkekse çok basit bunu sende biliyosun zaten de eğerkı boşlukdan kastın başka bişeyse önce onu sölede ona göre bizde söyleyelim
sevgili. e haliyle cinsellikte ama benim sorum sevgili olayi. ve hayir bilsem sormazdim
iste sorun orda disligimi nsl kullanicam siz nelerden ayartilirsiniz :) (sevgili olarak )
tam olarak ne olduğunu biraz daha açar mısın ayartmak falan sanki kandırmak istiyorsun gibi anlaşılıyor
yani onun bana asik olmasi.ilgisi olmasi boslugunu benle doldurmasi
hımmm ok
Cevap
18Cevap
Samimi davran demek istediğim içten ol ama dikkat et öyle insanlar senin gibilerin kalbini kırabilir
neden ki? klbim nasl kirar?
haklisiniz peki o obsluktan ciktiginda bana karsi birsey hissetmeyebilirmi?
Tamamiyle senin karakterinle alakalı ve ne kadar deger verdigiyle alakalı direk sana ilgi gösterebilir sana aşık bile olabilir ama bu durum bende keskin davranışlara sebebiyet vermişti bana yaklaşana baglanmıştım araya biraz mesafe girdi ve unuttum onu. Kısaca erkeği ilgi kadını ilgisizlik köle eder
ilgiye bog onu diyorsun yani kisaca ?
cok tesekkur ederim yarin iy dersler cok sagol
bunu bende öğrenmek istiyorum acaba bu işin bir matematiği var mı?
git konuş. kafa yapınız uyuşursa zaten gerisi gelecektir.
bırlıkte bıseler yapalım mı de evıne cagır kahve ıcmeye emın ol zorlanmazsın sen kadınsın ustadım unutma kadınlıgını kendıne gel erkekler senın pesınde donuyor sen bır goz kırp yeter gelırler sana
sexse açsa bir iki firikik ver yeter ama sevgiye ilgiye açsa işin zor 1. şık sizin ie çin en koley iş ama 2.ye gelince hep istersiniz ama yapamazsınız en azından çoğunuz
cevap sözlerde saklı...
Böyle bir durumda erkekle konuşma kısmını kafana takma zaten.. önce sen bir kadın olduğunu hatırlamalısın..
boşluktaki erkek habire mala vurur çünkü hayata tutunduğu dal budur.ibre tavan yapmıştır yani.bunun ilacı nedir biliyorsun..
mala vurur?
ne gibi ilac nedir sole veriyim
uzun süredir yalnız olan erkegi ayartmak kadar zor bişey yok temin ederim seni :)
Kendini cinsel bir obje gibi gösterme yeter. Sohbet et zamanla herşey olur?
gözler kalbin aynası gözlerinin derinliğinde kaybolmalısın...
Selam ver
Amacini soyle
Cok soru sorma, kendinden bahset
Smiley kullanma (Sanal ise)
tanisma zaten var. amacimi langadak soyleyip red yemek de var. smiley kullaninca ne oluyor :)?
ve farkli onerin varmi?
Farkli bi' onerim yok.
O zatenşu anayartilmis durumda okdar bosta kalan bir insan zaten bir beklenti icindedir :)
bu erkek benim :) sen nasılsın de gerisi gelir zaten
sorduğun soruya bak cinsiyetimden utandım bian nasıl bir kızsın sen anlamadım ayartmak nedir mk :D
mk neyse ayartmakta o :P
sus ergen laf soktun demi şimdi :D
ayartmanin ne oldugunu bilmiyorsun herhalde tuhaf geldiki sasirdin.
yasin 18 olmasina veriyorum.
ergenlik kac yas araliginda olur onu da sen benden iyi bilirsin.
laf sokmadim olesine yazdigim birseydi.
ama yaklasimin gicik etti :)
onuda yasina veriyorum iyi geceler
Dişiliğini kullan.Dolu da olsa bile gelir.
iste sorun orda disligimi nsl kullanicam siz nelerden ayartilirsiniz :) (sevgili olarak )
teskkurler isime yarar bunlar sagol
allahım yarabbım vallahıde korkulur sızdenn
neden oyle diyorsun simdi harun :)
bosluktakı erkek benmıyım yoksa)
AYARTMA:)) yanında oldugunu hıssettır yeter..
ilgili davran ona sürekli gelir kendisi
ver bir posta ayar olur o zaten :ÇD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar