Erkekte orta boy sınırı kaç cmden başlar? Ve sizce orta boylu erkek mi yoksa uzun boylu erkek mi size daha hoş gelir?
165 cm
170 cm
175 cm
180 cm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben uzun boylu erkek istiyorum diyen kezbanlarımız iş başında yine. Biz de uzun boylu kızlar istiyoruz da yok işte. Olsa da +1.75likle çıksak!
yorum için teşekkürler kardeşim.
yanlış hatırlamıyorsam türkiyede erkeklerin boy ortalaması 174 gibi bir rakamdı. kızlarda da 1.60
doğrudur kardeşim yorum için teşekkürler.
Topuklu giydiğimde kafalarımız aynı hizada olmasın. Yine bi' omzuna geleyim en azından.
+183
hanımefendi orta boy dedim.hollanda değil burası
yinede yorumunuz için teşekkürler.
Bunu diyen kafamın hizasına gelse bi' de. Haha güldüm.
Kişisel tercihim neden -175'leri bu kadar geriyor ki? Sizi de beğene minik hatunlar olur elbet.
Ancak o hatun ben değilim...
Sevgiler.
-175ler değil ama iqsu düşük olanlar geriyor fazla uzatmayalım istersen.burası Türkiye.
-1.75 mi :D
Hayalindeki boy aralığındayım canım. '' Raad ol ''
Şimdi senin boyunu tahmin edelim.
Bir erkeğin omzuyla tepesi arası 15-20 cm'dir. E sen bir de topuklu halini kast etmişsin. 7 santim topuk giymiş olsan. Eder 22-27 cm. VE erkek için ideal boyu +1.83 olarak belirlemişsin.
Yani senin boyun : 1.56-1.61 arası. O da maksimum yani.
185 boyum var kız arkadaşımın 155 baya zor iş topuklu şart:):)
malmısın? ortalama bir erkeğin omzu ile kafası arası en az 22 cm 'dir 15 cm ne. ben 73-74 üm de omzumla kafam arası 27 cm
erkek dediğin uzun boylu olacak bücür erkek hiç sevmem
doğru diyorsunuz :D uzun boylu erkekler ölüyor,bitiyor sana zaten :)
yorumunuz için teşekkürler bu arada.
yorum istedim ama kısa boylu değilim amma velakin kısa boylu erkeklerede bücür dedikden sonra ince bir yorum beklemen abes bence.
tamam o zaman benim dediğimde kötü bir yorum değil.atarlanan yok bu arada.
iyi geceler.benim düşünceme göre kötü bir yorum değil.en azından bücür kelimesinden daha az onur kırıcı.
sevimli bulduğun şeyi sevmem diyorsun.oda iyi :)
ama iyi niyetlisin onu anladım.neyse.
çok didişdik :D
hakkını helal et
takip ediyorum seni artık :D
Estağfurullah efenim :) o sizin iyiliğiniz :)
Aynen Tom hardy , Jonny deep ve birsürü Holloywood yakışıklısı bücür demi o yüzden kızlar ölüyor. Bu arada boyum 178 önemi de yok ama sen kimsin ki bu kadar acımasız yorumlar yapıyorsun? Bir düşünsene bir çocuk mesele 165 ve senin bu yorumunu görüyor boyunu düzeltemez demi? Gerçekten yani boy güzellik tamam da şu yaptığın yorumdan sonra bence hiçbirinin önemi yok...
Cevap
7Cevap
TR standartlarında gözlemlediğim kadarıyla 175 orta boy erkek için.
eyvallah kardeşim yorum için teşekkürler.
Kadınlar 1.60 boy ortalamalarıyla yine sınırları zorladı. Kesin bilgi.
Geçen görüştüğümüzde topukluyla mıydım, nasıldım? O kadar bekledim ki, unutmuşum.
Ayrıca 5 cm ile tahtım sallanmaktan kurtuldu haha.
:)
Bukowski olmasa işin yaştı beyb ahah.
Cob diyecektim, elim alışmış beybim.
Erkekte orta boy 1.65 ten başlar arkadaş bende 1.65 im ama çoğu uzunlardan delikanlıyım evelallah Adamlık uzun boylulukla ölçülmez bunu iyi bilin Polis alımlarında da boy şartı erkeklerde 165 e indirilmeli adaletsizlik olmamalı...
170-180 arası orta altı ve ustu kısa ve uzun
yorum için teşekkürler.
1.75 bence...
yorum için teşekkürler.
180 idare eder 185 orta 190 iyi 195 çok iyi bu arada boyum 196
Kardeşim sen standart dışısın 175-180 arası normal 173 falanda kısa değilde yine ortaya yakın. 196 boyunda olmak istemezdim
1.85-1.90 arası orta boydur. 1.91 ve üzeri uzundur.
Salak mısın sen
Matematik hocanı skeyim
175.3 cm orta boydur erkekte
yorum için teşekkürler.
1.75 iyidir bence
yorum için teşekkürler.
170 cm .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar