Evet kızlar , karışan erkek mi daha sempatik, karışmayan erkek mi ?
Karışmadan duramam diyen baylar ?
Karışmadan duramam diyen baylar ?
Zorlamayla olmaz. Beni seven zatenbenim istedigim gibi kendi istegiyle giyinir. Ne istedigimi bilir bende onun icin canimi veririm daha ne
karısmiym karismiym derim ama .. cıkarırsa karısırım tabi bizde delikanlıyız semt cocuguyuz yani :)
Aşırı olmadığı sürece karışsın ama ağır laflar etmesin kıskandığını dile getirsin kıskanılmayı ve sahiplenilmeyi seviyorum çünkü
Kıskanılmak değer verildiğinin açıklamasıdır bence de
Aynen her kızında hoşuna gider dozunda..
Karışsın kıskandığını önemsediğini ilgilendiğini belli eder bu. Ama öyle abartıp kabadayı triplerine girmeye de gerek yok.
Güzel cevapp
Cevap
11Cevap
Karisir Mini giyme tayt giyme cok dar pantolon giyme babam bu kadar karismiyor ... Onu anliyorum koruma amacli ama bazen deli ediyor sonra anliyor hatasini ben de boyle yuvarlanip gidiyoruz :)
karışsın. ama benim karakterimi yaşamımı farklı bir boyuta sokacak ölçüde olmasın. yani beni değiştirmeye çalışmasın. gömleğindeki bir düğmenin açıklığını ortaya koyuyorsa çok işimiz var. işte o ince çizgiyi yakalayabilen erkek candır:)
Gömleğin düğmesine karışmıcak da tokanın rengine mi karışacak?
Her giydiğine de değil canım yok etek diz altı olacak yok askılı giyilmeyecek falan derse anlaşamayız herşey günümüz modernliğinde olmalı.
karışırım 4.5 sene magazacılıkta çalıştım
onun zevkleri kötüdür allah bilir :D
Karışmasın arada söylesin ama çokta abartmasın yani :)
Çok dekolte olursa ucundan dokundururum. Karışmak haddim değil. Zaten görüştüklerim nasıl giyineceğini bilen insanlardı.
karısıcak turde gıyınmedıgım ıcın bu konuda sorun yasamayız
Sadece cirkinse söylerim daha güzelini beraber seceriz onu giyer yoksa kısaymıs uzunmus diye karısmam .
karışsak sanki çok dinlerler :)) karışmasak başka dert heheh ama bence herkes nasıl giyineceğini bilir
Karışsa suç karışmasa suç ah biz kızlar :D
Kesinlikle :D
Karışmam ama denk geldiğim sıkıntıdada karışmak hakkım
tabikide karışmayan ben bu zamana kadar karıştırmadım karıştırmam da
karışmam ama bir yere kadar.ve de yerine göre tabii
Yerine göre davranan,dozunu kaçırmayan erkek
İkisi de ölçülü olmalı :)
karışsın meshebı geniş olmasın :P
Karışsan olmaz karışmasan hiç olmaz
Karışsın ama adam gibi abartmadan.
karışmasın,ben ne giyeceğimi bilirim
Bokunu çıkarmayan erkek.
karışmayan erkek candır <3
Karışsın ama abartmasın.
Heee
Karışmasın ben nasıl giyineceğimi bilirim.
Çok bencil :D
Kızlara sormuş.
Gidiyorum...
kıskanç erkek :) <3
karışmasın
Abartmayan erkek.
karısmayan
.
ıkısıde degıl bence
GitGiyinBence
Karışan erkek ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?