Konuşuruz bir ara dedi

merhaba.3 haftalık başlayan bir ilişkim vardı.bunun 10 gününü ayrı geçirdik benim tatilde olmam nedeniyle.kendisine görüştüğümüz süre içinde çok şımarıkça davrandım.sürekli tersliyordum hem başbaşayken hemde arkadaşlarının yanında.en son terslememde o da bana karşılık verdi sözlerle ama benimki kadar ağır laflar sokarak değil.benimde zoruma gitti ağlayarak bulunduğum ortamdan ona görünmeden çıkıp gittim.sonra dan o kadar üzüldüm ve pişman oldum ki dayanamayıp aradım ,sms ler attım.ama o cevap vermedi.iş yeri telefonundan aradım o numaraya cevap verdi .olmaz dedi ben olgun bir kız istiyorum dedi seninle huzurlu değilim dedi.arama dedi.ben yine 24 saat sonra sms attım.bunları yapmamın nedeni onu yürekten sevdiğimi fark etmem.bir karç sms den sonra yanıt verdi.eleştirdi suçlad beni.içimden gelen samimi duygularımı yazdım.lütfen kötü bir cevap yazma kalbim ağrıyor yeterince üzüntüden dayanamam dedim.o da konuşuruz bir ara dedi.sizce arayacak mi?
Güncellemeler
+1 yıl
bugün iş çıkışı görüşeceğiz.dün gece 1 saate yakın uzunca konuştuk.daha doğrusu o konuştu.ağzına gelen her hakarette bulundu.çok kötü oldum.bakalım nolacak
Güncellemeler
+1 yıl
cumartesi günü görüştük.herşey çok güzeldi.yanlışı doğruyu herşeyi konuştuk.hatta elle elle bile tutuştuk.akşam beni eve bıraktı.gece uyumadan önce de mesajlaştık.amaaaaa dün hiç aramadı.ben 1 defa aradım ve 3 kerede mesaj attım.halen ses yok.çok ilginç...
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi mesaj attı.kafam karışık diye
Güncellemeler
+1 yıl
zaman istedi.
Güncellemeler
+1 yıl
1 aydır herşey güzel giiyordu.taki dün akşama kadar.konu konuyu açtı mesajlaşırken evliliğe gteridm o da taktın bu evlilik konusuna dedi bende kızıyorsun diye üstüne geliyorum dedim.bırden arama beni dedi. olgun olamdıüım ve çocukça davrandığım için.acaba kendisinin bir ilişkiyi aniden mesajla bitirmesi çok mu olgunca bir davranış?
Konuşuruz bir ara dedi