Sevgilimden soğudum ama ayrılmak istemiyorum

meraba arkadaşlar ben yaklaşık 10 aydır biridiyle görüşüyrm bnce çok mütavazı aileme yakışr iyi hoş bir insan, fakat ben ilk zamnlar severken ona aşık iken,şimdi değilim.ondan soğudum eski heycan yok bnde artık. giyinişi , güzelliği faln herşeyi gözüme batar oldu. ama o bni çok seviyor eminim ayrılrsam çok çok üzülür.ve bu sene üniversite sınavına girecek üzülüp,bu üzüntünün hayatını etkikemesini istemiyirum.ama işte ben zor duruma düşüyorum. aslında herşeyiyle bana uygun ilk başta bni çok seviyo hiç üzmüyo ne desem tamm der ailemide çok sever kısacası tam evlenilecek insan.bnde istyrm aslında mutlu olayım seveyim aşık olayım gördüğümde heycanlanayım mutlu olayım yannda diye ama olmuyo işte.lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım ? :( ve bn bu soğuk dönemde bir kıza ilgi duymaya başladım onunda büyük etkisi var oda aklımda ama bnsu anki cktiğimla beraber olsam daha mutlu olcağımı dışunuyrm ama yinede ayrılık hep kafamda.ne yapayım beraber olmak istediğim ama heycan duymadığım bir insan ile devam etmelimiyim.bnsu ano ilgi duyduğum kız için daha çok heycanlanıyrm zatn o kızla tanışana kadr sevgilimle bu kadr kötü değildim

Sevgilimden soğudum ama ayrılmak istemiyorum