Ruh hastası erkekler...

Sevgilimle 1 ay önce ayrılmıştık 1 ay boyunca işte bir o saçmaladı bir ben en sonunda arayıp özür diledi konuştuk barıştık dün gece onda kaldım iyi vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte olduk konuştuk barıştık falan sonra akşam oturuyoruz bu telefonuna bir oyun indirmiş onu oynamaya başladı fena sarmış neredeyse 1 saat sürekli oynadı o arada da üniversiteden eski bir arkadaşım mesaj attı bana sevgilim de bu çocuğa sinir olur hiç sevmez neyse baya bir konuştuk bizde sürekli oyun oynamasına sinir oldum ben konuştukça o oynadı ne yazıyo o kadar bu saatte falan diye trip attı ama kavga etmedik neyse uyuduk gece sabah kalktık kahvaltı yaptık ben hazırlandım eve gidicektim o da arkadaşıyla buluşacaktı neyse beni durağa bıraktı gayet normal sarıldık ayrıldık yoldayken baktım mesaj attı işte sehpanın üstünde dolu paket sigaram vardı bulamıyorum diye görmedim ben dedim ya işte yok sehpadaydı çöpe mi attın diye sinirli sinirli konuşmaya başladı alttan aldım valla ben sigara falan görmedim canım niye atayım dedim cevap vermedi 5 saat sonra baktım mesaj işte arkadaşınla konuşman nasıl gidiyo aşkım demiş bende sinirlendim iyi gidiyo aşkım valla dedim bütün gece konuşmandan belliydi zaten dedi bende napalım bütün gece oyun oynayınca birileri sıkıldım dedim bende evet tabi haklısın ama kim başladı önce ben mi sen mi dedi sinirlendim bunu mu bahane ettin şimdi durdun durdun yeter senle mi uğraşcam ne halin varsa gör dedim bana işte yok düzgün konuş ne derdin var baksana şu laflarına ne konuştun lan onla bütün gece dedi arkadaşım o benim aramızda bişey yok ama eminim 1 paket sigaradan daha fazla değer veriyodur dedim allah bilir sigaramı da naptın bakmadın mı atarken salak mısın falan dedi ne biçim konuşuyosun sen ya falan dedim bak yeni düzeldi aramız bozulmasın demeye başladı sinirlendim defol git ne halin varsa gör umurumda değilsin uzak dur benden dedim yok işte kes lan düzgün konuş ileri geri konuştu cevap vermedim gece de ne o o çocuk daha mı cazip geldi diye mesaj atmış facebooktan daha önce çıktığı bir kızı eklemiş falan ruh hastası mı bu ya özür dileyeceğine neler yapıyo napabilirim burnu sürtsün hasta mı kafayı mı yedi derdi ne bir türlü anlam veremiyorum...
Ruh hastası erkekler...