Ağdacılar jilet kıl dönmesi yapar derler,jiletçiler ağda kıl dönmesi yapar der. Hangisine inanayım ben?
En korktuğum şey kıl dönmesi apse falan. ona göre kullanacağım.
En korktuğum şey kıl dönmesi apse falan. ona göre kullanacağım.
İşin ucu ticarete baktığı için ikiside birbirini kötülüyor. Mantık yorarsak eğer ağda kökünden çektiği için deri altından gelen kılın nasıl yönlenceği belli değildir. Jiletle alınan kıl ise deri yüzeyine sıfır kesildiği için sorun çıkartıcak gibi görünmüyor.
Aslında en iyisi lazer ile tamamen kurtulmak...
Birazda paradan bahset :))
jilet kıl dönmesi yapar çünkü dikkatli düşünecek olursanız ağda tüyü kökten yukarı doğru çekerken jilet ise sadece yontar ve aşağı eğimli yapar...
kıl donmesı amelıyatı kotudur; bırkac kere ızlemıstım. En ıyısı lazer yaptır.
Ayrıca jılet; koku kalınlastırır ve sertlestırır.
Agda ıse dıkkatlı olman lazım bazıları yapar.
Epılasyondanda uzak dur.
Para bırıktır lazer yaptır
Zaten en korktuğum ameliyat falan.. Jilet aynen özel bölgeyi özellikle sakal gibi yapıveriyor,ağdada temiz ve uzman birini bulmak şart başıma neler neler geldi. Arkadaşlarımada aynı şekilde. Epilasyonu hiç denemedim,lazere parası tuzlu :)
Aslinda olay cok basit,kili dogru yonde cekersen sorun yasamazsin,genelde yanlis yone cekilem killar yara olur bir sonraki zamanda da apse yapar ama agda jiletten daha iyi goruntu olarak
Cevap
4Cevap
bence en iyi kıl dönmesini aylar sonra arayan eski sevgili yapar
Kıl dönmesine çok korkmana gerek yok ameliyat 15 dakika sürüyor girdim biliyorum :D
Nerendeki kılları alacaksın ona göre söyleyeyim ?
Ya ne gerek var ameliyatlara falan :)
Arkadaşımda oldu 4 tane genital bölgede apseli bir şekilde hemde. Ağdadan kaynaklı. O yüzden sordum
Yani bende kıl dönmesi çok oturmaktan oldu bilgisayar başında. Jiletten falan nasıl oluyor bilmiyorum. Nerene vurucaksın jileti ya da ağdayı ?
Belli bir bölge için sormadım ya hani bacaktada genital bölgedede çıkan gördüm herhalde aldırılan her yerde çıkıyor :)
Yani kıl dönmesi dediğin şey genelde %90 popo kısmının üstünde olur hani bu çatal bölgesi diyorlar ya orada. Çok dar giyinirsen çok oturursun ve orası terlerse kıl dönmesi olma olasılığı artar. Ama böyle jiletti ağdaydı falan bilmiyorum oluyormu. Sen istersen iple almayı dene :)
Arkadaşım genital bölgesinden oldu demişsin benim de genital bölgemde 2 tane var ameliyat acıtıyor mu?
Kılları kökünden alan şeyler batık yapar
jilet...Allah'ım yaaa kısaymış cevap:S
Jilet yapmio galiba
jilet berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar