Bu karma olayı gerçek midir?

Abi.Buraya tüm samimiyetimle yazıyorum size.Benim bir sevgilim vardı ant.dan bana yapmadığını bırakmadı i*ne. 2,5 sene çıktık ayrılalı çoook oldu şimdi başka biriyle beraberim yaklaşık 1,5 senedir ve mutluyum çok şükür eskisinden ayrılalı kaç sene oldu bilmiyorum saymadım yani tamamen unuttum. Yalnız bu o... ç.. bana yapmadığını bırakmadı lan çok üzdü çok ağlattı sapığın tekiydi zaten tek kaşlı b*k çukuruna düşmüş gibi tipi vardı. neyseee gel gelelim soruma canlar şimdi bu karma olayı cidden var mı? yani benim yüzümden o da acı çekmiş midir? aralarda mesaj atardı en son faceden eklemişti sonra ben bunu sildim paat diye en son golü ben atmıştım ona yeni sevgilim varken. Nolur bana ergen falan demeyin ben 21 yaşındayım merak ediyorum sadece toparlamak gerekirse o kadar acı onun yanına kar kalır mı? whatsappten falan bakıyorum arada mutlu falan yalnız benim sevdiğim grubun bir şarkısının sözünü sürekli whatsappte durumuna yazıyor o grubu benden öğrenmişti.. sevgi yok zerre içimde sadece karma gerçek mi onu diyin bana?
Bu karma olayı gerçek midir?