Bir erkeğin hoşlandığını ya da size neden baktığını nasıl anlarız?

Benim kuzenimin düğünü vardı düğünde benden 2 yaş büyük eniştenin kardeşiyle bikaç kez göz göze geldik. bundan önce nişanda yani 1 yıl önce ne ben ona bakmıştım ne de o bana incelememiştik birbirimizi. ama nişandan sonra annesi seni ogluma alıcam vs. halası bizde de bir merve var ama böyle hizmet etmiyo filan baya muhabbet oldu diğer kuzenler dalga geçmeye başldı o da şunu sever bunu yer şöyle yapmış vs. klasik şeyler biraz :) ama çocuk sempatik ne yalan söyliyim :Dd her neyse düğünde bikaçkere bana bakarken gördüm ama denk gelmiştir dedim. bu sefer bende baktım tabi dikkat ettim yani :D bir ara annesine bişey dedim ona bakmadım o da ordaydı ben gittikten sonra ona bişey demiyince annesine hemen ne dedi ne dedi filan dedi. düğünden sonra kuzenm filan evlenen değil ama. siz oynarken hep sana baktı çaktırmak için ara ara saga sola baktı ama baya süzdü resmen filan dedi. diğer kuzenlerde benzer şeyler dedi. en şaşırtan beni annem kızm emre sana baktı durdu seni isticekler galiba dedi güldü :d halası tuvalette sıkıştırdı sizden yine kız alcaz bilmemne dedi :D her neyse sizce bu çocuk benden hoşlandımı yoksa sadece merak ettiği için inceledimi vs. her neyse işte öyle bişeyler deyin işte düşüncelerinizi bekliyorum :))
Bir erkeğin hoşlandığını ya da size neden baktığını nasıl anlarız?