Hadi herkes platonik aşk hikayelerini anlatsın

Soru açık platonik aşk hikayenizi anlatın , ben başlıyorum.

Aşk, dünyadaki güzel şeylerden biri.

Bu nimet şimdiye kadar yaşadıklarımla bana göre ikiye ayrılıyor.

Birincisi Ümit : İşte bu ilk gülüşte aşk.

Onu ilk gördüğümde bir sey hissetmedim, daha sonra (büyük ihtimal hormonlar yardımıyla) deli gibi aşık oldum. Onun için akşam üzerleri spor yapacağım ayağına fotoğrafçının(orda çalışıyor hâlâ daha) önünden geçtim.Ona ne zaman bakmaya çalışsam göz göze geldik.Sonra bir gün para bozdurmak için benim çalıştığım yere geldi.Onu görünce benim xxx'im başım ayrı oynuyor tabi.Neyse ben ''bi bakayım'' diye kalktım ama heyecan tavan.Kasayı da açamadım zaten.Bu da güldü tabi bana.Gitti sonra ben twitter a böyle sacma sapan tivitler yağdırıyorum Tabi bu çocuğun twitter ı yoktu(yani inşallah ).Facebook'tan da ben ekledim.Mesaj bile atmadı beyefendi.Daha sonra okullar açıldı.Hangi okula gittiğini bulmak için ben xxx'imi yırttım.Facebookda bir bolu endüstri yapıyor bide xoxox endüstri yapıyor.Bizim okulda xoxox endustriyle karşı karşıya hatta ben endüstri servisine biniyorum, bizim okuldan çok kişi olmadığı için.Neyse sonra bu salak yyyyy endüstri yaptı, şimdi gel de dövme.Bi gün yine faceine bakarken ne göreyim paşam gitmiş Hilal diye bir şırfıntıyla çıkıyor.Kesin benim ahımı aldıkları için hemencecik bitti.

En çok dinlenen şarkı:You-The pretty reckless

-Bu çocuk sayesinde başladım Taylor Momsen dinlemeye sonra bu kadına da aşık oldum.

Tip: Apaçimsi, saçları erkeğe göre uzun yani boynunda gibi bir sey , aslında saçını arada bir dikmese gideri vardı.Yakışıklı cocuk ya bu yıl bile görsem içim gidiyor.

Küçüktüm daha o zamanlar , şimdi çocuk tarzını değiştirdi.Sokaktan gecerken arkasından ıslık çalasım geliyor.O Apaçi gitti yerine taş gibi bir çocuk geldi
Hadi herkes platonik aşk hikayelerini anlatsın