Sizce beni seviyor mu?

yaklaşık 3 yıldır tanışıyoruz... onu gördüğüm ilk andan beri ona tutuldum ilk başlarda geçici bir hiss diyem sandım geçmdi onu sevdiğimi ona söyledim sonra çıkmaya başladık ama çok az sore sonrası bana çok dürüstça hala eski sevgilisini unutmadığını söyledi ama bütün bunlar 3 yıl önce yaşanda sonra arkadaş olarak kaldık ama zaman geçtikçe aramızda güçlü bişeyler olamaya başladı sanki bazan kavgalar ettik ama her ne olursa olsun yine barıştık bir birimizden kopamadık ben onu hep sevdim unutmaya çalışdim başka biriyle çıktım ama olmadı yapamadım ayrıldım onunda bundan haberi oldu biriyle çıkıp ayrıldığmı öğrendikten sonra nedense bana daha çok değer vermeye daha sık konuşmaya başladı zaman zaman biraz yakınlaşma oldu gibi aramızda artık dedim bu sefer bana beni sevdigni söyleyecek dedim ama hiç olmadı hep karıştı kavga ettiğimiz zaman hep o benden özür diliyip konuşmaya başlıyor bana özel mişim gibi sözler ediyor bazen çok umütleniyorum ama bazende hiç bişey yok muş gibi davranıyor aklım hep karısıor işte bizim 3 yılımız böyle geçti takii gecenn hafta benim doğum günümde saat tam 12de bana güzel bir mesaj attıp doğum günümü kutladı sonrada bana süpriz yapıp doğum günü partime geldi ya bilemiyorum artık ha bide unutmadan şunu söyleyimm bu çocuk tanıdığım bütün erkeklerden çok farklııı çok masum ve dürüst.. bide çok utangaç yani her istediğini dile getiremez...bilemiyorum artık sorum özelikle siz erkeklere sizce bana karşı bir hissi varmı? ha bide şunu söyleyim eski kız arkadaşı filan artık o hikayeler kapandii o kıza karşıı sadece 3 yıl önce bişeyler hiss ediyordu şimdi unutu gitti... bide 3 yıldır kimseyle çıkmadı... şimdi lütfen söyleyin sizce seviyor mu?
Sizce beni seviyor mu?