ben birine karşı bi şeyler hissediyorum ama bunun ne olduüunu bilmiyorum aşık mıyım yoksa sadece hoşlanıyo muyum nasıl anlıcam lütfen aşık olduğunda anlarsın demeyin
:D
:D
Sana birşey diyem mi yaşın büyükse ve ciddi bir ilişki peşindeysen birine karşı birşey hissediyorsan yada öyle olduğunu sanıyorsan hayat şartlarına kendi şartlarına bak ona göre yol cız kendine.. Duygusallıktan az birşey uzaklas sonra karar ver lanet olsun yas ilerliyor insan hayatın ömrün ne kadar kısa olduğunu görüyor yazık etme kendine bunu söylemek istiyorum hıh
En garanti cevap, kim ne derse desin:
-gece uyumadan önce onu hayal ediyorsan, rüyanda onu görmek isteyip, sabah ilk kalktığında o aklına geliyorsa aşıksın.
Gün içi strese göre değişir ama olay budur
onu gördüğünde heyacanlanıyorsan ama seni sevdiğini bilmek ya da senle ilgilenmesi hoşuna gidiyorsa sevgili olmaktanda korkuyorsan ama arkadaş kalmakta istemiyorsan ne istediğinide bilmiyorsan onla bir kere sevgili olmayı dene eğer halen merak ediosan ondan sadece hoşlanıosundur ya da sadece kendini tatmin etmek için onu seviomuş gibi hissediosundur
o aklına geldiginde kendi kendine sırıtıyosan aşıksın.
Cevap
10Cevap
anlaşılmaz bi duygu..
mal mal kendi kendine gülüyorsan aşıksın..
aşık değilsin bennce.sadece hoşlantı var.aşık olsaydın eğer emin olurdun kimseye sormazdın.zamanla olursun
mal mal hareket etmeye mantıksız konuşmaya başladınsa tabi o kişiye karşı aşıksın demektir, birde elin ayağın titrer ve üzgün olursun nedense ama hep onu görmek istersin yinede
onu kaybetmek korkuyorsan, başka birileri kafanı meşgul etmiyorsa oldun sanırım
hep yanında olmak ıstersen özlersen kıskanırsıyorsan gecmıs olsun asık olmusun...
Gözlerini kapat 500e kadar say sonra aç aklına o geliyorsa aşıksın
Anlatacak kelime bulamıyorsan aşıksın.
Onunla beraber mi olmak istiyorsun ne düşünüyorsun onun hakkında?
hayranlık olabilir mi?
Anlamaya çalışıyorsan değilsindir.
Hoşlantı.. Biraz daha ilerlerse aşka dönüşür..
kafan güzelmiş gibi hissediyosan, geçmiş olsun.
Abayı yakmışsın sen!
Bunu onu kaybettiğin zaman anlarsın ne olduğunu
acıtıyor mu seni?
bazen çok sinirleniyorum,ağlıyorum hatta ilk defa uçuğum çıktı dudadğımda sıkıntıdan ama o seni sıkıyo bırak vazgeç bakma ona diyemiyorum çnkü biliyorum ben o gözümün önündeo ludğu sürece ona bakmakdan kndimi alamıcam yada onu düşünmkten hem acıtsa bile mutlu da etmiyo değil ki
aşk değil sevgi
aşk
kendine sorarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar