Aşkım senin kullandığın parfümün aynısından kendime aldım deyince neden erkek parfümü aldığını merak eden arkadaşımın aldığı cevap senin kokunu yastığıma sıkıyorum yastık senin gibi kokuyor gibi şeyler demiş
Soruyorum bu kız romantik midir?
eger aralarinda cinsellik yoksa pek mantikli olmamis bir sozdur ya da bir yerden duruyo etkilemek icin yazmistir. fakat eger ki birlikte oluyorlarsa, sevgilinin kokusu ile uyuya kalip sabah uyanmak vardir ki iste o an saclarindan yayilan kokuyu olmadik zamanda, uzakken bile beynin sacma bir yerde duymus gibi tepki verir... bu da onu cok ozledigini belli eder.
Uyumam için parfüm şişen yokluğunu aratmıyor demek istemiş bunu anladım :DD
yani yanımdan hiç ayrılma sana çok güveniyorum hatta bir teks ana güveniyorum sen yanımdayken başıma hiçbir şey gelmicekmiş gibi hissediyorum beni hiç bırakma sana ihtiyacım var seni çok seviyorum seni bana çeken birşeyler var ve bunu kokuna yoruyorum... demek istemiş
senin kokun benim nefesim olmuş. gece hayalin yetmez somutlaştırarak kokunuda yanıma alıp öyle uyumak istiyorum seni senden çook istiyorum demiş. benim ol demiş kız aşıık :)
Cevap
2Cevap
bak arkadaşım kadınların çoğu için sevdiği insanın kokusu çok değerlidir ben kendimden biliyorum kadın sevdiği yanında yokken bi giysisinin kokusunu içine çeker onu yanındaymış gibi hissetmek ve azda olsa özlem gidermek için ben aşık olunca aşık olduğum insanın mutlaka bir giysisini isterim ve onu özlediğimde koklarım ve bu benim için önemli bir şey
Kız duygusuzca söylemiş demişsin. Sen mi karar verdin buna ?
Duyguları taşarak soyledıyse seviyomm senı demış.
Duygusuzca söylemışse adamı kafalamaya çalışmış o zaman:
yada çok pıs kokuyorsun arada yıkan bi duş al burnumundan gıtmedı pis kokunda demiş olabılır ::: P
yani seni çok seviyorum demiş resmen sevgilim bana gelip böyle bir şey dese ben evlenme teklifi ederim :D düşün yani...Arkadaşın çok şanslıymış bence ilişkisinde ciddi düşünsün düşünmüosa :D
iste bu sacma geldi bana... ee ayni parfum baskasinda varsa ona da mi dalarsin derdim ben... senin kokunla diyince insana herkesin farkli gelen kokusu sanmistim... cik cik olmadi bu
Kız aşkını itiraf ediyo siz hala kızı yoruyosunuz yahu...
Seni o kadar seviyorum ki kokunu her an içime çekmek istiyorum. Kokun sayesinde yanımdaymıssın gibi hissediyorum ve guvende hissediyorum diyor olabilir :)
romantiktir ve çok çok çok aşıktır kokusuyla bile mutlu olan gerçek bir aşıktır
yahu ne anlam çıkaracaksın, kız çok fena aşık olmuş işte, bunu anlatmaya çalışıyor...
e sana göre. hadi ikinci anlam çıkaralım, kız 'senle sevişmek istiyorum' demenin dolaylı yolunu bulmuş. e kız zaten oğlanın sevgilisi değil mi, niye şaşırıyoruz olaya:))
''ben yanında değilken, başka kadınlarla uyuma'' demek istiyor olabilir..
romantik tabi ki nasıl bu sözü anlamadı arkadaşın
parfüm güzelmiş yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar