Sevgilimden ayrıldım lütfen yardım edin, ne yapmam lazım?

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce kız arkadaşımdan ayrıldım. 3.5 yıllık bi ilişkimiz vardı.. ilk yıl aramızda kavgalar oluyordu. çok tartışıyoruk. Tek suçlu bendim ama bunu da her zaman sevgilime söylüyordum. çok pişman olduğumu keşke o hareketleri yapmasaydım dediğimi söylüyordum. zaten o ara okulumun uzadığı kesinleşmişti ve depresyona girmiştim. Hatta sevgilimle psikoloğa bile gittik. 6 ay ilaç kullandım.

sonra eski halime döndüm.artık aşırı sinirlenmiyor o sinirlendiğinde alttan alıyordum. hatta o dönem benden ayrılmak istedi ama ailelerin araya girmesiyle barıştık. daha sonra 2.5 yıllık içinde aramız gayet iyiydi. çok da iyi anlaşıyoruk. ben onu ailemle tanıştırdım yüz yüze annem babam abim.. bu yıl içinde de aramızda çok nadir de olsa ufak tartışmalar oluyordu ama hemen barışıyorduk fazla uzatmıyorduk.

geçen sene okulunu bitirdi mezun oldu. mezuniyet günü annesi ve abisiyle tanıştım. okulu bitti gitti sonra ben hala buradaydım çünkü okulum uzamıştı. daha sonra sevgilime ücretli öğretmenlik çıktı yaşadığı ilçenin bi köyüne gitti o gün köye giderken benimde facebook ve msn şifrelerim çalınmıştı bu olay daha önce de olmuştu ve başıma kötü olaylar gelmişti bu yüzden o gün çok canım sıkıldı ve sevgilimi arayamadım. Aradım ama o çoktan köye gitmişti. Anlayacağınız o gün ilgisiz davranmıştım. bana bi 20 gün küstü bende çok özür dilediğimi pişman olduğumu onun haklı olduğunu kendisine söylüyordum.

Daha sonra aramız tekrar düzeldi.hatta bu sene formasyon dersleri için 2-3 haftada bir buraya geliyor ve yanımda kalıyordu yanımdayken çok iyiydik çokta güzel anlaşıyorduk. benden şikayetçiydi sigara içmem öğleye kadar uyumam onu rahatsız ediyordu. daha sonra bir gün ben yineye öğleye kadar uyurken beni aradı ve yine sinirlendi öğleye kadar uyumam onu sinir etmişti. 3-4 gün küstü bana benimle soğuk soğuk konuşuyordu sonra barıştık benimde sınavlarıma az kalmıştı zaten sonra bir gün gece 11 civarında aradığımda benimle buz konuşmaya başlamıştı

ben de şok oldum hayırdır canım bu gün istemeden yanlış bir hareket mi yaptım dedim. bana verdiği cevap şu idi: dün gece bir rüya gördüm ilk yıllardaki tartıştığımız günleri hatırladım ve senden soğudum dedi. 1-2 gün uğraştım ama nafile benden zaman istedi ben de verdim ama o zaman sürecinde msn ve facebook şifresini değiştirmişti. Aradım sordum niye böyle bir şey yaptın dedim. o da bana canım istedi yaptım dedi o arada da bana senden ayrılmak istiyorum dedi telefonunu kapatmıştı. 2 gün sonra buraya geldi benimle konuşmaya sebepleri söyledi geçmişi unutamıyorum ve senin okul bitmedi askerlik iş güç dedi. iki medeni insan gibi konuştuk bazı eşyaları vardı onları aldı gitti. Ben daha sonra annesiyle abisiyle iletişime geçtim onlar da sevgilimle konuştu ama nafile kararı kesindi.

ilişkimiz çok ciddiydi aileler biliyordu hatta ayrılmadan 2-3 gün önce bu yaz aileleri tanıştıralım gibi bir konu konuşmuştuk. ayrılmadan en son 1 hafta önce formasyon dersleri için yanımdaydı ve aramız çok iyiydi. Hatta telefonda mesajda aşkım seni çok seviyorum diyordu birden ayrılmak istediğini söyledi. Artık telefonu kullanmıyor hatta annesine bi daha sizi ararsa savcılığa suç duyurusunda bulanacağını söylemiş annesiylede çok iyi anlaşıyoruk bu dönemde annesi bana mücadele et bırakma onu diyordu. ne yapmam lazım bana yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
kendimi affettireceğim ama uzakta ailesine sizi bi daha ararsa savcılığa vereceğim demiş annesiyle konuşurken annesi söyledi. bide bana seni sevmiyorum diyor beni sevmeyen insanı nasıl yeniden kazanacağım ki.
Sevgilimden ayrıldım lütfen yardım edin, ne yapmam lazım?