Derste sürekli bana bakıyor

Dershanede bir kız sürekli bana bakıyor ilk önce tik sandım fakat ne tarafa oturursam o tarafa doğru kendi açısını ayarlayıp yandan bakıyor sürekli ilk günden beri.

Bir gün sonra bir şeyden çıktı yanına oturabilir miyim dedim olur dedi.

Hiç birşey konuşmadık hocanın yaptığı soruyu yazamadan geçti hoca ben yaptım ve kıza uzattım buyur yaz diye kız hiç oralı bile olmadı bende bozuldum. Bir daha yanına oturmadım.Bozulmuştum çünkü bizimde gururumuz var. Diğer günlerde (1-2 gün sonra) bana sürekli bakmaya çalıştı. Sınıfta sessizdi hemde çok hanım hanımcık duruyordu bir kız arkadaşı geldi ve ağzı açıldı bol bol konusuyor. Hanım hanımcık olmadıgınıda anladım biraz yırtıcı :). Bir konusmasından bir konusmasında sırtını kız arkadaşına dayayarak bizim sevgilimiz yok tabi bizi seven yok falan dedi. Tenefüstü o ara bende bişeylerle meşguldüm dedim acaba banamı geliyor bu laf ? çünkü sınıfta baska erkek yoktu o an. ama elinden telefon düşmüyor mustafa diye biriyle mesajlaşıyordu. Ama bana baktığına eminim.

Sizce bu kız hoşlanıyor mu yoksa ego tatmini mi yapıyor ?

Bende kendimi ağırdan satmayı düşünüyorum direk gidipde seninle konusmalıyız ya da daha yakından tanımak istiyorum diyemem yok öyle bir dünya

Sizce bizden bir cacık olur mu?
Derste sürekli bana bakıyor