Sevgilimin yakın arkadaşından hoşlandım ve sevgilimden çok yakışıklı biri, hoşlandığımı o çocuğa söyledim, benle buluşmak istedi, sevgilimden habersiz yemeğe çıktık ve onunda bana karşı bir şeyler hissettiğini öğrendim, üstelik bana hediye almış, kafam çok karışık bana sürekli mesaj atıyor, kararsızlık yaşıyorum ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
canım dikkat et o çocuk sana tezgah yapıyoda olabilr hoşlanmıyoda olabilr yani bilerek yaptığını anlayamazsın bu sefer gider sevgiline söyler sen kalırsın ortada ona çok dikkat etmelisin ama kalbini dinle hangisi seni daha mutlu edecek bende eski sevgilimin yakın arkadaşyle beraberm şuanda ve çok mutlym ama biz o çocukla ayrıldıktan sonra oldu tabi gelişmeler :D ama sen tart ölç hangisini sevdiğine karar ver daha doğrusu hangisi seni daha çok seviyo ona bak artıları eksilerine bak :)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Kisiiksiz. Diyorum ask sevgiyi alarm ama sevgilini aldatm acesaretini gstrdgn kadar ayriln acesaretii gsterseydin ayni seyi sana yapsalar ne yapqrdin. Ask sevgi senin onuruu asmis ne denirki artik ya geri don ya da kewin kez bitir ikiyuzluluk yapman ncak senin zaraina olur ilerde bunun cezasini cekersin
00 Yorumla
bazıları çocukça yorum yapmş demekki yarası var o kişinin bir kişnın yaptgı hatayı yedgın kazıgı bütün erkklere mal edemzsin ne bir erkke kadınsız yapar nede bir kadın erkeksiz yapar karşılklı doğal ihtiyaclılar brbrlerine erkek bir evin temeli kadın bir evin diregi gbidir temlsiz ev direksiz tavan olmaz
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2 senedir sevgilimle birlikteyiz diyosun sonrada 1 aydır arkadaşıyla tanışıyoruz diyosun 2 senelik sevgilini 1 aydır tanıştığın ve sırf yakışıklı diye ona koştuğun için allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın dostum
32 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklı evet ve sevgilimden de düşünceli ama sevgilimden de vazgeçemiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
39Cevap
:) yuh... Belkide sevgilin yaptırıyordur... ne malum hoşlandığı... böyle sevgilisini deneyen insanlar var. Eğer yaptırmıyorsada eminsen çocugun senden hoşlandığına... ya ikisini terket git kendine temiz bir sayfa aç.. ya da ikinizde geçin sevgilinin karşısına anlatın biz hoşlanıyoruz birbirimizden..böle böle deyin...Yaptığınız çok ayıp... Aynısını sana yapsalar söylecegin etmeyecegin beddua olmazdı...
10 Yorumla
+1 yılSevgilin dediyin senin sevgilin olsaydi onun arkasindan zaten bisey ypmazdin , iki erkek arkadasin arasina girmekde ERKEKLERIN CODEXINI boyzuyor! O iki erkek senin icinde önemliyse ozm ikisindende ayril . Suanki sevgilinden ayrilmicaksan ve devam beraber kalcaksin yapdigin saygili deyildir karekterin varsa zaten ayrilirdin cünki onunla beraber oldugun sürece aklinda arkadasi var ve bulusdugunuz . Tavsiyem ayril . Nr deyistir hediyesini geri ver !
00 Yorumlaayrıl sevgilinden ne halt yersen ye birlikteyken söylüyosun hoş ayrılsan da söylemen birliikte olman yanlış arkadaşı sonuçta. ama diyosan gönül anlamıyor ayrıl da öyle ye yiyceni. töbe töbeee. o arkadaşı da saygıyla selamlıyorum öyle arkadaşın ...dıtttttttttttttt . bu ne yav erkek diye geçinmesin yavşak. başka kız mı kalmamış. kızım sana da diyorum başka adam mı yoktu ? yazık ya sırtından bıçaklanmak bu olsa gerek.
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşınız ile aranızda gerçek bir duygusal bağ var iken başka bir insanın fiziği nasıl sizi sizden alabilir. En fazla hoş bulup, geçmez miydiniz. Ya gözünüzün sevgisi ile gönlünüzün sevgisini ayırt etmeyen bir bayan olduğunuz için size ilgi duyan her insana ilgi gösterebiliyorsunuz, ya da erkek arkadaşınız ile aranızdaki bağ güç kaybetti ve mesafelendiniz kendisine karşı...
?01 Yorumla- +1 yıl
Ama yanıtınızı paylaşmadınız...
ya şu tip merakınden kendınızı bı kurtarın ALLAH adını veryom bn sana desemkı sevgılını bırak bununla çık yarın bununla sevgılı oldgunundada başka yakışıklıya asık olcan bunuda bırakcan herkesın tıpı bırbırınden farklı sn bu durumu ölene kadar yaparsın bıraz krıterlerını genişlet gercek ask istyosan
00 YorumlaSevgilimden daha yakışıklı diyosun, daha düşünceli diyorsun hemde sevgilinin arkdaşı ikisi aynı anda idare etmen imkansız, illa cuvallarsın 3 nüzde zararlı çıkarsınız. Birde sen sevgilinden daha yakısıklısını gordugun zaman ona yönelme cesaretini gösteriyorsan sevgilinden de ayrılma cesaretini gösterebilmen lazım.
10 Yorumlayaptığın çok kötü bir şey biliyorsun değil mi? aynısını sana yapsalar neler yaşardın bir düşünsene. bir an önce sevgiline bu yaptığını anlatmalısın. ya da az biraz yürek sahibiysen bir an önce ilişkini bitirmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılama sevgilimi seviyorum onu da
ama bence davranışın yanlış.. sevgide hangisi ağır basıyorsa ve kalbinin sesini, ritmini dinle gene dolayısıyla bu beslediğin sevginin karşılığını hangisinde çok hissediyorsan ona karar ver ve.. diğerini bırak..
10 Yorumla
+1 yılBak senın gıbısıne benım yasadıgım yerde o* derler o erkegede adam degıl i*ne derler eger adamsan o cocuktan ayrıl dıyerenede mesaj atma bıraz gurur olsun . Aslında namus 2 bacak arasındakı kan degıl ruhta olan bişey
10 Yorumlapardon ama ikinizinde yaptigi serefsizlik hani hani bazi kadinara oruspu diyolar ya benc e senin bu yaptigin o*luk o cocugun duygulariyla oynamaniz tam bir serefsizlik utanmadan daha yasilikli diyosun sen tipemi bakiyosun kalbemi hani tipe bakiyosan senin cok isin var kizim yasik valla böle insanlara aciyorum
10 Yorumlaoha be oha arkadaş ne oluyor. Arkadaşlarıda mı tanıştırmayalm*ama sende suç cok az var en buyk suc o sevgılnn arkadaşı olan ıbnede.Söyle bir an önce ayrıl daha fazla kandrma adamı
10 Yorumla
+1 yılYuh diyorum sana, bu kizlarin sonu ne olacak, biraz utanmalisin kendinden. Biraz maddiyata degil de maneviyata onem verin si kizlar. Merak etme senden cok var.
10 YorumlaLan birde erkeklere çapkın dersiniz, kadınların bu sinsilikleri erkeklerin en temiz dürüst saf duygularını aldı, o yüzden hep kötü gözler bakar oldular kızlara neden senin gibi kaşarlar yüzünden, Bari ayrıl sevgilinden bu ney lan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim başıma böyle bir şey gelseydi ikisindende vazgeçerdım.bo olaydan şunu anlardım demmekkı sevgılımı yeterınce sevmıyorum ve gönlum kayıyo.ama oda arkadaşı ıkısınıde düşürmezdım bırbırıne.ıkısıylede goruşmezdım
10 YorumlaAçık sözlü olup en azından kendine saygın varsa sevgiline olanları anlat,kim bilir ne yıkım yaşayacak ama söylemen en doğrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılküçüklükten beri arkadaşlar olacakları düşünebiliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorum
sen hala kafam karışıkmı diyorsun öncelikle sevgilinde ne kadar süredir berabersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene olacak arkadaşıyla 1 aydır takılıyorum nerdeyse
+1 yılne yapman lazım bilmiyoruma ama biran önce yapman lazım sevgilin durumu öğrenirse ikinizide öldürmeyebilir evli değilsiniz sonuçta ama biyerlerinizi kırabilir ölsem daha iyi die allaha yalvarabilirsiniz bu yüksek bir ihtimal bnce
00 Yorumla
+1 yılsevgilin bunu öğrense ne olur zannediyorsun psikolojisi bozulur sevgilim en yakın arkadaşımla beni aldatıyor diye nasıl insansın be kızım sen yazık la sana
02 Yorumla
Soran+1 yılöğrenmesini istemiyorum ama sevgilimi de seviyorum
- +1 yıl
kawasaki ninja 250r'yi bile geçmişsin sen ne diyim barı iki arkadaşın arasını açma onları boşver bana gel barı yani bu olaydan karlı çıkan ben oluyum ne diyim :D:D
+1 yılArkadasinin sevgiliyle bulusan adamdan sen ne bekliyosun ki.Ayrica nasil guvenebiliyosun
10 Yorumlakızlar sonra bize diyorsunuz neden güvenmiyor neden aldatıyor diye maalesef bunları yaşayanlar ise hep hak etmeyen kişiler oluyor
00 Yorumlavay arkadaş sonrada va efendim erkekler vefasızlar aldatıyorlar falan fişman, merak ettim sevgilinle beraberken arkadasıda yanınıza geldiğinde nasıl davranışlar içinde oluyorsun, :)))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılikinizde çok fenaymışsınız sizden ırakta ve uzakta ikiside aynı kelime ya la... kafanız allak bullak olsun emi buluşamayım bir daha kenafer gözlüler.:) :)
00 Yorumla Kendine olan saygın için ikisinden de uzak dur birinden ihanet ettiğin için diğerindende yakın arkadaşına ihanet ettiği için.
00 Yorumlabence birşey yaşanacaksa bile o cocukla birlikte sevgilinle konusup durumu acıklayın ve yolunuza devam edin aldatmanın bir anlamı yok
010 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. site eski ispanyol pembe dizileri gibi (: kim kiminle belli degil
00 Yorumlabir süre sonra çok mutsuz olacaksın...
eminim şuan aklının ucundan bile geçmiyordur ama hayat işte...12 Yorumla
Soran+1 yılama o çocuk yanında kendimi mutlu hissediyorum
Sevgilinden ayrıl. Yoksa daha çok üzeceksin anladığım kadarıyla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. sevgilinden yakışıklı ise senden daha güzelini bulunca gitme ihtimali yüksek
00 Yorumla
+1 yılSen kimseye yar olamazsın. Yarın yeni sevgilinden daha yakışıklısını bulur onu sevgili edersin kendine. Bu böyle ölene kadar sürer.
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten sevgilinin yakın arkadaşıysa bence hiç yanına bile yaklaşma seni deniyo olabilir yani
02 Yorumla
Soran+1 yılbenden etkilenmiş çocuk, kendi ağzıyla söyledi, öpmeye bile kalkıştı, beni görünce seviniyor çocuk
- +1 yıl
Çocuk ileride yüzüne vurdugunda freedomforever söyledi dersin :D
+1 yılsevgiline gidip benden sana yar olmaz kardeşim sen temizlerle takıl, ben iğrencim de.
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle gerekiyor
+1 yılHeh bak sevgilinde yatsaydın kaşar olmazdın,ama bunu yaptığın için öylesin kusura bakma...
00 YorumlaEğer onunla sevgili olduğunu, şu anki sevgilin öğrenirse, ikisi yakın düşman olacak.
00 Yorumla
+1 yılher nekadar sen hataliysan sevgilinin arkadaşi senden fazla hatali davraniyor... insan arkadaşinin sevgilisine yan gözle bakmamali...
02 Yorumla
Soran+1 yıletkilenmiş o da benden tek taraflı değil yani
- +1 yıl
O zaman daha ne bekliyorsun. Mükemmel bir aşk kapında.Özgürce dilediğini yaşa onunla ve onu mutlu et.
+1 yılİnşallah erkek arkadaşın öğrenir ve sana güzel bir*çeker
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle sevgilim dediğin adamdan ayrıl, yoksa senin yüzünden çok kötü bir durum yaşanabilir.
00 Yorumla
+1 yılCevap sayısından görüleceği üzere...Aşkı Memnu dizisinin neden çok izlendiği anlaşılmıştır...
00 Yorumlaya kusura bakma ama hediye nedir, neyi kutluyorsunuz? bence çocuk iyi bir arkadaş değil, sanada iyi bir arkadaş olmayabilir.
00 Yorumla
+1 yıliksini idare et bir süre :D sevgilin öğrenirse terk eder öteki zaten biliyor sorun olmaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbiseyi hickimseyi takmadan icinden geleni yapmalisin burda herkes disardan konusuyor kkmse icini bilmiyor ki ne derece sevdigini kimse bilemez seviyosan birakma ne engel varsa olsun
00 YorumlaUtanmadan anlatiyosn bide :D
00 YorumlaAllah korusun lan bu ne.
00 YorumlaArkasından iş çevirmişsin artık öldürmezse iyidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılhaberi yok sevgilimin
+1 yılHanginiz aşçı hanginiz bahçıvan ;))
10 Yorumlakendinden utanmalısın bence
10 Yorumla
+1 yılMaymun iştahlımısın o sevgilin seni kesse yeri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılyok artıkk bu yaptığın neysee...
00 Yorumla Kadın Adamı Rezilde Eder Vezir de!
10 Yorumla
+1 yılHoşlandığın erkek ile aşkı yaşa ve mutlu ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimden de ayrılmak istemiyorum seviyorum onu
- +1 yıl
Hale bak ya.
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. yapacağını yapmışsın daha ne yapcan yaaa :)
00 Yorumla
+1 yılırıspılık yolunda ilk adımlar :D
20 Yorumla
+1 yılFazla mal göz çıkarmaz.
00 Yorumla
+1 yılbir hediyyemi kafan karıştı kardeşş boşver
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabikide düşünceli biri
sen kaşarsın oda p**evenk bu kadar kolay
10 Yorumla
+1 yılRezalet bir durum
00 Yorumla
+1 yılSenin elinde değilki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş idare
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok midesizsnz ya.
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılAdam mısınız
00 Yorumla
+1 yılBaşın dertte
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi