Esmer
Sarışın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adriana'ya yakışır da sana yakışır mı bilmem :P
Şu an sarışın bir bayan olduğum için sarışın diyeceğim :D
Şaka bir yana yakışır ama koyu olsun rengi.
Ya tonu koyu benim fizikte güzel bikinide yakıştı bence ama şimdi aa kırmızı giymişler esmere gidermi demesinler arkamdan diye soruyorum
Giy giy sıkıntı yok
Yakışmaz sana çingene gibi olursun su kızın resmini de atma yakışmamış yani git turkuaz yasa Nil yeşili su yeşili falan al o yakışır
peki bordodamı yakışmaz? o attığım kızdaki gibi değil rengi benim bikininin, çok daha koyu
Koyu tenlisin açık giyeceksin ki güzel olsun koyü daha kötü beyaz al turkuaz al bunlar yakışır
bence 3. lik adriana lima olanın rengı daha cezbedici ve seksi.Esmer tene kırmızı bence daha çok yakışıyor
ee? :)
Cevap
17Cevap
ya benim fizikte sorun yok sadece hep sarışına yakışır diyorlar ya ondan sordum
adrianaya yakışmamışmı
taşıyabilmekle alakalı. ikisine de yakışır ama yakışmayabilir de
kırmızı herkese yakışır bence. esmer, sarışın, siyah, beyaz, herkesin giyebileceği bir renk.
Bikiniyi hiç bir bayana yakıştırmıyorum helâlinden başkasına kendini teşhir etmek hiç bir bayana yakışmıyor
bence giydikten sonra herkes sana bakacağı için ve kırmızı olduğu için sana herhangi bir şey söylemeye gerek yok.
Kırmızı bikini seksi dolgun m.emeli pürüzsüz bacaklı kılsız vajinalı çıtır kızlara yakışır eğer bu özellikler sende varsa sana yakışacağından hiç şüphem yok
ama sarı saçlımı siyahmı
Siyah saçlı
kesinlikle beyaz tenli kahverengi saçlı kızlara yakışıyor aşırı güzel oluyor esmere kırmızıyı yakıştırmam sarışınada yakışır ama esmer yok onlara beyaz bikini hoş oluyor
Offff bikinilere bak! :DD hepsi harika :DD esmer sarışın diye düşünceli olma bence. Giy gitsin. Kesinlikle yakışır o bikiniler. O bikinililer benim hayalime girecek gece artık :D
Ikisinede gider bence tek sartla tenlerinin peynir beyazi olmamasi
almışsın işte bikiniyi güle güle kullan
sana yakışmaz desek geri mi vericeksin yani boşver
sarı çizmeli kezban teyze yalanını zikeyim
Tenim Adriana lima'nın teni dedim diyemi öyle diyorsun? Gerçekten öyle aynı renk, ya bildiğin bronz ten işte.
Nedense hiç beğenmedim...
hangisini?
Hepsini...
Her ikisine de yakışır.
bana yakışır mı yaa ?
Sana daha böyle açık pembe falan :D
sarışına yakışır .
Kumral sarışına yakışır ..
esmere daha çok yakışmış
önemli olan şekli rengi o kadar önemli değil
Esmer rengidir ama burda sarışına..
renk önemli değil
taşıyacak kasa lazım bunları
ahhh ahhh biki olasım geldi şimdi :)
Beyaz tenliye gider.
Esmer foreverr :P
denemedim ama ne giysem yakışıyo lan bana
Necip abiye.
Anlamadım ?
bana yakışmaz heralde sana yakısır
:) Sarışınamı esmeremi
haa orasını okumadım. esmere yakısmaz bence sarısına daha cok siyah yakısır beyaz hiç olmaz mal meydanda olur :D
Sarışına yakışır :))
Sarışın
alayına gider
Sarışına gider.
Çok yakışmamış, az yakışmış, kırmızıdan bahsediyorum tabi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar