Bir kız bunu neden der ?
Aslında bunda anlaşılmayacak ne var diyebilirsiniz ama malum kadınlar tuhaf canlılar anlamak güç.. :)
Aslında bunda anlaşılmayacak ne var diyebilirsiniz ama malum kadınlar tuhaf canlılar anlamak güç.. :)
maymun g.t. benziyosun diyecek hali yok kibarca fazla kırmadan tak sepeti yoluna demenin değişik bir soylemi işte
zaten ayrılmıştık evet :)
ben çirkinim sen yakışıklısın demek bay anlayıpta anlamadım gibi yapan.
Tabi soru kalıbına bakınca öyle ama verdiği ince bir mesaj var mı acaba ben mi anlayamadım ondan sorduydum.. :)
belki içten içe onunla sevgili olursam başka kızlara bakar diye düşünüyordur.
hımm belki de evet.. ama sonra kendi aldattı beni :)
ciddi misin? unutabildin mi bari?
evet unuttum zor oldu ama 2 yıl geçti.. şimdi yeni bir ilişkim var.. :)
güzel o zaman. peki neden şimdi sordun bu soruyu?
aklıam takıldı... çünkü ondan sonra ve şimdiki ilşkimden önce 4 kızla daha çıktım 2 yıllık süreçte.. ama hiç yolunda gitmedi... bilmiyorum ama bir anda aklıma takıldı ve bu sözleri anımsadım nedense.. acaba yakışıklı değilim de bir çıkar maddi çıakr için mi yaklaşıyorlar.. çünkü fotoğrafçılık yapuıyorum elimde milyarlık ekipmanalr var.. acaba işte ?!
Cevap
3Cevap
bana 2 gömlek büyüksün demek.
Kızlardan gelen yorumlara bakılırsa demek ki bir şey ima etmeden direk söylemiş o zaman.. :) ayrılmıştık ztaen :)
yakışıklı değilim ki.. :) hani yakışıklı olsam haklı lan diycem de değilim :)
çirkin değildi öyle aşırı da güzel değildi... kedi gibi kızdı :)
yaa nasıl desem sevişken bir kızdı :)
kediler çok smaimi ya... ama erkek kesim vardı bir ara taa ki annem rahatsız olup gönderene kadar... devamlı ayağımla ilişkiye girmeye çalışırdı :) bende neden ayağımı ısırıp sarılıyor diyordum... :)
sen bana yeterde artarsın demek :D
kız kenedene gvenmiyor dmek
iki nokta üst üste sonra parantezi kapa demek...
hiç yakışıklı değilsindir onun için..
Benim gözümde sen 1 numarasın demek
KİBARCA ŞUTLAMIŞ :)
evet aldatmıştı :)
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar