Her şey güzel de peki ya aşk... Lise aşkınız hiç evliliğe gitti mi; ister miydiniz ?

Birini seversin, günlerini aylarını onun önüne serersin. Bir bakmışsın seneler geçmiş o hayatına gireli. ilk çocukluk aşkıdır sizinkisi. hatta aşkta değil öylesine bir çıkmadır lise yıllarından. ama bir bakmışsın lise bitmiş yanına kopma çanları çalıyor. ailenizin haberi yok. ve o güne kadar hiç yüzük takalım aileyi tanıştıralım konusu olmamıştır. iki tarafta açmamıştır bu mevzuyu. hala kaçamak çıkıyorsunuz.

ve hiç sormamışsınızdır benimle ciddi düşünüyor musun ? diye. deseniz karşınızdakinin tavrından korkarsınız belki de bu yaşta sıkmak istemezsiniz. sonuç ya ayrılıksa bunu da bilemezsiniz. üniversite ortamı gönlü birine kayarsa diye harab olursunuz. sizinle ciddi olup olmadığını bildiğiniz içindir tüm bunlar. sormayacağım ona bu soruyu sormayacağım. ben ondan bekliyorum ileriye yönelik hayallerimizi gerçekleştirelim artık diye bir cümle bekliyorum sadece. hepsini değil. bana ait olduğunu herkes bilsin istiyorum.ama yaşa gelince 18. 16 -18 yaşında başlayan ilişkiler evliliğe gider mi? tabi daha çok sene var merak işte öyle tanıdıklarınız oldu mu sizin de . lise aşkı sonsuzlaşıp mutlu bir beraberliğe gider mi ? yada siz ister miydiniz lisedeki sevgilinizle aynı yastıkta uyumayı ?
Her şey güzel de peki ya aşk... Lise aşkınız hiç evliliğe gitti mi; ister miydiniz ?