Bebek yüzlüyüm yaşımdan 4 yaş küçük gösteriyorum ne yapcmı bilemiyorum.

Meraba arkadaşlar.Ben 18 yaşındayım liseyi bitirdim.Ama kimse 18 yaşımda olduğuma inanmıyor.Herkes beni 14-15 yaşında zannediyor.Yaşımdan küçük gösteriyorum.Ve bu yüzden de kızlar bakmıyorlar.Çünkü kızlar hep yaşlarından büyük gösteren erkeklere bakarlar veya tam yaşlarını gösterenlere :D.Yaşıtlarım taş gibi 17lik 18liklerle çıkarken bana 15 ler bile bakmıyor.Geçen berberde saçımı kestiriyordum adam sordu kaça gidiyorsun diye liseyi bitirdim dedim o da ilkokul gibi duruyorsun aynı dedi.Önceleri bozulurdum bu duruma ama artık alıştım.Arkadaş ortamlarında da sıkıntı oluyor yaşıtlarım beni küçük zannediyor benle fazla diyalog kurmuyorlar beni çocuksunuyorlar beni hiç sallamıyorlar.5 ay önce benden 1 yaş küçük kızı sevmiştim sonra kızın yanına gittim konuşmaya ama teyzem gibi duruyor yanımda o derece yani.Zaten kız da beni reddetti.Beni küçük zannettiğinden sanmıştım ama sevgilisi varmış :D her neyse.Benim yaşıtım kızlar hep ablam gibi duruyor zaten :D.Herkes yılların geçmesinden korkar her sene yaşlandıkları için ben ise seneler çabucak geçsin de olgunlaşıyım istiyorum.Kız ardşm olsun istiyorum ama anca 12-13 yaşında kızlar bakıyor bana :D.Mahallede 12 yaşında bir kız var bana bakıyor sürekli kız güzel ama yani küçük onla çıksam sübyancı derler :D.Bu durum moralimi bozuyorr yani.
Bebek yüzlüyüm yaşımdan 4 yaş küçük gösteriyorum ne yapcmı bilemiyorum.