son 2 yıldır her şeyi kafama takıyorum .resmen hastalık hastası oldum, sürekli kendini dinliyorum.mesela kafamı bir yere çarpsam yalandan ya da bir şeyi unutsam ya beynime bir şey olursa ya bunaklaşır her şeyi unutursam ya bir daha matematik sorularını çözemem ya bir daha derslerimi anlamazsam ya sınavı kazanamazsam gibi düşüncelere kapılıyorum.son 2 aydır sanki bir ayağımı kısa attığımı farkettim hemen diyorum ki ya topal kalırsam ya bacağımı keserlerse .bazen belim ağrıyor ayağım uyuşuyor hemen diyorum mesela ya bel fıtığı olmuşsam ayağımı keserlerse falan diyorum.kolumla bir şey çekince kolumu keserlerse diyorum.yüzümde sivilce çıkınca iz kalırsa diyorum hiç geçmezse sivilcelerim diyorum .birde mesela her şeyi 3 kere yapma gibi bir alışkanlığım var 3 kere fermuarı açıp kapamak 3 kere kapı kitlemek ,3 kere euzü besmele çekmek gibi daha bir çok şey . ya da yaptıklarımı defalarca kontrol ediyorum .sürekli hoşuma gitmeyecek şeyler düşünüyorum ve zihnimden bunları uzaklaştıramıyorum zorlanıyorum :(sürekli kendimle mücadele içindeyim .en ufak şeyleri bile takıyorum ve kendimi çok fazla yıpratıyorum .i·nternetten araştırdım obsesif kompulsif bozukluğu olabileceğini buldum :( biliyorum psikologa görün diyeceksiniz ama öyle bir imkanım yok ilçede yaşıyorum ve ailem psikologluk bir şeyim olmadığını söylüyorlar hayatta beni psikologa götürmezler.
anlayacağınız benim bunu kendim halletmem lazım annem babamı hiç bir şekilde ikna edemem. lütfen bana yardımcı olun çevrenizde böyle biri var mı ? atlattı mı bunu ? neler yaptı ? ben neler yapmalıyım kendine uğraş bul falan diyeceksiniz ama dediğim gibi ilçede yaşıyorum ve yapacağım pek bir şey yok .malum okulda tatil olunca kafayı yeme derecesine geliyorum.artik bu durumdan kurtulmak istiyorum normal bir insan gibi olmak istiyorum.
cevab veren herkese şimdiden teşekürlerrr...
anlayacağınız benim bunu kendim halletmem lazım annem babamı hiç bir şekilde ikna edemem. lütfen bana yardımcı olun çevrenizde böyle biri var mı ? atlattı mı bunu ? neler yaptı ? ben neler yapmalıyım kendine uğraş bul falan diyeceksiniz ama dediğim gibi ilçede yaşıyorum ve yapacağım pek bir şey yok .malum okulda tatil olunca kafayı yeme derecesine geliyorum.artik bu durumdan kurtulmak istiyorum normal bir insan gibi olmak istiyorum.
cevab veren herkese şimdiden teşekürlerrr...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer