Hiç bir işi rast gitmiyor! ne işe kalkışırsam olmuyor. okadar basit şeyler ki anlatamam. özgüvenimin ösü kalmadı! fotokopi çektirmek için beklediğim kuyrukta sıra bana geliyor makine bozuluyor, minübüse biniyorum gelen geçen bana çarpıyor, bir siteye üye olmak istiyorum telefon numaramı istiyor yazıyorum yollanmıyor, sınav başvurusu yapıyorum sistem çöküyor, internetten hastane randevusu alıyorum gidiyorum ama sistemde yanlışlık varmış düzeltmemişler başka hastaneye gitmem lazımmış... ve bunu listeler kadar yazabilirim. ya hep beni mi buluyor? bir değil iki değil! her işte ama her işte oluyor istisna olarak 10 kez başıma kötü birşey geliyorsa bir kez istediğimi yapabiliyorum. her işte birşeyy geliyor başıma. yaşama sevincim kalmadı yemin ediyorum!
diyeceksinizki çok basit şeylet bunlar. ama daha başka çok şeyler var. hiç bir işimi yapamıyorum en basit işimi bile yapamıyorum. çıldırcam nolur yardım edin. napayım dalga geçenler buraya adım atmasın. oooof ağlamak üzereyim. kendimi bir işe yaramaz hissediyorum artık.
not: bunu ben abartmıyorum çevremdeki insanlar da şaşırıyorlar. ben demeden bu kadarda olmaz diyorlar
diyeceksinizki çok basit şeylet bunlar. ama daha başka çok şeyler var. hiç bir işimi yapamıyorum en basit işimi bile yapamıyorum. çıldırcam nolur yardım edin. napayım dalga geçenler buraya adım atmasın. oooof ağlamak üzereyim. kendimi bir işe yaramaz hissediyorum artık.
not: bunu ben abartmıyorum çevremdeki insanlar da şaşırıyorlar. ben demeden bu kadarda olmaz diyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer