Kul hakkına girer miyim?

on yedi yaşlarında bir aşk yaşadınız aradan yıllar geçti o evlendi çocuğu bile oldu fakat siz ondan ayrıldıktan sonra hiçkimseyle arkadaşlık kurmadınız erkeklerle.bütün günahlarınıza tevbe ettniz çünkü evlilik çağı geldi fakat sırf o kişiyle tensel bir şeyler yaşadınız diye evleneceğiniz kişi sizi tertemiz olarak bilecek onu aldatıp kandırmamak için kimseyle evlenmek istemediniz sırf hakkına girersiniz diye anlatsanız o kişi sizden hep şüphe duyar sizse tertemiz bir sayfayla başlamak istiyorsunuz evliliğe kötü olanları anlatarak değil geçmişteki.evliliğe mani bir durumum yok şükür ama ilk erkek arkadaşım safım cahilim çok da seviyorum istemesemde beni sevsin diye bazı şeyleri zorla yaptırdı bana o yüzden hakkımhelal değil.ben de o yüzden evliliği hç düşünmüyorum kimseyi kandıramam hakkına giremem gözlerinin içine baka baka diye.ben de bu yaşadıklarımla yarim olacak kişiye anlatamam .anlatmasam bana güvenecek inanacak çok sevecek. ama ben o her beni sevdiğind acaba bilse böyle sever miydi diye kendimi yiyecem.anlatsam bana hep belki farklı gözle bakacak belki ilerde başıma kalkacak. o yüzden kimseyle evlenmeyecem diyorum yanlış mı yapıyorum arkadaşlar aradan altı yıl geçti ve ben hala aynı sorudayım.lütfen bu konularda benim gibi hassas düşünen arkadaşlar cevap yazın bu soru benim için çok önemli altı yıldır cevap bulamadığıma göre. kimseyede bu derdimi anlatmadım kendi kendimi yedim bitirdim.ne diyorsunuz. evlenirsem anlatmasam ona onun hakkına günahına girer miyim
Kul hakkına girer miyim?