Sosyal aglarda tanisdik. Bir kaç gün felan oluyor.
Ona aşık olduğumu söyledim, şimdi ne yapmalıyım?
Sosyal aglarda tanisdik. Bir kaç gün felan oluyor.
Ona de ki ; Gönül bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor , bir bakmışsın baktığın anda aşık olmuşsun , nasıl olduğunu anlayamazsın. Engel olamazsın , çoğu zaman da olmak istemezsin. Akıl ile kalp yer değiştirir o anda. Kalbinin sesini dinler insan aşık olduğun da , kısa bir şekil de neden olmasın ki ? Gönül bu ne zaman kime aşık olacağı belli olmuyor. :)
Hocam adamin dibisin! Biraz uzun olmus ama güzel. Sizede zahmet oldu. Hakkinizi helal edin
Bu cevabi biraz üzerinden oynayarak yazdim.
valla bende nasıl diyecem malesef.. nerden tanıyosun kaç gündür tanıyosun.. saçma bulmuş ki nasıl demiş
aşkın nasılı mı olur ya aşığım dediysen olay bitmiştir
E yani
Cevap
4Cevap
Söyle çocuk nasıl bir şey istiyorsun?
Söyle aşk aptalı..
Söyle.
tam olarak ne söyledin , nerede ? bunları tam olarak yaz yardımcı olayım
Sosyal aglarda üstadim
Vallahi dostum cevabı pek iç açıcı gelmedi ama , hissettiklerini söylersin ama sanaldan saçma geliyor en azından karşısına geçip söylesen daha etkili olurdu
Hakliniz. Ama yolda gecerken gördügüm bir kiza söylesem...Abes olmaz mi?
E tabi orasıda öyle biraz konuşsaydınız buluşsaydın sonra söyleseydin daha iyi olurdu bu şekilde birşey olacağını sanmıyorum
Sizce kötü mü yaptim? Ama sonucta sadece sevdigimi söyledim. Cikma teklifi etmedim. Siz olsaydiniz ne derdiniz?
Sevdiğini söylemede bir nevi açılmadır , sonuçta şöyle düşün o kızda bende seni seviyorum dese siz sevgili olacaktınız dimi , ama öyle birşey dememiş sadece umursamaz bir tavırla bir sana soru sormuş , umut besleme dostum üzgünüm
Bende uzun zamandır sevdigim ve görüştüğüm kıza sevdiğimi söyledim , ilk zamanlarda olsaydı kabul ederdim filan dedi , halen ikna etmeye uğraşıyorum , bende iyi sayılmam yani
Su saatte kimse bakmaz diyordum.yanilmisim. Cok yardimci oldunuz gercekten. :-)
Harikasiniz
Sorularının cevaplarını bulabildiysen ne mutlu :) iyi geceler ben yatar
nasil oluyormu ? hı nasıl olmuyor diycektin galiba sensiz yaptığım hiç birşeyden mutlu olamıyorum olmuyor sanki bir yarım hep eksik o yüzden sev beni tülağğyyhh aşığım sana aşqıMMM
2 kısı oluyo bırı erkek bırı kız :D nasıl oluyo denır mı kızın odunuda sana gelmıs :D
Odunun ta kendisiymis
nıye la noldu
100den yaz ona bayılır.
Ne alaka simdi? Ben sizin yardimlarinizi bekliyorum. Maytap gecmenizi degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar