eşim yaşadığımız yerde tanınan bir iş adamı çok sinirli sert biridir.evine bana bağlı biri değil. sorunum şu 5 aydır birisi varmş hayatında. daha doğrusu bir kızı seviyormuş fkat kız sevgili olmak istemiyormuş. yani eşim kızın peşindeymiş ve kıza tutulmuş.her yere onla gidiyor gece eve çok çok geç geliyor.sürekli telefonla konuşuyor mesajlaşıyır aşkını dile getiriyor mesajlarını yakaldım. kıza bazen kızıyor ama yine ona mesajlar atyr onsuz yapamadığını söylüyor. geçen günlerde arkadaşlarıyla tanıştırmış.ortak tanıdıklrımızla. kızı sevdiğini onlarada söylemiş.bunları bana o arkadaşının biri söyledi önlem almam için.kızla gitmek istedgni onla yaşamak istediğini söylemiş hep mesajlarında kıza.çok sevdiğini onsuz yapamadığını söylüyor. arkadaşlar ben napacağımı bilmiyorum bunu eşime anlatamam anlatsamda bişey farketmez eşimi tanıyorum korkuyorum da ondan beni umursamaz. ben napmalıyım sizce bu kıza dediği gbi aşık olmuş olabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yıldişli bir avukata git donuna kadar al it herifin
gururun yok mu nasıl katlanıyorsun? böyle şeylerin bahsinin geçmesi bile ne kadar aşağılık bir şey
medeni kanunda kadınlara çatır çatır torpil geçildi,evlendikten sonra elde ettiği her şey üzerinde hakkın var. parasını pulunu da istemem deme, al paraları git sahillerde ye,kendine iş kur...
korkuyosan bavulunu topla,haber vermeden sktiri bas git,nerede olduğunu söyleme,mahkemeye bile gitmene gerek yok,aldatıldığına dair elinde kanıtın da olursa ne ala33 Yorumla- +1 yıl
+1 allahım bu kadar güzel mi anlatır bir insan :D
- +1 yıl
çok sert :)
En İyi Cevaplar
+1 yılEşiniz ne yazık ki tercihini yapmış.Kıza aşık olsa ne farkeder sadece cinsel arzuları yüzünden gitse ne fark eder.Bir kadın hatta bir anne olarak yapacağınız en onurlu davranış bırakmaktır.Bana sorarsanız boşanmaktan başka çare kalmamış size de.
00 Yorumla
+1 yılilk öncelikle seni uyarıyorum.herkese sorduğun ona aşık mı sizce? sorusunu bana da sorma seni paralarım.burada anlaştıysak sana şunu söyleyeyim.kızın istemediği falan yok.sadece naza çekiyor.ikisi de birbirini istiyor.kim demiş sana kızın istemediğini?nerden çıkardın bunu?
00 Yorumla
esınız bu hale gelırken sız ne yapıyordunuz, akıllı ve esını seven bır kadın asla onu kaybetmez sızdede var hatalar kanımca,adam zaten gozu karartmış arkadaslarınıza tanıstırmış... yapabılecegınız sey belkı tekrar ılgısını cekmek olabılır zor ama deneyın..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
36Cevap
+1 yılŞüphe deveyi sofralık eder. Hayatını zindan eden, soru dahi soramadığın, korktuğun birine neden tahammül ediyorsun? Yaş gelip geçtikten sonra geçmişi pişmanlıklarla dolu bir insan mı olmak istiyorsun? Üstelik aldatıldığının şüphesi varken ve kocandan hesap bile soramazken, sen evli olduğunu mu sanıyorsun? Bence sen kölesin.
22 Yorumla
Soran+1 yılona aşık mı sizce?
- +1 yıl
Bu suali benim size sormam gerekiyor, nitekim eşinizi tanımıyorum. Ayrıca, sizin yapmanız gereken fotoğrafa geniş açıdan bakmak, zira anlattıklarınızdan yola çıkarsak, aldatılmış olmanız veya eşinizin aşık olma ihtimali hayatınızı pek etkilemez. Neticede eşiniz sizi zaten umursamıyor.
offf çok kötü bir durum çk gurur kırıcı bilmiyorum aşık mıdır ama öncelikle onunla konuşmalısın bence ve bn yernde olsaydm bagımsız bir ekonomiye sahipte olsaydm ayrılık kararı alırdım ama çocuklar diyorsun belki bekara boşanmk kolay derler ama mutsuzken de durmann anlamı var mı blmiorm :( Allah yardmcn olsun
10 Yorumlaayrılıcaksın yapacak bişey yok önce sen davran aldattıgını belgele sahitlerini bul sonra hem nafakanı alırsın hemde ondan kurtulursun
24 Yorumla
Soran+1 yılbelki dedim sadece cnselk i,çin kızın peşinde ama kıza diyrmş cnsllk olsa kız dolu etrafta istekli senin peşinde olmzdım dyrmş
- +1 yıl
bak bunu yapma işte sadece cinsellik istese kabulmu ediceksin adamın tavrını her halükarda bu seni aldatmak demek lütfen kendini ezdirme ona unutmaki sn onun karısısın ve saygı görmeyi hak ediyorsun eger göremiyorsanda boşanmalısın bence sürekli 2. kadın olmayı kaldırabilecekmisin hayatın boyunca onun için sadece bir hizmetçiden başka bişey olmayacaksın resmen
+1 yılHem istemiyor tersdliyor diyorsun hemde tel. de sürekli konuşuyor aşkını dile getiriyor kıza diyorsun.! Artı istemeyen kızın yanına sürekli gidiyor ve arkadaşlarıyla tanıştırıyor! bu nasıl hikaye yaa. daha yaratıcı olmalısın.
00 Yorumlabence aşık olmuş olabilir mi diye bile sorma. Bu mesajlar bile yeter çekip gitmene.
22 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Artık arkadaşlarıyla bile tanıştırmışsa yapabileceğin bir şey yok karşılıklı evliliğinizi bitirmek hakkında konuşun
06 Yorumla
Soran+1 yılbelki dedim sadece cnselk i,çin kızın peşinde ama kıza diyrmş cnsllk olsa kız dolu etrafta istekli senin peşinde olmzdım dyrmş
Soran+1 yılhayr gizli tutuyor zaten ama arkdşlryla yakın arkadaşım diye tanıtmış önce sonra kızla tartışmışlar benmki sinirliymiş arkdşlrı ısrarla sorunca kızı sevdgni söylemiş.uyaermşda onlaı kimse blmck diye
+1 yılsadecce gecici bir hevestir erkekler uckuruna meraklıdır ablacım biliyorsun allah yardımcın olsun onunla wakit geçirmeye zorla kendını ona güzel süprizler yap onunla her ortama girmeye çalış bence
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun için biraz geç değil mi ?
- +1 yıl
geç olsu güç olmasın erkekleri daha tanıyamamış ablam ama adamı ele geçirmesi gerekiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. kız hem sevgili olmak istemiyor hem de her yere gidiyor ? bu hikaye olmamış
20 Yorumlaya aşık olmuş,yada heyecan arayışı içinde..cinsel hayatınız nasıl peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılona aşık mı sizce? eh işte norml
+1 yılHerşey ortada kendini kandırma. Ekonomik gücün varsa boşan. Eğer yoksa zula yap boşan
04 Yorumla
- +1 yıl
aşıktır. bir erkek ne kadar sert olursa olsun. sevdiğine mutlaka şefkatli olacağı an olur. bu arada soruyu ona aşık mı diye sormaktan ziyade bana aşık değil diye değerlendirmen daha doğru olur. seninde bir gururun var.
- +1 yıl
Bence bitmiş. Ama mecburiyetlerin varsa bilemem.
Eşim aldatıyor deyip ben napıcam deyip çocuk gibi ağlamak neyi çözer ki? Madem farkındasın ve saklamıyor hiçbişeyi.bırak terket eşini.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbildiğini belli etmeden bekle. eşinle yüz göz olma belki de istediğine ulaşmadığında sessizce döner gelir. ama yüzüne vurursan çeker gider
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhyr geçici bir heves elde etmeye yönelik hastalıklı bir tutku
Aldattığına dair resmiyette kabul görecek deliller topla ileride lazım olur.
05 Yorumla
- +1 yıl
Hala durum aynı mı yoksa bişeyler degsitimj. Eşinden de ayrılmak istemiyorsan yuvam bozulmasın diyorsan sana tavsiye midyatta bulunan bir papaz var. Yapistir bağlama büyüsünü köpek olsun kapında
aşık olmuş gibi..
bence bir şey yapma..
sonucunu bekle..bu adamdan sana hayır gelmez..
boşanmak isterse iyi bir maddi tazminat kopar ve ayrıl..
sonrada hayatını yaşarsın..00 Yorumlasenin adına üzüldüm. senin evliliğin bitmiş. alınacak önlem de kalmamış sanırım. sen kendi hayatına devam et öyle ya da böyle. geçmiş olsun
02 Yorumla
eşin sapıtmış ya cidden dicek laf bulamıyorum olabilr...ama sen hiç ağırlığını koymamışsın ki bu kadar rahat herşeyi yapabiliyor...
02 Yorumla
Soran+1 yıldinlemez ki kimseyi gizli gizli bunu yapıyor ama ben mesajlarını gördüm ve arkadaşlarıyla tanıştırmış aralarında kalması için uyarmış
Bence hic bir sey demeden cek git dava aç.. kanitlarinda olsun..
00 Yorumla
+1 yılSen şimdi eşinden ayrı mısın değil misin ? ona göre söyle seninle belki anlaşırım , belki ilerde evimin gadını olursun.
00 Yorumlaayrılıcaksın en kolay yolu bu .
ama kıza karsı olan sevgısı sadece arzular da olabılır.02 Yorumla
walla git kızla konuş içinde kalmasın ayrılırsanda öyle ayrıl :) baktınki istiolar birbirlerini yüksek tazmninatlı dava aç o mahkemede anlar ozman yanlışını :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapacağın tek şey ayrılmak tüm kanıtları avukata verip boşa ve donuna kadar hatta boxerını bile al derim iflah olmaz böylesi ama önce bir avukata git
00 YorumlaDeğişiklik arıyor gibi bir hali var...Ondan da yakında bıkacağı kesin...Bence sabırlı ol !
00 Yorumla
+1 yıleşini ıslayıp meşe odunuyla dovmek lazım abla Allah yardımcın olsun valla soylıcek busey bulamıyorum cocuk falan var mıbarı
00 Yorumlasen de bul hiç düşünme tekrar sana gelir gelmezse güle güle dersin
00 YorumlaNafaka denen birsey var. Aldatıldigini ispat edersen para vermek zorunda.
10 Yorumladertmi bu la ? sende üstteki komşuyla olmadı alttaki komşuyla tepiş gitsin 2dk da çözdüm işte
00 Yorumlasakın sağlam bir para koparmadan ayrılma sakııın! git çok iyi bir avukata hemen
02 Yorumla
Kız sevgili olmak istemiyor ama heryere beraber gidiyorlar bu nedemek?
02 Yorumla
Bence şuan durduğun kabahat.Bu görmezden gelinecek birşey değil.Bas tekmeyi gitsin
00 Yorumla
+1 yıl
para adamı bu hale getirir işte
para avcılarına ibret olsun :))00 Yorumlasende hata var,adama sahip çıkaydın,ama oda beter olur inşallah...bilemezsin belkide hayır olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun öncelikle. yaşta önemli andropoza giriyorsa doğal. eğer boşanmak istersen sağlam tazminat koparırsın deliller elde et ve sakla.
04 Yorumla
Soran+1 yılcinsellk içi,n kız yanaşıyor olamaz mı
Cevap sahibi+1 yılkız para için bile yanaşıyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılyaşını bilmiyorum ama andropoz etkisiyle bile hoşlanıyor olabilir. aşık olsaydı daha net belirtileri olabilirdi sanırım mesela size aşık olmuşsa o etkileri arayın onda. bazen çapkınlık takıntı haline gelebiliyor veya hoşlanmayı aşkta zannediyor olabilir. açıkçası uzaktan bu kadarı aklıma geliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir tabi bence anlat eğer döverse beni çağır ağzını yüzünü kırıyım eşinin yaş 20 boy 187 kilo 86 profesyönel vücut geliştrmeciyim ablacım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bisey yok bence bosalmalisin hemen ben avukatim bu arada bosarim
04 Yorumla
Soran+1 yılyani bekliyorum belki sadce cnsllk için kıza yanaşıyordur diye ama
Cevap sahibi+1 yılO zaman esini memnun edecen memnun etmezsen gider tabi
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum erkekler farklidir kim tahrik ederse ona gideler
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece cinsellik olsa arkadaşlarınızla nniye tanıştırsın di mi, o seni terketmeden sen onu terket, sonra o düşünsün seni katbettiği için
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldeğil bence
+1 yılsanmam sadece kızın vücüduna aşık olmuştur onun için cinsel anlamda onu etkileyin
00 YorumlaSen sakatmısın ? ayrılcan napabilirimi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılama o kıza kaptırmak istemiyorum
+1 yılboşanma sebebi donuna kadar alırsın :(
00 Yorumla
+1 yılboşanma davası aç ona bir şey demeden.
00 Yorumlaahh bu para yüzünden neler oluyor
01 Yorumla
+1 yılKızın babasını konuya uyandır, yeter.
00 Yorumla
+1 yılEsin picse senin sucun nede yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılah bu para yüzünden insan nelere katlanıyor...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi ki değil.. uçkur meselesi sadece. kızdan yüz bulamadıkça hırs yapıyordur..
Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. çocuğunuz var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 çocuğum var ona aşık mı szce
+1 yılkoy g.tne
02 Yorumla
- +1 yıl
aşık :)
hayalarını tekmele
00 YorumlaDonuna kadar al.
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı