Çok pişmanım, ne yapmalıyım?

6 sene önce mükemmel bir aşk evliliği yaptım.eşimle birbirimiz için yapamıcamız hiç birşey yoktu.ama büyü bozuldu.benden uzaklaştı.aşık olduğum adam ölmüş sanki onun yerine yabancı biri gelmişti.2 sene boyunca cinsel anlamda bir birliktelik yaşamadık.sevgisini ne sözlü ne de hareketleri ile dile hiç getirmedi.işleri vardı yoğundu.gece sabahlara kadar bilgisayar başında vakit geçiriyordu.yanına 3 gidişimin 2 sinde iş değilde video izlediğini ya da iş harici bişeylerle uğraşırken buyluyordum.birlikte hiç bişey yapmaz olmuştuk.aynı sofraya bile oturmuyoduk.yataklarımız ayrılmıştı.ama ortada kavga yada şiddet söz konusu değildi.o böle davrandıkça hep beni aldattığını hayatında biri oldunu düşündüm.beni sevip okşamıyor bana hiç dokunmuyordu.aynı evin içinde yaşayan iki ev arkadaşına dönmüştük resmen.yalnız kaldım.çünkü ondan başka hiç kimsem yoktu hayatımda.kaçarak evlenmiştim.ailemi okulu silmiştim onun için.kimsem yoktu.bu boşluk içinde büyük hatalar yaptım.eşimi aldattım.aptallık salaklık sapkınlık adına ne derseniz deyin ama yaptım.aklım başıma geldi.hatalarımı farkettim.birdaha yapmamaya kendime söz verdim.onun ilgisizliği bunun benim yaptıklarımın bi bahanesi olmamıydı çünkü ben bi anneydim.aklım başıma gelince çok pişman oldum ve böle bi hataya birdaha düşmiceme söz verdim kendime.ama bi gün hiç beklemediğim biri yaşadıklarımı eşime anlattı.elimde avucumda çocuğumda dair hiç bişeyim kalmadı.eşim çok baskı yapıp yaşadıklarımı anlattırdı.çaresizlikle ve büyük bi vicdan azabı ile anlatmak zorunda kaldım.boşandık.ama konuşmaya devam ettik.kısa bir süre sonra aslında yaptımız tek hatanın konuşmamak olduğunu anladık.affetti beni.aslında hiç kimsenin kabul etmice bişeydi bu.ikimizde birbirimize sevgimizi yeniden sunmaya başladık.ilk zamanlarımızdaki gibi.bunu etrafımıza kabbulendirmemiz çok zor.kabullendiremiyoruzda.başta onun annesine.bunların hiç biri sorun değil aslında.şimdi tek sorunum onun kendini cinsel anlamda bana karşı yetersiz hissetmesi.aldattığım kişinin kendinden daha iyi olduğunu onun bana yaşattıklarını bana yaşatamadığını sölüyor.aslında abartılacak bi s.x yaşamadım.ama o kafasında onu böle boyutlara getirip sınırsız bir birliktelikmiş gibi görüyorki bunun önüne geçemiyorum.benim anlattığımı kabul etmiyor.bunu büyük bir takıntı haline getirdi.aklından bunu silmem için sizce ne yapmalıyım
Çok pişmanım, ne yapmalıyım?